What happens in Kalmäär ..

.. STAYS IN KALMÄÄR!!
BÄSTA HELGEN EVER!! And that's that.
Idag; skola - chilla - träning
Weeeeehw

Roadtrip!

En hel helg full av roligheter!
Kalmar here we come!

Hepp Hepp!

Måndag och helgen är ööööööver. Fasen vad lång dagen har varit. Uppe halv 8, skola från 9 - 12, lunch med mamma, hem, träna, hem, duscha, och nu sitter jag här :) och klockan är bara sju. Eller bara och bara .. men skönt att ha lite slappe tid innan det är dags att sleepa ;) Igår vare ju somalisk middag hos Hanan. NOM NOM säger jag bara. ÄLSKAR somalisk mat, och det gjorde även resten av de svenska gästerna + dansken. Haha hade ont i magen när jag kom hem så det var bums i säng.

Annars kommer veckan bestå av plugg och träning. Har ett grupparbete som ska in på fredag, men då bär det av mot KALMAAAAAR!

PEACE

Like a kid again

Skönt med helg och inte bekymmer. Imorgon dock börjar allvaret igen och då tar två uppgifter och en hemtenta all ens fokus. Men det tar vi då. Igår var det ju tentafest med tema barnkalas hos Linnea och Frida. Jag körde nyktert men jag hade så sjuuuukt roligt. Tror aldrig en fest med PSY11 kommer blir tråkig ;) Sara hade ju sina underbara barn med sig så det var the real deal asså. Skattjakt, ansiktsmålning ja allt! FANTASTISKT helt enkelt! :D
Idag har jag bara kollat Mello, lyssnat på lite musik och nu sitter jag med datan i knät och kollar på Project Runway och laddar inför kvällens somaliska middag hos Hanan.
PEACE

(jag vet att jag är dålig med bilder men kameran är ur funktion at the moment. Det kommer en bild bomb inom kort)

And she's back!

Hejsan är bara på besök ett litet tag innan jag drar hem till bibblan igen .. NOOOOOOT! OMG är helt överlycklig över att slippa sitta där. Har varit där VARJE DAG från tio till sex och bara pluggat gärnet till tentan som var idag. Tack gud att den är skriven och måste säga att den gick ganska bra :) Men nu är det fredag och jag ska bara dö i soffan med en tallrik våfflor med varma bär och grädde. ÅÅÅH SÅ GOTT! Chilla gärnet hela helgen, för på måndag är det tillbaka till plugget igen.

Vem vet när jag kommer blogga igen ....

Humpty Dumpty

*sitter och värmer min händer medas jag funderar på vad jag ska skriva .....*

KLOCKAN ÄR 13:37!! haha coolt!
Nää men allvarligt .. vad fan ska jag skriva om?? Haha det jävla arbetet har tagit all min fantasi och ork. Så jävla skönt att det redovisades igår då. Så idag tänkte jag vila, samla min krafter och sen är det bara på det igen! Tenta på fredag, oändligt många kapitel, en hel vecka utan föreläsningar .. you know where to find me. Tror jag borde flytta till stadsbibblan asså, spenderar mer tid där än hemma x) haha nästa vecka är också första veckan av fyra då jag och mamma ska träna med personlig tränare. Känns jävligt gött asså! Nu ska det hända grejer ;) Beach 2012 säger jag bara!! Händer massa annat skojj också för den delen; inflyttningsfester, födelsedagsfester, Gasqer, roadtrips .. LÄNGTAR!

Nu tillbaka till mitt chillande ...
(klockan är 13.44 nu .. inte lika coolt)

PEACE

Working girls!

Fete arbete på fredag. Fete tenta nästa fredag. Upptagen?? nää inte alls. As we speak sitter jag på bibblan med Kajsa (som för tillfället har försvunnit) och jobbar på som fan med arbetet till fredag. En vecka känns lite tajt MEN MEN, WHAT TO DO? bara att jobba på. Åker förhoppningsvis till Kalmar en sväng när allt det jobbiga är över :)

Nu kom Kajsa igen. BACK TO WORK!
RSS 2.0