Idag var en bra dag ..

Indeed! Vem älskar inte att vara ledig på en måndag lixom? ;) Men ändå var man uppe kl 8 för att man hade tid för en manikyr, och jösses vad fina naglar jag har nu :D Sen var man i stan med Johanna och vandrade runt i affärer som vanligt, och då hittade man ett par tights och en T-shirt för 40:- .. KACHING! haha :D sen kom Bella in och då tog vi en fika och snackade om allt :) Och sen tog vi bussen hem tillsammans och nu sitter jag här och har knappt nån känsel i händerna. Men om en halvtimme börjar The Big Bang Theory så jag är glad :)

Peace

Sundayyyyyy

Slutet av helgen, eller vänta :D någon är ju ledig imorgon! Och då blir det nagelfix och en dag på stan med Johanna :) och fika med Bella var också inplanerat. Göttgött. Idag har man inte gjort något speciellt. Sovit länge (det bästa med helger) körde med mamma till Stenalyckan och snart ska vi ut en runda. Skit fint väder idag ju! SOOOOL! :D haha och sen ska vi äntligen beställa min klänning och kolla på nån film. Eller film och film, dokumentär, som jag såg igår men som var så jävla bra och kul att mamma bara måste se den ;) Good Hair heter den och handlar om hår. HAHA låter kul men den var faktiskt as bra.

Nä nu ska vi ut och promenera :) :)

peace

nånting cepar, så här har ni länken till trailern för jag kunde inte lägga upp den:
http://www.youtube.com/watch?v=1m-4qxz08So

Saturdayyyyy

Åh så skönt med helg :) att bara inte göra nånting.. eller okej nu ljög jag, har lite grejer att göra faktiskt. Men igår iallafall var jag ju på bio med Ronja :D Vi skulle ju sett Burlesque men den visades inte i Hstd tydligen, så det blev The Green Hornet istället ;) i 3D... Riktigt bra var den :D jag gillar verkligen såna filmer, actionkomedi med coola bilar, häftiga stunts och smarta repliker, och det var ju lite kul att se en riktig film i 3D och inte en animerad. Nicenice. Och idag ska jag duscha och jobba med PA ... och lata :)

peace





NU :)

Fyrkantiga ögon...

.. kommer jag få snart. Att sitta framför datan i 8 timmar är inte jätte bra kanske. Men så är det på fredagar :) data data facebook data ... kommer bli hjärndöd fram till studenten :S haha. Ikväll blir det iallafall bio med Ronnis. Fick bli The Green Hornet i brist på annat att se ... skulle ju sett Burlesque men neeej den visas visst inte i Halmstad. Varför visa reklam på den då!?! Jaja, men idag blir det iallafall jag som köööör! :D nu slipper vi äntligen bussen!!

Nä, nu tillbaka till "arbetet" ...

Shalalalala..

Sitter i skolan och jobbar med Popkorn, som vanligt >< den jävla tidningen vill ju aldrig bli klar. Slutar 5 och då ska man in till grannen och fota i studion med Johanna och Co till mitt projekt arbete :) kommer bli najs! och ikväll ska man kanske äntligen beställa balklänningen :D oooooch imorgon blir det förhoppningsvis bio med Ronja ;) SEN HELG!

peace

KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT! KÖRKORT!

Idag fick jag körkort :)

Wrooom!!

Ouff vilken dag .. börjar ju 12.40 på måndagar ju men idag var man ju tvungen att vaknade 06.00 för en jävla körlektion >< inte nog med det, när jag gick till bussen, typ fem i sju på morgonen helt jävla död, ser jag bussen köra förbi och jag var typ 150 m från hållplatsen. Faaasen vad jag sprang! haha men jag hann med den! Körlektionen gick brao då, så sen var det bara att dra hem och döda lite tid för att sen dra till skolan och jobba på historian i typ en timme :D hoho perfect! så jag och Kjellström stack till stan med hennes Hulk till bil (HAHA! [detta skrattet är inte för att jag kallade bilden Hulken, utan något heeelt annat som hände på vägen..] ) Iallafall, efter maten hade vi ytterligare lite tid att döda så vi gick till Åhlens och hon köpte en Absolute Dance skiva och vi satte den på högsta volym i bilen och sen cruisade vi runt i stan en stund. As balla var vi... hon hade ju ingen bas i bilen stackarn, men bäst som man är så hittade man ju den ;) Efter cruisandet stack vi tillbaka till skolan och hade psykologi där vi snackade om rätt jobbiga ämnen men vi fick sluta tidigare iallfall ;) Och nu har jag precis kollat The big bang theory och ska snart ta tag i lite plugg. Shit vilken sammanfattning av dagen x) haha.

Åh just det! nämnde jag att jag är ledig nästa måndag?? ;)

peace


alltid lika charmiga

11 sidor ...

11 fucking sidor har jag suttit och skrivit om de tre jävla revolutionerna som hände för 300 år sedan som ingen bryr sig om! varför läser man historia egentligen?? Jaja, är änligen klar så jag ska fira med lite glass och bara lata i soffan :)

peace

Brainiac.

4 timmar har jag suttit med hemtentan nu. 4 TIMMAR!! och vet ni vad det värsta är?? jag är inte ens klar :) har bara skrivit och franska och amerikanska revolutionen, har hela industriella kvar! men den sparar vi till imorgon ..

nu ska jag lägga mig i soffan och dö lite ..

peace


myströjan och brorsans tjocktröja ... nice

Monki buisness

Redan fredag! woho. Ganska chill dag i skolan faktiskt. Först multimedia där vi jobbade som fan med vårt spel, sen på journalistiken sa Lisa att hon måste åka hem för hon kan inte prata så vi fick sluta vid halv 2 :) Vid 2 var jag inne i stan med Marina den slampan (xD!!!) och kollade runt och åt och lite sånt. Fick också guida hennes pojkvän som skulle köra in till hstd .. var inte superlätt men han hittade tillslut :) När de åkte hem gick jag upp till mamma som ville visa mig något .. så vi gick och shoppade lite till. Asså det är något annorlunda när man shoppar med sina kompisar och när man shoppar med sin mamma. När jag och Marina var inne på Monki hittade jag ingenting men sen när jag och mamma vär där kom jag ut med ett par jeans, en tunika och en sjal x) haha? Jaja nöjd som fan är jag iallafall!

Kom precis hem från att ha handlat med mamma, vilket vi alltid gör på fredagarna, och om 55 minuter sitter vi i soffan med god mat och tittar på Lets Dance :) Baaaara vi två för pappa och bror är på match :D

peace

Fredag.

Rubriken talar för sig själv. Snart helg - snart sova hur länge man vill - snart massa plugg - öpfhwgh

hejdå

Duracell kanin

Fan vilken morgon jag hade idag >< Ställde klockan på 08:15. Jag vaknar 08:20 och undrar varför inte klockan har ringt ?? jaja, stänger av den och kollar mobilen. Sms från Tina som hon skickade 08:45. Och hur fan är det möjligt?? Jo, min väckarklocka DOG och jag vaknade 08:54 när jag skulle ta bussen 09:15 :) :) :) Stressade sönder och hann med bussen .. men såg förjävlig ut! Haha, men jag tog mig igenom dagen och nu sitter jag äntigen hemma i sköna soffan, med datan i knät och Top Model på tv :) Känner att jag måste ta tag i lite plugg sen också.

peace

Studiedag!

Riktigt riktigt skönt! Har bara suttit hemma och latat hela dan änsålänge :D haha eller gick iförsig en runda innan, och snön har smällt som fan nu! Kom igen nu våren! :D haha hade vart så skönt med lite sol nu .. Nu till annat: Var ju på affrodans igår. Gud så jävla kul det var! haha hela familjen stack till gymmet, blev värsta familjeutflykten. Jag och mamma på dansen och pappa och Simon och hans kompis i gymmet. Var hur kul som helst. Och nu ska jag göra lite mer nytta och jobba med PA.

peace

Monday morning

Har precis käkar frulle och om en kvart typ tar jag bussen in till stan för körlektion. Denna månaden gäller det fan! Sen psykologi prov i skolan och affrodans på kvällen :)

och studiedag imorgon fan :O haha det gillar vi!

peace

last night..

..var hur kul som helst! :D Var jääääätte trött när jag kom hem från skolan, men vilade upp mig och begav mig ändå mot Johanna. Lucky me, som fick sitta och vänta på bussen i en halvtimme på österskans men men, life sucks ibland asså. Väl där hade vi förfest i hennes säng! haha allvarligt ;) spotify på högsta volym, drickor i högsta hugg och en halväten chipspåse och några baguette bitar fick oss riktigt taggade! Senare om Cajsa och Becca och joinade festen ;) Vid 9 var vi inne i stan och hamnade sedan hos Johannas kompis i en liten etta på nissastrand, men fan så sköna människor man träffade ;D as trevligt! Vill ni se bilder får ni kolla facebook för jag orkar faktiskt inte lägga upp nåt här :)

Idag tänkte jag plugga lite och sen bara lata framför nån bra film :D känns som jag behöver det ..

peace

Stuck in school.

Sitter fortfarande i skolan :) känns ju kul. Är iförsig klar med det jag skulle göra idag men bussen går ju inte förens om en halvtimme ....... kunde ju inte bli bättre. Jävla Popcorn som aldrig vill bli klart ><

Time to die

I skolan nu efter en mycket god lunch på Hello med Gussen, men jag vill gärna dö för jag måste stanna i skolan till 7 för att jobba med en jävla tidning ..

fuck you marina!!!

New style

Äntligen pallade jag ändra headern på bloggen x) jao vad ska man mer skriva här då?? dagen har väl varit okej :) har inte så mkt att rapportera ...

men nu kommer The big bang theory! 8D
älska!

peace

dö.

hej! jag och marina dör nu för vi måste jobba med popcorn medans alla andra får sluta lite när de vill ha ha ha ha ha det är inte bra att sitta här för länge för då blir hjärnan till pannkaka men mia var så snäll och sa att vi måste sitta här två timmar extra på torsdag för att jobba med tidningen ha ha ha jag vill skjuta mig själv nä nu ska jag och marina ta lite fula bilder med den nya kameran på den lika sega datan.







Great start!

Vaknade och glömde helt bort när vi börjar idag .. känns ju som en bra början.

Första dan ..

.. i skolan idag då :) var inte så illa. Visst, historian var seg som fan men det är den ju alltid x) haha sen lång rast och sen pdykologi. Prov nästa vecka och hemtenta till veckan efter .. välkommen till vårterminen :) här äre ingen vila inte! Pang på rödbetan första dan .. jaja. PA måste jag bara ta tag i också :S

nee usch orkar inte tänka på sånt nu ..

peace


från brorsans födelsedag

Nya datorer i skolan!!

Jag och Jossan roar oss med de nya, mycket efterlängtade datorerna i skolan :D

enjoy!











Sista dan..

.. på lovet spenderar jag med min bror och hans kompisar .. great. Brorsan fyllde ju år för två dagar sen och nu har han bjudit in lite polare för mat och spel och massa sånt.. och jag har hjälpt mamma med allt. Har vart rätt kul iförsig ;) Igår därimot var jag ju med Halima. Vi träffades i stan och hyrde film och sen vandrade vi hem till henne, genom slask och vattenpölar. Tog typ en timme men vi satte och framför filmen med en stor skål chips och en stor skål popcorn och bara njööööt :) Vi hyrde Valentines day föresten. SKIT BRA var den! Massa kända skådespelare så det var riktigt kul att kolla på den :D Sen när man kom hem kollade jag John Tucker must die med mamma och bror :D haha riktigt klassiker! Och nu sitter Simon och hans kompisar och kollar på just den. Haha, 5 killar framför en riktig chick-flick x) rätt kul. Och de röstade mellan den och She's the man xD haha vad är det med killarna nu för tiden? Men vi bestämde att de kollar på den nu och när de kommer tillbaka från träningen så kollar vi på den andra ;) haha

Men nu ska jag lyssna på lite musik och njuta av sista dagen på lovet. Imorgon ska man träffa Johanna innan skolan och planeraaaaa! :D sen tillbaka till verkligheten.

peace



8 jan.

Sitter och kollar Teen Mom och väntar på att Halima tönten ska logga in så vi kan snacka lite .. sen ska man träffa tönten och bara sega och kolla film och snacka massa skit :D haha det gillar vi. Näst sista dagen på lovet, inte lika kul .. men men, that's life. Imorgon ska man träffa Johanna och planera! :D fan nu ska det hända grejer! hoho

Nä nu får Halima logga in!

peace

15 år!

Grattis brorsan! 15år idaaaaaag!







Whip my hair

Önskade att jag var såhär cool när jag var 10 år..

helt sick!

Lussebullar!

Då har man äntligen bakat lussebullar! :D Ronja kom över och hjälpte mig. Tur det för annars hade jag nog inte pallat x) tre timmar tog det innan de blev klara. Men riktigt goda blev de :) Ronja lekte lite med min nya kamera med och hittade massa coola grejer man kunde hitta på med den :D haha. Vid 6 gick hon hela vägen hem, mätt och belåten :) Var ju ett tag sen man såg filuren så var trevligt att hon kom över en stund. Sen fick jag en jävla huvudvärk av nån anledning, så det blev inget pulkaåkande för mig :( Skulle åkt pulka med tjejerna nu men nej, jag stannar hemma. Rätt skönt för det blåser och snöar ute :S Inte jätte mysigt.

Bara jag och mamma hemma också för pappa och bror är på nån cup i Skåne. Vem spelar fotboll 8 på kvällen egentligen? jaja, så vi ska mumsa i oss lussebullar och kolla nån bra film :)

peace


LUSSEBULLAR!!




Några av de coola effekterna Ronja upptäckte

Say cheese!

Lite bilder från nyår kanske ;)



























SALE!

Stack in till stan en runda med Johanna idag :) Hittade två toppar! Äntligen nya tillskott till garderoben. Sitter nu ensam hemma framför tv:n med datan i knät och ... aa, väntar på bättre tider :) haha, nä nu började Cougar Town så ..

peace! 

Hard word work

Det nyttiga 2011 har väl börjat sådär x) fanns ju som sagt massa rester hemma från nyår och de tog jag och mamma slut på igår, hehe. Lite kakor och tårtor och pepperkakor och sånt. Sen drar pappa fram en chokladask på typ en kvadratmeter. Hur jävla stor som helst, så jag och mamma unnade oss varsinn bit :) eller 3 kanske ... Idag då! Vi kör ner till stranden för att gå en promenad, hela familjen. SKIT FINT verkligen! Grötvik in my !! Sen drog vi och bowlade. Haha yours truly satte ju 5 strikar och vann hela skiten ;) Än har man det! Promenad och bowling, rätt bra ju! men sen kommer mamma med den briljanta idén att vi ska käka pizza -.- great.. så det har börjat lite skakigt, men fan snart kommer jag igång :D

Nu: musik

peace

Tvåtusenelva!!

Så var 2010 förbi och vi välkomnar 2011 :D med öppna armar! haha gud så vuxet sagt av mig x) Men fan vilket nyår! Satt typ helt sysslolös hela dagen och visste inte vad jag skulle göra eller när jag skulle göra det .. jaja, vid 6 plockade vi upp Bella och då bar det av till Johanna för nyårs middag och förfest :D asså, vi kanske bara var 6st, men det var inte vilka sex som helst! xD Fyfan så galet det blev! glas krossades, kläder togs av och massa massa bilder togs ;P hoho. 11 tog vi bussen, fulla och glada med stjärnor överallt, till stan där vi satte oss på Donken i väntan på att klockan ska närma sig 12. 5 i 12 gick vi ut på torget och när klockan var slagen skrek vi oss hesa och champagnen sprutade och tomteblossen lös och fan så nice det var :D massa fyrverkerier var det ju såklart också, och ingen brydde sig om att det blåste och regnade x) haha. Sen drog vi till Corner där man träffade ännu mer folk och firandet fortsatte. Massa dans, massa skönt folk och ytterligare lite till alkohol fullbordade kvällen ;) Vid 3 åkte man hem och där stod en skål chips och väntade på mig. 2011 kunde inte ha börjat på ett bättre sätt :)

Årets första dag började med att man snoozade i tre timmar, vilket inte är helt fel ;) har snott till mig lite rester från igårkväll också. Och nu kom jag precis hem från en promenad mamma tvingade ut mig på. Alla gator är ju islagda så det blev en väldigt försiktig promenad men vi kom hem hela iallafall :) Men resten av dagen kommer nog spenderas i soffan framför nån bra film :)

Bilder kommer in inom kort ;)

Gott nytt år på er!
RSS 2.0