Party 2.0

Bästisen är hemma, nya outfiten är på, humöret är på topp .. Ikväll ska det fan firas!
 
Go hard or go home!
 
(och imon ska man plugga)

ULF

Hemma igen efter 24 ganska okej timmar ute på ett militärs övningsfält med klassen. Fötterna är helt döda och det känns som jag söp skallen av mig igår men egentligen är jag bara så jääääävla trött, trots att jag sov tre timmar när jag kom hem. GUD orkar knappt skriva på tangetbortet. Jag signar out!
 
PEACE
 
 
Dreamteam Xtreme!
 
 

Maryan 2.0

GRATTIS TILL MIG! Nu är man officiellt vuxen. Hela 20 år blir jag idag :D Systemet here I come!
Hahaha tålamod Maryan ;) Dagen spenderades först med Malin, Damir och Linnea inne på Kåren där vi gjorde en Lambo film till våra aliens. Sen satte jag mig på bibblan och pluggade lite med Jenny och nu sitter jag i soffan och tackar för alla FB gratulationer. Det är lite jobbigt att vara populär ibland .. sa hon ödmjukt :)
 
Kvällen kommer väl bestå av mat, tårta och presenter. Sen blir det sleep over hos Linnea och Malin och imon the one and only ULFen. Tagga till!
 
BIRTHDAY GIRL!
 
 
 

Back in action

Måndag. Ny vecka, nya tag! Inflammationen är borta. HALLELUJAH! Im back baby! 
Dagen bestod av plugg och ett möte med utlands studier ansvarige. Gick väldigt bra får jag säga. Har lite mer kött på benen nu när det kommer till näste termin :) Sen sprang jag på lite aliens och fick sällskap av en av dem. Blev lite pluggande och lite flummande i några timmar tills vi bestämde oss för att åka upp i Trade center och kolla på utsikten. Trevligt trevligt! Sen joinade jag Kajsa och Carliito i bibblan för ytterligare lite plugg och efter att de gick så kom Räli och satt med mig en stund. Jag som förväntade mig att sitta ensam i 5 timmar i sträck och plugga fick ju mer sällskap än jag förväntade mig :) 
 
Resten av veckan består bara av roligheter. Rollspel, Lambo film, B-day och ULFen 
 
WOOP WOOP!

Their is a god!

Hallelujah! Inflammationen är så gott som borta. Jag kan tänka igen! Käkar fortfarande antibiotika och knarkar nässpray för att det är inte 100% borta men snart så! Och idag gjorde jag mitt första besök på bibblan. Nu är terminen igång. Har massa plugg att ta tag i så det är bara att tuta och köra! All in! Hey ho lets go!

Not really

Bättre va?? Njaa not so mutch. Har tillochmed börjat käka antobiotika nu. bra har jag blivit :) Fyfan för bihålsinflammation asså ... Inte nog med det så har jag varit tvungen att hålla humöret uppe för en släkting från USA har varit på besök här över helgen. Visst det har varit as trevligt, men ändå jobbigt när det känns som om huvudet kommer explodera .. Måste fan bli bättre denna veckan iallafall för nästa vecka är det ju ULFen och där är det nog inte så jävla passande att vara sjuk. Think happy thoughts! Det mentala vs. det fysiska. Och vinnaren är ...

Soon ..

4256 dagar senare och förkylningen börjar sakta försvinna. Skönt säger jag bara för jag orkar inte en dag mer i skolan med denna huvudvärken! Så denna helgen blir en stanna-hemma-och-bli-frisk helg, trots att jag missar massa skojj men nej! hälsan före roligheter! Så ansvarsfullt av mig ..
 
Så nu blir det varm te och chocholate chip cookie :) nom nom

Just my luck

En vecka har gått på den nya terminen och jag är redan sjuk .....
Hosta och bihålsinflammation
Score!

Maybe, maybe not

Oj oj oj vad tiden går .. händer massa saker hela tiden. Skolan är igång! första kursen är as skön. Inga föreläsningar, bara gruppövningar. Awesoooome. Umgås med aliensen hela tiden typ. Film kvällar och fester för hela slanten. Igår var det ju första Kårpuben! Klart alla vara taggade. Förfest på strandparken och sen partey partey på kåren. Majoriteten av folket där inne var aliens. Underbart ♥ Fyfan så roligt jag hade! Sålänge man festar med aliens så har man garanterat roligt. Och de är ju vääääldigt generösa med dricka ;) Spenderade natten på Linneas soffa och idag var det skola kl 09. Var ju inte så lätt att fokusera men man tog sig igenom det. Var dock tre väldigt långa timmar .. Nu sitter jag iallafall hemma, men blåmärken överallt och ingen röst kvar och tänkte parkera mig i soffan resten av dagen :) 
 
 
 
 

Don't cry because its over, smiled becaused it happend

Och så var det slut. De tio mest fantastiska dagarna någonsin. Aliens Nollning 2012! Jag ska försöka skriva detta utan att gråta men det kommer bli jävligt svårt. Jag har nog aldrig känt sånhär stolthet innan. Är så sjukt jävla stolt över oss som stab och inte minst över våra faktastiska aliens, och att få höra hur stolta de var över oss och hur mycket det uppskattade allt var ju bara det bästa. Igår avslutades nollning med en sjuhelvetes fest. Först hade vi ju avtäckning i klassrummet och jävlar vad pirrigt det var, och att faktiskt få umgås med de "normalt" var underbart, men jag kommer föralltid vara deras mama ;) Massa grattis till Damir som vann Årets General. MYCKET välförtjänt!  Och en nominering för bästa stab satt där den skulle!
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten, tillbaka till böckerna och de oändligt långa timmarna på bibblan, Även fast nollningen tog all energi så skulle jag utan tvekan göra om det! 
 
This is Yo Mama signing out! PEACE&LOVE ♥
 
 
Avslutar med en bild på vår grymma stab + Aliens inofficiella låt
 
RSS 2.0