T minus 9 days

IIH!! Inte alls långt kvar till flytten nu! Och jag har inte ens börjat packa .. haha kaaanske ska komma igång med det. Dagarna har typ bara bestått av förberedelser till resan. Har hunnit med en utflyttningsfest och en välkommen-till-sverige fest också. Treeeevligt. Ska försöka klämma in en massa hejdå-fikor med mina vänner också innan jag åker. Annars är det baaaara att tagga!! (och packa)
 

FREEDOM!!

Oooooch så var höst terminen officiellt över!! FYFAN VAD SKÖNT! Hade sista seminariet igår och fram till nu har jag inte gjort ett skit! Sovit mest ;) haha. All fokus på Holland nu! Ska försöka träffa alla mina homies en sista gång innan jag åker och vi börjar med hej då fest på lördag med klassen :) WOOP WOOP!

.. what else is new?

Snart två veckor in på det nya året och vad har jag haft för mig? Pluggat. Suprise suprise .. OCH fixat tatueringen faktiskt. Men jaa .. plugg plugg och lite mer plugg. Nu sitter jag faktiskt i skolan och ska inleda ännu ett plugg pass plus att jag är fett förkyld. Toppen fredag! Men i eftermiddag händer det lite kul saker .. i Nollningsanda faktiskt så det lyfter väl humöret lite plus att det inte alls är långt kvar tills jag flyttar!! 
 
HANG IN THERE MARYAN!

2013

Let the new year begin!
Nyår var väldigt kul! Middag hos Camilla och sen fest och tolvslaget hos Cajsa och Oskar, med hela goa gänget såklart! Och idag har man bara tagit det lugnt (och ätit rester .. om nom nom) och laddat inför morgondagens pluggpass med Lovisa. Yepp .. back to reality. 
 
RSS 2.0