And suddenly, there were three!

Jag ligger alltså i soffan och läser min bok medans Malin står i köket och gör iordning te till oss, så hör jag plötsligt dörren öppnas och en kille kommer in och ställer en resväska i hallen. Han introducerar sig, säger att han ska ställa in sina saker i rummet och stänger dörren och kommer inte ut därifrån på hela kvällen. Han har inte sagt ett ord till oss och hela lägenheter stinker cigarette rök... 
 
Vår tredje roommate har dykt upp ..
Stämmningen; AWKWARD! 

Crazy - Crazier - Carneval

Asså ...
Igår kväll var helt jävla makalöst roligt! Har aldrig sett något liknande! Folk i alla åldrar utklädda till tänderna och fest hela dagen och hela natten lång! Vi började vårt Carneval firande med att titta på paraden som gick genom stan. När vi inte hade någon känslel kvar i varken fingrar eller tår så begav vi oss hemåt för att fixa oss inför kvällens firande. Och tydligen så är dresscoden ju galnade desto bättre. LIKE! 
Vid 6 tiden mötte vi upp våra kära Holländska kompisar som bjöd oss på mat (endast i syfte för att klara av att dricka hela kvällen) och sen gick vi i samlad trupp mot Stratumsteind och däääääär var det livat ska jag säga! Har aldrig sett så mycket folk. Men fan så roligt det var! Vi drack och dansade och drack och dansade och idag mår man inte så jääävla fint. Har inte lämnat sängen på hela dagen.. Men nu blir det lite left over tårta och Melodifestival med min roomie :) 
 
 
Så här fina var jag och Konstapel Malin på Carneval
 
 
Hela goa gänget!
 
 

1 week

Då har vi varit i Eindhoven i en vecka redan! Har hunnit med både skola, shopping, quiz (där vi vann gratis dricka) och festa. Och nu i några dagar framåt blir det ännu mer festade då man firar Carneval här i Eindhoven. Så vi ska klä ut oss, gå och kolla på parad och sen festa lite till ;) woop woop!
 
Lite bilder från första utgången
 
 
 
 
 

X-change

Första dan i skolan: CHECK!
Ingen vila här inte. Direkt på kurs intruduktion och läxa. PANG BOM! Sena och vilse var vi också .. men har äntligen träffat lite folk nu iallafall. Vart nåt välkomst möte för internationella studenter så där blev det lite mingel. Och nästa vecka träffar jag några av mina aliens och då ska vi fira Carneval! Och då är man ledig från skolan också ;) 
 
NICE!!

Lekker

Nuvarande boendeort: Eindhoven, Holland
WOOP WOOP!
Kom hit igår tillsammans med Malin och känner mig redan ganska hemmasadd. Vi har hittat centrum, bar gatan, mataffären, fixat telefon, varit på Ikea mm. Är fortfarande inte heeeelt 100% klara med allt men vi fixar det sista imon, och på måndag börjar skolan och mitt nya liv :) 
 
Ska väl försöka blogga lite då och då också ;)
RSS 2.0