Time to get dirty

Regning onsdag - awesome .. Om en timme är det dags för overallsinvigning, följd av Gasque för alla utbildade roller :D kommer bli awesome! Blir nog en tidig kväll eftersom det är tenta på fredag och imorgon mååååste jag verkligen plugga .. fast nu börjar jag tro att det knappt är lönt. Har pluggar i fyra dagar nu och iiiiiingenting sätter sig .. så tentan kommer nog så sådääääär asså. Men men, har tre dagar i Kalmar att se fram emot efteråt och där är det bara att supa bort all tenta ångest :) och fira Frida ofcourse ..
smell ya later ;)
PEACE

Sunday Funday

Njaa jag vet inte .. vädret är mulet och det finns inte så mycket att göra. Fast snart drar jag på bio med några PSYare. Moahaha in your face tråkiga söndag ;P Hunger Games blire. Can't wait! verkar fett spännande faktiskt :)

Nästa vecka kommer beså av plugg (uff, får en klump i magen av bara tanken) men avslutas med ännu en tripp till KALMAR!!
WOOP WOOP!

PEACE



Nästan hela goa gänet ;)

Like a zombie

Okej .. måste såklart börja inlägget med att stolt berätta att JAG LÄMNADE IN HEMTENTAN IGÅR!! efter 7 helvetes timmar på bibblan så är den äntligen inne :'D är sååååååå lättad. Men nu till idag! Har mest gått runt som en zombie i hela huset. Vart riktigt underbart måste jag säga :) hakuna matata! haha. Men kl 3 drog mamma med mig på teater! lite annorlunda underhållning för omväxlingens skull. Hon var ju kompis med regissören så gratis biljetter you know ;) bra det för aldrig att jag hade gått på det annars xDDet som visades var Spöksonaten av August Strindberg haha så ni förstår vad jag snackar om.. Men lilla Hstd har faktiskt väldigt bra skådespelare måste jag säga. Blev riktigt imponerad plus att min gamla drama lärare Reni var med på ett hörn. Skoj Skoj! Så resten av lördagen kommer spederas i zombie mode med film och latande ..

And thats just the way I want it ;)

PEACE

Lets do this!

Kaffet är druckit, böckerna är uppslagna, dokumentet är öppnat ..
nu jävlar ska hemtentan bli klar!!

Hope

Söndag - hela min helg har spenderats på biblioteket a.k.a mitt andra hem. Har jobbat gärnet med hemtentan och nu börjar det faktiskt arta sig. Börjar se ljuset nu :') Words can not describe hur jävla lättad jag är .. det jobbigaste är över, har bara lite småsaker kvar att skriva sen kan jag äntligen lämna in skiten! Så dagarna som kommer ska jag istället fokusera på seminariet på torsdag. Har inte ens öppnat boken HEHEHE kanske dags nu. Då jag inte har suttit och pluggat har jag varit fast klistrad vid Glee. Väntar ivrigt på att det sista avsittet ska släppas. LOVE THAT SHOW! ♥ kommer känna mig tom inombords när det är över :( haha nääärå, hittar säkert något annat att fylla hålet med, ganska sugen på min föredetta stora kärlek Prison Break. Jag förklarar min kärlek till Tv serier .. FOREVER ALONE!!

HAHA nää nu är det hög tid för en promenix i eftermiddags solen ;)

PEACE


Everyday it will rain ..

Bra låt, men gillar inte alls budskapet nu då det verkar ha blivit sanning. I tre dagar har det öst ner heeeela långa dagen utan ett enda uppehåll. Perfekt plugg väder iförsig men när man har migrän, mensvärk och är allmänt seg är det kanske inte det ultimata. Men jag försökte iallafall .. drog med hela datan till bibblan för att försöka göra klart den jävla hemtentan men nej, tankarna är på annat håll .. funderade tillochmed på att lämna in den det ännu lite senare datumet, 20e maj, men när jag såg schemat för den sista kursen började jag nästan gråta .. no way in hell att jag hinner med 3 stora uppgifter PLUS hemtentan på 5 veckor. BARA ATT KÖRA GÄRNET NU! och plugga på tentan och läsa till seminariet ..
fml .. jag drar hem nu
PEACE

Happy Easter!

Glad Påsk på er får man väl säga :) Påsken firades som vanligt hos familjen Axelsson-Dahlberg med god mat och massa spel. Väldigt trevligt! Annars har jag bara varit glad över att slippa skolan! haha en veckas ledighet satt precis där den skulle. Måste iförsig jobba på hemtentan men allt har sin tid ;) Annars har mina dagar bestått av Glee maraton och promenader i det underbara vädret. Förutom den enda regniga dagen .. var man minsann i stan och sprang runt. Haha eller inte riktigt. Satt på Espresso House med Johanna och Alexandra i typ 3 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord :) Och idag är det ju söndag! segaste dagen ever .. Kom precis hem från min promenad och skulle påbörja tittandet av mina sista tre Glee avsnitt men Harry Potter och Fenixorden går på 6:an nu så what to do .. Glee får vänta några timmar ;)
Dessutom väntar en väldigt god chocklad tårta på mig i kylen så ...
PEACE


In vivo

Tjudiluu! Sitter på bibblan med hemtentan och solen skiner. Önskade jag var ute istället :( men idag har jag faktiskt ett flyt! Har börjat skriva igen iallafall haha. YEY ME! Nu är det iallafalla rast. Kl 16 sen är det nollningsutbildning på Kåren så jag har lite tid att döda iallafall. Måste klämma in en lunch på det med ... DET LÖSER SIG! Tatueringarna läker på fiiiiiint. Snart är de fina nog att fotograferas och läggas ut. Men inte än .. snart ;)

Nää nu blir det lite 9gag!

PEACE


RSS 2.0