Back to reality

Så var lovet över och första dan i skolan avklarad. Det var inte så värst illa. På historia gick vi igenom ganska intressanta saker så det gick rätt fort och sen psykologi där vi låg på golvet typ hela lektionen ;) Vi hade avslappning. AS SKÖNT! Och nu sitter jag i min säng i mitt fina nya rum och bara grubblar på massa saker. Vi har ju egentligen APU veckor nu, men vi i journalistik klassen fick äran att stanna i skolan och göra en till Popcorn :) Snälla skjut mig. Jag är så trött på tidningar nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Men jag är väl typ expert på det nu ;) Så det blir väl rätt fritt dessa tre veckorna antar jag :) Jag lovade ju Marina att ta med datan till skolan så vi kunde kolla på Eclipse :D Haha kommer bli nice ;)

Näe nu ska jag lyssna på lite musik och bara njuta av kvällen ;)
och om en vecka smäller det!!! f(ör andra gången..)

peace







Mitt rum :)

Its all greek to me

Så var lördagen slut. Eller om 8 minuter rättare sagt ;) Har suttit hela kvällen framför tv:n med familjen. Först Melodifestivalen och sen Mitt stora feta grekiska bröllop. Kärlek till den filmen! Men nu har jag en dejt med John Blund.

God natt!

Lazy.....

ÅH så lat man har varit idag. ÅH så skönt det har varit x) haha, var uppe ur sängen halv 1 (eller säng och säng, den hög madrasser jag sover på) Gick ner, käka frukost, hjälpte mamma med mitt rum. Satte äntligen upp min säng! :D Nu slipper jag sova på golvet! Segade runt hemma lite, gick en liten promenix med bror, gick en promenix själv och nu sitter jag här :)
Lat-Lördag var det ja! Men ikväll taggar vi Melodifestivalen, film och ännu mer lathet ;)

peace


GE MIG SOMMAR!!
Tylösand kallar ...

Roomservice

Har precis varit och handlat in lite saker till rummet :D en lampa, en matta och sängs-ben x) haha. Så idag ska det ytterligare fixas massa! Vill bara få det klart för det kommer bli så schnyggt!! ;D

KÖFFE!

Tjena mittbena! Idag var en dag som alla andra dagar x) Haha, men jag åkte in till stan med Johanna en snabbis. Utan pengar blir det ju rätt trist, så vi åkte hem till henne och käkade Tacopaj och kollade Johan Glans stand-up och skrattade tills tårarna rann x) LOVE HIM! Annars rullar lovet på. Rätt snabbt faktiskt :S det är ju inte kul..snart skola och APU veckor. Fast hela klassen kommer ju stanna i skolan ändå .. bra praktik! haha.

Ikväll ska man bara vara hemma och kolla Sveriges Mästerkock..yey, men imorgon blire filmkväll med tjejerna ;)

peace


hey hey hey

Var ju ett tag sen man var inne här kanske .. Lovet rullar på! Eller det har ju iförsig bara precis börjar men whatever! Sov länge idag. Så jävla skönt, sen stack man till stan med pappa, simon och hans kompis för att käka på Blue Thai. Himmelriket asså..Sen åkte vi till Hedin Bil för det verkar som vi ska köpa en ny bil :) najjz.. och sen, SEN mina vänner åkte jag till stan för att möta upp Ida och boka tid till tatuering. OCH NU ÄR DET BOKAT! :D tatuering numero dos! är fett nervös x) haha ska göra den om två veckor redan!!! IIHH!! men det gå över snabbt ;) är en ganska liten tatuering så ...

Ikväl blire chill framför top model och imorgon kanske film kväll med tjejerna ;)

peace!

Oh happy days

Det är fan lov nu! guuud så skönt :D projektarbetet är klart, vi har lov i en vecka, och idag kom min bal skor :D denna dagen kunde ju inte blivit bättre! Imorgon ska man fan fira med tjejerna. Klackarna i taket! Men idag blire fredagsmys med mamma och en påse naturgodis ;) Det gillar vi!

peace

Halleluja!

Projektarbetet är äntligen klart!!! Fyfan så skönt! :D Dag var snäll nog att ge oss tid på lektionen till att göra klart det sista. Precis vad jag behövde. Sen ska jag och Marina till Furulund skolan och göra reklam för Sture för en massa nior :) Hon är ju fortfarande bäst. DET ÄR DU OCKSÅ LISA GUSTAVSSON!! ♥♥ hon blev lite avis på Marina ... Men jag älskar henne också :) haha. Vad är det för fel på oss?? Och omg det är fan lov nästa vecka! Haha hade jag glömt ;P Fan så skönt! Det kommer behövas efter all tjat om PA. Och ikväll ska jag och Johanna fira med massa godis och bra filmer :) Fredagsmyyyys!

peace


MP08g - IQ befriande...

Roadtrip!

Fan vad jag inte bloggar lika ofta som innan? :O skulle det där föreställa svenska eller? Jaja. Idag hade vi ingen lektion utan hela klassen åkte till Helsingborg istället för studiebesök. Innan dess var jag i stan med Marina och provade massa snygga och inte lika snygga kläder. Nice nice, om man ändå hade pengar... Iallfall, Helsingborg var nice. Vi var på nåt muséum (stavning?) och vi åkte i The Special Bus dit och tillbaka :D haha. Eller några av oss. Jag, Johanna KJ och Adam rättare sagt. Och Dag bakom ratten :) Blev bara tre kärringstop. Hejja! Haha. När jag kom hem satte jag mig direkt framför The Big Bang Theory och sen var det bara att skriva klart PA rapporten och den blev jag äntligen klar med. Halleluja! Måste till skoln tidigare imorgon för att göra klart det sista på min tidning och sen ska jag äntligen lämna in fanskapet! Kommer bli så skönt att slippa det.

Och lov efter det och sen 3 veckor APU (= stanna i skolan och "jobba")

peace

Another day at the office

Yepp yepp, sitter i grafsalen med min galna klass. Men jag älskar dem :) (speciellt Marina) Studentmössorna kom idag! HAPPINESS! shit nu märker man att studenten är nära. Snackade med Marina och Gussen på rasten om vad som händer efter skolan och vad som händer på sommaren och aa .. gud vad jag kommer sakna allt! (speciellt Marina) men vi kommer träffas ;) helt klart. Nä nu måste jag göra klart PA, eller jobba lite mer på det iallafall .... gött gött :)

PEACE!


Coola eller? Alltid

Happy Valentines Day ♥

Söndagen den 13:e

Mycket trevlig helg :) Stannade hemma i fredags från skolan för mådde inte helt 100. Låg mest framför tv:n, hade ingen ork till annat. På lördagen mådde jag bättre. Handlade med mamma på dagen och på kvällen var jag hemma hos Frida med trevligt folk. Vi tjockade oss och kollade på Melodifestivalen och hade det trevligt som fan! :D haha. Idag får jag väl se vad som händer. Skit fint väder ute så man får väl passa på att gå ut en sväng. Jao, vad finns det mer att säga? Inte så mkt :)

peace

You want a piece of Tobbe?

Okej, nu till gårdagen :) Allt började med fix hemma hos Johanna vid 5 tiden kanske. Vi förvandlades långsamt till veterinärer och ballerinor och sen gick vi ut i utehuset och inväntade festen :) folket droppade in och förfesten drog igång! :D Asså, ingen kan förfesta som vi! Det blev ölspel, chattroulette, allsång, dans, alkohol och massa skönt folk :D haha. Klockan tio tog ALLA bussen in till stan och vi gick i gemensam grupp mot B&B. När vi kom dit var det kanske 6 - 7 pers där men efter nån timme var stället packat. OCH FAN VILKEN KVÄLL!! Det var sjukt bra musik, massa skönt folk man inte träffat på år och dar, jag bjöd på shottar hit och dit och vi dansade och dansade och dansade :D Och alla lyckades hålla sig sådär perfekt fulla under hela kvällen så hela kvällen blev en succé! LÄTT 10 000 gånger bättre än den senaste vi var på :) Temat var När jag var liten ville jag bli ... by the way ;) Vid 2 tiden, när festen var över ville vi gå till McDonalds men det var ju stängt :) skojj! men som tur var stod det en korvkiosk och det var såååååå gott. Och sen, sen mina vänner, GICK vi tillbaka till Johanna :) från stan till Kärleken... jah. Gaanska ont i fötterna hade vi. Klockan halv 3 var vi framme och det var direkt i sängen. Johanna den jäveln bara dissade oss och la sig i sin säng men vi hade det trevligt uppe på hennes loft i utehuset :) förutom när Carl och Bella höll fast mig och drog av mig skorna (jag var så jäävlans trött att jag inte pallade ta av dem) efter typ två och en halv timmars skit snack och massa damp och gud vet vad slocknade vi en efter en. Efter typ en timme vaknade vi igen av att det var iiiiiiiiiiiiis kallt i hela huset :s brr .. men vi vaknade sakta men säkert och drog oss sedan till skolan för en helvetes dag .... fyfan. Och nu sitter jag hemma :) :) Har varit vaken i sammanlagt 32 timmar räknade jag ut :) tjohoo! är inte alls trött, nej nej..

and im out!

bilder kommer inom kort

Marina tvingar mig ..

Hej hej marina nu har du nått att läsa :) Fyfan vilken kväll/natt/dag det har varit .. men mer om det när jag kommer hem till min sköna säng. Då kommer även alla charmiga bilder upp ;) Men att sova i en halvtimme och sedan gå till skolan klockan 8 när man börjar 1 och sedan sitta framför datan i 4 timmar känns ju sådär .... jag kommer somna när som helst nu. Vad kan man mer ta upp? Lisefisen bjöd på semlor och vi jobbar på med flashfilmen som vanligt :) hej och hå jobba på. FAN VAD TRÖTT JAG ÄR! kan inte tänka klart ....... hmfptkrasch. Och nu kommer vi på nya ord också. Nä Maryan nu måste du sova lite. Men först lägga upp alla bilder på facebook ;) Eller jag kanske ska komma hem först :S

marina är bäst
marina är bäst
marina är bäst
marina är bäst
marina är bäst


god natt

Cheap Monday

Efter en febrig helg drog man sig till skolan ... det skulle jag inte ha gjort. Mådde ändå rätt okej när jag kom iväg men när man väl skulle upp och redovisa på historian plus lyssna på alla andra, då började huvudvärken sakta komma tillbaka. Lät dessutom som en anka när jag stod där uppe och snackade .... nice! Så jag sket i psykologin för kände att jag skulle inte kunna sitta still och lyssna i en timme till, och hängde med Johanna en jätte snabbis in till stan för att hitta present till mamma, och det gjorde man minsann :) perfect perfect! Kom hem då och la mig direkt i soffan under mysfilten med nässprayen i högsta hugg och bara latade. Måste fan bli frisk till onsdag!

Nu ska jag bara lata lite till, och plugga religion, och kolla top model ..

peace


Hittade den här UNDERBARA bilden på Rebeckas facebook :) (hon till vänster)
Var bara tvungen att dela den med er.

Mellow..

Söndag och jag är fortfarande inte 100% frisk .. visst finns det inget bättre än att vara sjuk?? :) Blev ju ingen utgång för mig igår så jag parkerade mig i soffan med mammsen och pappsen och kollade Melodifestivalen :) Satt och smsade med Frida under hela kvällen också. Gött att nån med än jag är Mello-nörd. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, kanske kolla på nån film, plus lite plugg .. inte så farligt. Och på onsdag taggar vi Studentfest! :D WOO!

peace

Im feeling hot hot hot.

Ja så blir det ju lätt när man har feber :) Mådde ju inte alls bra igår när jag kom hem från skolan, och när jag gick och la mig kunde jag knappt sova för jag frös så in i helvete. Så jag stannade hemma idag från skolan. 38 graders feber, migrän och ont i halsen är ingen kul kombination. Hela klassen trakasserade mig på facebook också, bara för att de saknar mig så :) :) :) haha. Mår faktiskt lite bättre nu och förhoppningsvis blir det ännu bättre över natten då jag skulle ut imorgon. Men ikväll blire fredagsmys och det är ju aldrig fel ;)

Ouf, gillar verkligen inte att vara sjuk :S men nu äre helg iallfall. Trevlig helg people!

peace

Glass i stora lass .. och papperstallrikar.

Sitter i grafsalen och ska snart ha en genomgång i Flash med Dag. Vi har också precis fikat. Lisa fixade glass och strössel och chokladsås och det var yummy! :D och fan så kul vi hade! hahahah allt för att jävlas lixom. Och Tina blev klippt :) hahaha allt händer In tha grafsal .. ni vet inte vad ni missar ;)

Nu kom Dag så nu måste vi jobba igen .. men fan jag tror jag börjar bli sjuk :S INTE OKEJ!

peace

HejsanHoppsan

Känner för att skriva ett inlägg bara för att det var länge sen man gjorde det :) Idag har det iallafall inte hänt nåt speciellt. Prov på svenskan, sitta och lata på gympan och sen jobbade jag lite med PA för vi hade ingen naturkunskap. Och på vägen hem hämtade jag mitt körkort :) göttmos. Imorgon blire sovmorgon (<3!) och bara en lektion och sen fredag och sen HELG! ;) me like!

peace
RSS 2.0