Sommar my ass

Japp .. det var den sommaren. Nu spö regnar det igen :) great .. soffläge hela dagen!
 
1 vecka kvar till solen

We ♥ Mondays

Kvällen igår slutade med att jag och Johanna sa fuck you till vädret och bestämde oss för att gå på Club Monday iallafall! Hon jag och austalensaren för-förfestade i utehuset, sen körde vi till Alle som körde oss till Line som bor i världens finaste hus på Tylösand. Där fortsatte förfesten till ungefär 11. Då var det raka vägen till Leffes som gällde! Premiären för mig och jag ger det fem av fem toasters. G R Y M  K V Ä L L! Jag och Johanna som skulle varit nyktra svepte i oss drink efter drink och minglade runt som galningar. Träffade massa folk man inte har sätt på ååååår. Både Sture, Hallägra och Bäckagårds människor. Inte nog med att musiken var grym och att vi dansade som idioter så uppträdde Adrian Lux också. Kan det ha blivit bättre? Don't think so ;)

Och jaa, efter regn kommer solsken sägs det ju och minsann, solen har skinit hela eftermiddan. Jag är ju mer sugen på att krypa ner under täcket och bara dö, men lite solsken skadar nog inte ;D äntligen börjar det likna sommar!

PEACE

Fucking summer

Det har regnat konstant i två dagar nu. Asså nu får sommaren fan ge sig! Vad fan ska detta föreställa?! Gah! men men, what to do? Helgen har varit ganska seg. Midsommar spenderades hemma för mina planer blev inställda plus att min allergi var på döda humör. Inte så kul .. I lördags hade vi födelsedags middag för Gussen som faktigkt fyller år idag (GRATTIS!) Tjejerna samlades på Gastons för god mat och lite drinkar och vi anslutade kvällen på Bulls med ännu lite mer drinkar ;) Och igår gjorde jag inte ett jävla skit. Satt framför datan hela dan typ .. och det ser ut som idag kommer bli likadan. Club Monday har ju premiär idag men jag vette faaan asså om jag pallar dra mig ut i regnet och pröjsa 200 spänn :S Mjaa jag har något att grubbla på .. Imorse släpptes biljetterna till Swedish House Mafias sista konsets och jag och brorsan satt som idioter framför datan i en och en halv timme för att sedan få beskedet att allt var slutsålt.. FML! Så är lagom trött nu .. jävla ticnet!
 
Nää men nu blir det väl lite youtube ..
 
PEACE
 
B-rudarna på B-ullen

Glad Midsommar!

.

Schizo summer

Igår badade man i havet och låg och stekte i solen. Idag sitter man inne och undrar; regnar det? ska det börja åska? storm? vågar jag gå ut? Svensk sommar ladies and gentlemen .. men jag ser bara en sak på schemat denna söndag; Glee 3D Concert Movie :D :D :D :D

PEACE

Swosch

Snabb sumering
Har sett sista avsnittet av Glee :'( - Simon slutade nian idag - SOLEN SKINER! - Sverige spelar mot England ikväll - min allergi är bättre (HALLELUJAH) - Nu ska jag gå en runda :)
peace



Grattis brorsan!

Kill me..

Det finns ingen gud .. om det finns det så hatar han mig. Min allergi dödar mig!! Mår så jävla dåligt hela tiden >< näsan rinner, ögonen tåras upp hela tiden, allting kliar, jag nyser 25418 ggr per dag .. snälla döda mig.
Hoppas fan jag får svar på något av jobbansökningarna jag har skickat. Orkar inte sitta hemma och saka dö .. rolig sommar jag kommer få. Yeey .. Men gårdagen var väldigt rolig. Girls Night hos Michelle med Johanna. Vi åt god mat, blandade Cosmopolitan och Margaritas och hade Sex and the City maraton. Girls night som det ska vara :)
Näe, men nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen .. jaaadu, ligga i soffan och glo och tycka synd om mig själv.
peace


I am

.. home alone. FF! haha önskade det kunde vart så kul .. grått och trist ute och jag sitter fortfarande i pyjamas med datan i knät och tv på i bakgrunden meeeeeeen nu fick jag precis sms från Marianne så ska umgås med henne en stund :) woho jag kommer inte ha tråkigt idag! haha success! Vad har annars hänt?? Har hängt med Halmstad Finest. Blev en fika i lördags med massa snack och igår var jag på bio dejt med Angelica eftersom alla andra är svikers. Vi såg Dark Shadows - Tim Burton och Johnny Depp, det kan ju inte bli annat än bra.
Såååå nu ska jag fixa mig och sen möta Marri. Sen blire nog lite Glee ;D

peace



Grymma Johnny Depp


For real this time

Omtentan -skriven

NU TAR JAG SOMMARLOV BITCHES!!

:D :D :D

.. pants on fire

Dyka ner i boken vad de va?? njaa not so mutch ..

fuck

Grattis Sverige!

Sveriges nationaldag! Och hur firas det?? Familjeshopping på Eurostop! Brorsan behövde avslutningskläder så vi gjorde det till en familjeutflykt haha. Plus att jag fick en ny bikini. LYCKA!
Solen är framme igen. Synd när jag måste sitta med näsan i personlighetspsykologi boken fram tills lördag .. jaja life sucks sometimes, inget att vara bitter över.

Så nu ska jag ut en sväng så jag får njuta lite av solen och sen bums ner i boken

PEACE

~

Naglarna är gröna, psykologiboken är öppen, hösten kom tidigt iår .. booooooring
RSS 2.0