Höst..

BRR!.. hatar hösten. hatar kyla, hatar regn .. hatar hösten! även fast jag är född i höst är jag en riktigt sommar människa. Sol, bad, strand..sånt är jag för!
jaja...seg dag i skolan. som vanligt. onsdag idag ju, längsta dagen. engelska > gympa > matte > graf
haha engelskan och gympan var faktiskt heeelt OK! finns ingenting att klaga på lixom.. men att ha matte med en svältande mage är fan ingenting jag rekomenderar. vem fan kan sitta och koncentrera sig på den räta linjens ekvation när det enda man tänker på är mat?? säg mej det.. sen graf i 4 timmar där jag va tvungen att bli klar med fotokatalogen som jag inte ens hade börjar på .. men jag hann faktiskt :D är jätte stolt.
sen när jag kom hem så satte jag mig framför gamla Greys Anatomy med en kopp te och målade naglarna ;)
slipper svenska provet imorgon också ;) alltid nåt (A)
haha CIAO!

//Marrz ♣

haha ;)

Ett förälskat par var ute och gjorde stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova!
Sagt och gjort, han går givetvis med på detta nyfiken som han är och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom.

I det ena glaset är det Bailey´s och i det andra en skvätt limejuice. Med glasen följer följande instruktion:
Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen!
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas...

Nåväl...Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen.
Sedan tar han limejuicen och då sker följande:
Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig.
Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen.
Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!!

Försiktigt viskar hon i hans öra: "Den kallas Blowjob revenge"

Måndag...

Ville såå inte gå upp imorse.. vaknade halv 7, kolsvart i rummet och det spöregnar ute. jippi...masade mig upp ur sängen iallafall och drog mig till skolan.. började med engelskan..helt ok faktiskt ;) fick några skratt iallafall shimpans med hockeyfrilla xD haha garvar fortfarande..sen MDK och matte där båda bestod av genomgångar.
Nu sitter jag hemma och segar framför datan och funderar på att läsa "A Child Called It" för att vi måste läsa den i engelskan men jag vet inte om jag orkar ;) har 4 kilo choklad hemma också :D hoho.. så blir ni sugna på choklad så titta förbi mig då ;P

//Marrz ♣

92.09.26

Bara för att jag fyller 17 idag!! :D vi firade genom att åka till Göteborg hela familjen, hela helgen! :D Liseberg och hela köret ;)
Väcktes av mamma vid 9 för att gå ner och öppna mina presenter. Fick en skinnjacka (♥!!) hårgrejer, väska och ett linne ;) (och själva resan räknades som en present) Sen åkte vi! :D
Hela första dan spenderade vi på Liseberg! hade inte varit där på typ 2 år så jag va as pepp!
ÅKTE ALLT! 8D (typ..) maha..och favoriten måste vara Uppswinget ;) och vi spelade på hjulen som vi alltid gör och vi vinner ALDRIG!! och då menar jag aldrig.. MEN! IDAG! PÅ MIN FÖDELSEDAG! SÅ VANN JAG EN TVÅ KILOS MARABOU! blev typ överlycklig :') haha. Jag och bror tog också ett gammaldags foto, utklädda till gangsters ;) älskar bilden (inte för att skryta)
ao, sen gjorde vi allt annat man kan göra på Liseberg ;)

Andra dagen va vi på Universeum. Fett skojj faktiskt ;) finns inte så mycket att berätta egentligen vi såg hajar och ormar och apor och allt som man brukar se där och vi såg han komikern Per Andersson där också 8D haha lite coolt ;) sen gick vi tillbaka till Liseberg för att äta, och då bestämde vi oss för att spela på något hjul för en sista gång .. och vad händer inte då. jo .. då vinner JAG en 2 kilos Kexchoklad OCKSÅ! xD haha så nu är hela huset fullt med choklad ;)





25 sept.

hade tjejkväll hemma hos mig idag för att fira min födelsedag :) bjöd på tacos och tårta och det blev en film, som inte va så värst bra asså .. haha fail! men det var riktigt kul! tack alla för en as mysig kväll ;)♥

//Marrz ♣

bäst! :D<3

God natt

Bakade klart tårtan innan med mamma. Fan vad god den såg ut asså 8D imorgon blir det fullt upp för min del, jag ska:
- in till stan
- hyra film
- äta lunch med mami
- teckenspråk i skolan
- hem
- laga tacos(z) ?
- duka bordet
- fixa allt annat skit som ska fixas ><
paniiik!! men kvällen kommer säkert bli nice ;)
klockan är 22.06 och jag är trött som ett as och ska gå och lägga mig nu :)
puss!

//Marrz ♣

hata hata hata torsdagar!

fan asså..va på dåligt humör hela dan! stressade sönder på graflektionen med min jävla Pixiebok, hann ändå inte klart. sen svenska med Carina...inte mycket roligare. Tack gud att samhälls lektionen va inställd, annars vet jag inte vad jag skulle gjort :S
är hemma nu iallafall och väntar fortfarande på några besked om imorgon. Senare ska jag och mamma handla mat och baka klart Rice Krispie Marängtårtan till imorgon ;).
herrå!

//Marrz ♣

23 sept.

Skolfoto idag ju! blev ganska misslyckat om jag får säga det själv.. men vi hade kul iallafall ;) och KJ och Adam va söta som socker xD haha. Nu sitter jag hemma och ska snart baka en tårta till på fredag för då är det fredagsmyyys hemma hos moi! och ni vet vilka som är bjudna ;)
nu har jag visst inget mer att skriva .. så bye bye!

//Marrz ♣



Maryan&Marina
snygga??
ohja..

Buff!

Sitter i grafsalen nu med alla mina crazy ass klasskamrater och lyssnar på Smurfarna, Sjörövarfabbe, Hjulen på bussen och allt annat man kan komma på ;) de må va galna , men jag älskar dem ändå ;)<3
Snart är det skolfoto och det kommer bli najs som attan! hoho

//Marrz ♣

NOSTALGI!!

tjejer .. kommer ni ihåg den här låten? xD

Damn girl!

Någon mer än jag som fick boken "FRED 100 röster mot våld och krig" hemskickade till sig? lite weird..
jaja, nu till annat.. Hittade äntligen låten som jag har letat efter sedan Valeria 8D Jag vet att jag är efter eftersom jag var den enda på festen som inte sjöng med till låten men nu fick jag äntligen chansen att fråga Frida vad den heter och vem som sjunger! HAHA! tänkte att jag måste dela med den till alla, även om alla kanske har hört den hundra miljoner gånger but i dont care! låten äger! 8D

//Marrz ♣

Gay is the new black...?

 

21/9

Nu har jag äntligen fixat till bloggen :) inte jätte mycket kanske, men den är iallafall snyggare än innan ;)
matte prov i skolan idag då... gick inte jätte bra men inte helt åt helvete heller. jaja... ska snart kolla på Tyra Banks show (har inget annat för mig lixom).

[onödigt inlägg...?]


//Marrz ♣

Amen to that!

Alkohol kan vara människans värsta fiende, men Bibeln säger ju att man ska älska sin fiende.

Matte B-lää!!

Har suttit hela morgonen med huvudet i matteboken. Vi har vårt första prov imorgon och jag känner mig typ 50-50 säker på att jag ska klara det ... mamma hjälpte mig såklart, mattegeniet herself.. så jag får se hur det går imorgon :)

Idag då.. har tennis kl 2, sen ska Ronja hjälpa mig att piffa upp min blogg, sen jävlar blir det Guitar Hero!!

OCH FAN VILKET HÄRLIGT VÄDER DET ÄR!! 8D

hare gött!

//Marrz ♣


Girlsnight!

Va hemma hos Valeria igår för att fira att hon har fyllt 18. Riktigt kul va de! även fast vi va typ 10 tjejer så hade vi fan roligt! ;P vi åt pizza, dansade, snackade, dansade lite till..sen tog vi ut festen på balkongen ;) haha, det kom några oinbjudna gäster som vill klättra in xD men kvällen hade några höjdpunkter. Single ladies t.e.x ...
haha älskar Njomza ♥
Nu sitter jag och gör det jag gör bäst, nämligen skickar bilder ;)
när det kommer till fester är jag numera känd som "Hon med kameran" .. fast det har jag typ alltid varit...?
Tack för igår alla! ♥

//Marrz ♣








Nathaniel Anthony Ayers

Kollade på The Soloist igår. herregud.. nån bättre film får man ju leta efter! jag har nog aldrig lipat så mycket till en film som jag gjorde igår. Tårarna rann lite då och då (ganska ofta) under filmen, men de sista kanske 5 minutrarna, då kunde jag inte hålla tillbaka något. Fyfan som jag grät! och jag grät i tio minuter efter att filmen var slut och gråten satt kvar i halsen i säkert en halvtimme efter. Jamie Foxx är nog en av mina favorit kändisar nu. Bra musik, grym skådespelare. Om inte han får en Oscar för denna ska jag fan sno en och ge den till honom!
SE DEN!!!

//Marrz





Jamie Foxx som Nathaniel Anthony Ayers

Kubb!

Friluftsdag idag i skolan. Våra lärare drog ner oss och treorna ner till Östrastranden för att spela Kubb ;)
det var faktiskt roligare än det låter. Vi spöade skiten ur treorna (mest tack vare mig, carro och lisa :D)
Efter allt detta drog jag in till stan för att träffa Johanna och Elina och några de va med ;)
vi traskade runt i affärer för att jag skulle hitta något att köpa till Valeria (som fyller 18 idag. GRATTIS! ♥ )
men efter ett tag så stack alla hem så mamma gick med mig istället :)
Nu sitter jag hemma och ska precis kolla på film
August Rush eller The Soloist. Kan inte bestämma mig. Båda är tydligen jäävligt bra
Ni får min åsikt när jag har sett dem ;)
Fyller år om 8 dagar.
Våga inte glömma det!!
;)


Marrz





we kicked ass!
We kicked ass!


Vi vann godiiis!

Lisa är glad, för vi vann choklad
(hahah det rimmar xD)

I did it!

okej.. jag föll för grupptrycket, jag har också skaffat blogg nu (mest för att marina tvingade mig).. men varför inte lixom ;) får se vad som är så speciellt med detta nu, haha ;D det kanske inte håller så länge men ni får säga till mig att skriva om jag försöker fuska. Någon måste hjälpa mig att göra den sådär flashigt snygg också ;)
just det!
skulle skriva något om marina också..
som sagt var det marina som tvingade mig skaffa bloggen så hon är BÄST I HELA VÄRLDEN!
;)

Arrivederci!
Marrz

RSS 2.0