Var är väl en bal på slottet ..

.. jo det ska jag säga dig: HELT JÄVLA UNDERBAR! ♥ jag vill bara göra det om och om och om igen! Dagen man har sett fram emot i två år gick över så snabbt, men det var så otroligt roligt! Tjejerna samlades hos mig för lite drinkar och fotografering och snack och fix och massa annat. Kvart över tre tror jag vi åkte och hamnade typ först så pappa parkerade typ 500 m från mattan och där stod vi i kanske tjugo minuter tills lite folk körde före oss. Sen var det äntligen vår tur att gå av och det var helt underbart :D hahaha ÄLSKA röda mattan. Man kände sig verkligen som en kändis. Där inne var det massa mingel, drinkar, mat, fotografering, DANS ja gud vet vad. Och det var så roligt att se alla så uppklädda och fina :) Halv 12 åkte bussen till efterfesten som höll på till 3 och sen var det frukost på Sture klockan 4. Där satt vi sedan tills Meddan öppnade klockan 8 och då gick vi och hälsade på lite lärare och halv 10 var jag hemma :) Från att vara kanske 25 st, var vi bara 3 tappra själar kvar ute i kylan när skolan öppnade. Jag fattar inte hur vi orkade sitta ute i 4 timmar .. Efter att jag fått av mig allt hår, smink och klänningen var det bums i säng. Jag sov i 7 timmar

Festen höll på i 24 timmar och hur jävla trött jag än var, skulle jag lätt göra det om utan att tveka :)



Tomorrow..

Tagga tagga tagga tagga tagga tagga tagga!!!!!
Synd bara att vädret suger ....

Sthlm i mitt ♥

Rubriken säger allt... Gröna Lund, Bergochdal bana, god mat, damp på hotellrummet, shopping, slottet, strålande sol, härligt sällskap ja listan är mil lång ;) det enda negativa var att vi åkte alldeles för tidigt! Jag ska så flytta dit. Den resan fick en att inse att man kommer sakna vissa människor ... Och idag var man tvungen att dra sig till skolan, men jag bestämde mig för att ta lite komp ledigt ;) hehe

om en halvtimme blir det fika på journalistiken och ikväll Harry's med tjejerna ;)

ciao

All good things come to an end ..

Det börjar dra ihop sig! Skolarbeterna har sinat helt, har inte ett piss kvar att göra och det känns TOPPEN! Idag slutade man tidigt och då stack jag hem ett slag för att sedan åka in till stan igen för en konsultation med min frisör till söndagen. ÅH jag kommer bli så fin!! x) haha. Sen gick jag och mamma till Homebuy för att handla lite proviant som jag ska ha imorgon på den 7 timmar långa bussresan mot huvudstaden. Ja man kan väl lugnt säga att jag inte kommer sitta hungrig :) Blev en påse naturgodis, två trekants mackor, en yoggi yalla, en ramlösa och två kellogs bars. Tjockis?? Näärå ;) Allt är packat och klart iallafall. Fan det kommer bli toppen! Först Grönan och förhoppningsvis vinner vi väl det jävla priest, och sen på kvällen måste vi fan ta och hitta på nåt kul! Fuck kontraktet ... haha.

SHIT The Big Bang Theory har fan börjat! :O haha hörs på fredag!

Ciao!

Sunday Funday

Befinner mig just nu i E12 med två glada bruttor och lyssnar på gammal musik och sjunger så vackert att glasen snart spricker. Fixade precis ett arbete tillsammans med Marina. AS SKÖNT att ha det gjort! Min buss går om en halvtimme så nu är det bara för mig att chilla läget :)
peace




End of the world ..

.. men solen skiner så jag ska ut och jobba på brännan

ciao

Hard work work!

Nu jobbas det på för fullt med Multimedia projektet vi ska redovisa! Kl 3 smäller det! Hoppas fan vi blir klara... Känns rätt fail att redovisa en halvt färdig film. Haha men nu till andra roligheter. MP08G DRAR TILL STOCKHOLM NÄSTA ONSDAG! Förhoppningsvis vinner Popcorn Lilla Journalistpriset men om det inte gör det ska vi fan inte sura för det! :D hahaha det kommer bli AWESOME!
Nä nu måste jag jobba!
peace

Lazy monday?

Dont think so .. vart ledig idag så jag fixade det sista pluggandet :)

nu förtjänar jag att lata mig

peace

Sunday always comes to late.

Idag är det söndag och jag kom precis hem från skolan. Finn två fel... Haha men var faktiskt tvungen att åka in för att få lite jobb gjort. Mötte upp Marina och Lisa utanför e-huset och när vi försökte öppna gick ju såklart larmet :) Bra jobbat Maryan. Lisa fick fart och sprang nästan ut mot Laholmsvägen och jag och Marina stod och grät av skratt. Som tur var kom Jan-Olof och öppnade för oss. Tack gud att han var där annars hade vi fått ta ett litet snack med Securitas. Spännande värre. Igår då! JO då var det ju Eurovision Song Contest och vi samlade ihop Schlagerbögarna och satte oss hos Frida med poäng kort och hade vilda diskussioner om varje bidrag. Men fan ESC är inget man skämtar om! Och Sverige var ju duktiga och hamnade på en tredje plats :) Eric var visst ganska populär. HAHAHAHA jag måste bara säga att jag har precis druckit en Power King så jag går på högvarv ju nu HIHIHIHIH men mysigt var det igår iallafall. Fotboll med småungar blev det också .. hehehehe. Men fan mina och Fridas älsklingar gick det inte lika bra för. JÄVLA EUROPA vad har ni emot Boybands egentligen???!!!

NÄ nu ska jag lyssna på lite musik och sen gå ut en runda och sen plugga lite kanske eller ska jag göra det imorgon?? är ju ledig då. Hmmmmmmmmmm får fundera lite.

PEACE


Charmig bild????

Friday 13th

Det är fedag iallafall, va glada för det!
MEN! festen igår! Asså, det var den perfeka avslutningen på hela studentfest serien eller vad fan man nu ska kalla det! riktigt riktigt bra! As bra DJ, as skönt folk, as billig dricka = as bra humör! förutom att det var typ en ugn där inne men annars var allt prima! Och förfesten ... ja den är ju redan ökänd så finns egentligen inte mycket mer att säga om den! Galet roligt kaos helt enkelt. Och vad gör man inte för alkoholen, förfestens tema x) hahaha. Och massa sjungade blev det också, just det. Man kan lugnt säga att Saade hade vårt stöd borta i Düsseldorf för jag vet inte hur jävla många gånger vi sjöng Popular x) Och idag är man trött och hes as usual ;) Men ikväll blir det god mat i form av kött och bea och till efterrätt taco chips och salsa, latandes i soffan. DET kallas jag fredagsmys. Och imorgon taggar vi ESC hos Frida med The gang ;)

peace


zzZZzzZZ...

.. typ så känner jag just nu.. men fan, äre sista studentfesten så äre! :D Det var det helt klart värt! Och nu sitter man i grafsalen och dör av trötthet. Men idag blire bellas teater och hämtning av biljetter :) detaljer om igår kväll får ni senare idag för nu pallar jag inte x)
peace

Dream

Sitter i grafsalen och längtar efter att få gå ut i det underbara vädret. Hemma väntar plugg men jag ska bannemig sätta mig ute på baksidan och plugga! En sol som denna får man inte strunta i :D haha, blev precis klar med uppgiften och nu sitter jag och kollar på massa snygga tatueringar på favvis sidan http://rodeo.net/tattoologist/ och dör lite av avund .. så sjuuuuukt snygga tatueringar och jag så sugen på att skaffa mig en tredje. Får väl se ...
Nä nu ska jag göra något ...
peace

Stek

NU är det fan sommar! :D Haha, helgen har varit toppen. Igår vart det bio med Bella. No strings attached såg vi och den var sjukt bra faktiskt! Bättre än vad jag trodde den skulle vara ;) Men vem gillar inte en rolig romkom? Jag körde såklart och det var musik på högsta volym och massa sjungande. Vackert som fan. Efteråt träffade vi på Johanna och Alle som satt på Bulls och hade det mysigt så vi satte oss med dem i cirka en timme och var sociala och sen åkte vi hem igen, med musiken på högsta volym ännu en gång ;) Och idag har jag mest legat ute i solen. Det är ju fan varmare ute än inne. SOMMAR! Jag har också skickat iväg beställningen på mitt studentplakat. Haha mamma var helt bestämd om vilken bild vi skulle ha så jag hade inget att säga till om x) 

Men nu ska jag lyssna på lite musik och sen gå ut en sväng i solen.

peace 

Hoppsan ...

Nu har man biljetter till Shan "The Man" Atci när han kommer till H-stad den 3 juni ;)
fett......

Hard working group

Fredag morgon och 99% av klassen är inne på facebook ... eller nae väntaaaaaa ..... NU är alla inne på facebook :) Fan som vi jobbar på! Men vem orkar egentligen? SÄG MIG DET! Gud jag är så trött att jag inte vet vad jag heter. Men jag måste hålla mig vaken till kl 10 för då ska jag ta ett litet snack med Titti och sen är det bara att hålla ögonen öppna i 2 timmar till. Fast sen har vi journalistik i 3 timmar .. men vem jobbar där? HA! eller idag måste vi fan jobba med Popcorn så vi kan sticka till STOCKHOLM! :D fan om inte den resan blir av ... typ det roligaste som hänt på hela året! Eller aa .. om man bortser från typ studentfester och sånt ... hehe. Fan snart är det slut också! Typ 3 veckor kvar till balen och sen är det fan ingenting typ ... 3 veckor .... TRE VECKOR! omg omg omg omg ...
Nä nu måste göra något för att hålla mig vaken :S
peace


Na Na Na

Tjatja. Tisdag och det har börjar regna .. great. Men annars har dagen bestått av diskussioner, Thai mat, brandsäkerhet och räddande av läskiga dockor. Trevlig trevligt, och nu sitter jag och försöker lägga in lite musik på mobilen, går inte jätte bra men jag ger inte upp! Får se om regnet avtar så jag kan gå min runda sen :)

Nä nu ska jag göra nåt vettigt ...

peace



Halmstad när det är som bäst, i solskenet!

Valborg'11

Så var den Valborgen över! Blev väldigt lyckad faktiskt ;) Förkrök hos Frida. Var bara jag, hon Tobbe och Carl men vi hade det inte mindre tråkigt för de ;) blev dricka, popcorn, film, Titanic på balkongen .. ja gud... haha. Vid 11 åkte vi in till stan och gick först till Donken där vi sprang på Bella Becca och Cajsa men de försvann sen. Vi köpte våra hamburgare och gick vidare till Asian för att shotta lite och sen blev det såklart Corner! Jag och Frida fick en liten fanclub i kön. Haha läskigt med smickrande. Vem vill inte bli fotade med främlingar och bli kallad JLo's syster ;) hahaha gud. Inne på Corner var det som vanligt ;) massa dans, dricka och sköna människor :) Och idag mår man faktiskt helt okej! Vaknade ju 10 i 12 så hann väl sova av mig ruset men jävligt ont i halsen har jag :S varför lyckas jag alltid få det??

Idag ska jag väl bara chilla hemma :) kolla film eller nåt. GÖTT!

peace








RSS 2.0