Back again

Tillbaka i skolan! tjohoo... haha. Lunchade med Ronja i stan innan också, Sandy's blev det. Sjukt gott är det ju men guud så mätt man blir efter en kyckling curry wrap... Fick också Ronjas present :D 100kr present kort på Sf Bio! Perfekt present till mig som ääälskar att gå på bio ;)

Men nu ska lektionen börja (:

peace

Had enough!

Äeh, idag är fan sista dan jag sitter hemma! mår faktiskt bättre bara det att halsen fuckar som fan >< hostar typ hela tiden.. men nån feber eller huvudvärk har jag inte iallafall så success! Och sjukt fint väder är det också :O vad är detta? när det är höst ska det väl regna och blåsa och massa sånt?? haha. Ska ut i solen snart med nya datan och kolla Remember me :)

Imon blir det iallafall lunch med Ronja och sen multimedia i skolan :)

känns bra!

Hanging in there

Sitter och snackar massa skit med Marina på msn och försöker att göra så att inte huvet exploderar för det känns som om det kommer göra det snart ...

Stannar nog hemma imon också...

hatar detta .....

Day 2.

Nepp, bättre blev jag inte. Fick avboka både lunchen med Ronja och körlektionen. Och det är super fint väder ute men jag och mamma är fast här hemma. Som sagt, hatar att vara sjuk. Vi sitter iallafall och kollar Knight and Day nu men tog en lite paus för mamma brände nästan maten x) haha. Har massa plugg att ta tag i med jag orkar bara inte. Man har ju ingen ork när man har feber och hostar slem...mysigt i know.

Näe nu tillbaka till filmen :)

puss

Here we go again

Ååhh!! Vill inte vara sjuk igen :( Dagen började med ett litet ärende i stan och sen till skolan vid 12 för att plugga till historia provet med Johanna. Sen skolfoto. HAHA guud vette fan hur det kommer bli med jag såg iallafall helt löjlig ut med serpentiner i håret och aa x) men det är trean .. man får la bjuda på sig själv lite. Sen historiaprov och det gick faktist bra. Inte alls så illa som jag trodde. Sen gick det utför..fick skit ont i huvet och och as ont i halsen och orkade ingenting, så jag sket i psykologin och åkte hem och här sitter jag nu..fortfarande helt seg. Hatar att vara sjuk!! >< får ta och fixa lite filmer till den nya datan. 

Får se hur jag mår imon då jag skulle käka lunch med Ronja och ha körlektion ..

krya på mig

Last hours.

Mina sista timmar som födelsedagsbarn spenderas framför My life as Liz med god mat och sista biten tårta :) senare blir det Parlamentet och nån film ;) Bättre än så blir det inte.

Peace



18 and life.

Då var man 18! :D haha känns bra, känns bra ... eller känns ingenting alls om jag ska vara ärlig med det kommer väl snart :) vaknade jävligt tidigt faktiskt och kunde inte somna om sen :S nerver antagligen .. haha men när jag väl var uppe fick jag en födelsedags kram av mamma och pappa och vi satte oss sedan och kollade på massa baby bilder på mig. De kunde inte förstå att det har gått 18 år! haha nåt sånt .. sen när Simon vaknade typ en timme senare fick jag mina presenter. Två nagellack och en grej han hade gjort i slöjden av Simon, underkläder och blommor av mamma och ... EN LAPTOP!! 8D av mamma och pappa då .. va i chocktillstånd i typ 10 minuter. Äntligen min alldeles egna dator :) Sen efter att jag pillat lite på den åkte vi till Arenarestauragen för att käka lunch . Skit gott var det och sen iväg till Elgiganden för att köpa mobiltbredband. För vad är en data utan internet?? ah just det innan det var vi och köpte tårta också :) och sen köpte pappa två trisslotter till mig också men nepp .. nada vinst. Väl hemma la sig jag och mamma i soffan med en varsinn kopp te och tårta och kollade på Camp Rock 2 som gick på tv. Skit vuxet I know med mysigt som fan var det :) och nu sitter jag här i myskläder och ska snart ut på en runda :) skulle egentligen behöva plugga lite historia men vem fan pluggar på sin födelsedag?? ah inte jag iallafall :D kommer ändå gå åt skogen ;)

Men tack för alla gratulationer :D och nu taggar vi krogen ;) inte idag men nästa helg typ .. haha

puss!

Tomorrow.

God morgon! :D Hur är läget med alla? haha, själv är allt brao! vaknade för typ en timme sen och aa ... haha vet inte vad jag ska skriva xD sitter här och lyssnar på världens skönaste låt som jag hörde på Mtv för bara en halvtimme sen kanske x) den låten är fest och sommar i ett! Och man mår så jävla bra av den! :D den kommer förhoppningsvis spelas om och om igen den 16:e så hoppas alla är beredda på det x) haha. Idag står plugg och lunch med Johanna på schemat. Vädret är ganska surt men vafan :)

hej vad jag är på gott humör :D
and its thanks to ..

I want to break free..

Freeeedag! åh så skönt, äntligen helg! :D Dagen gick ganska fort i skolan också. Det började med en snabb konversation hemma i hallen mellan mig och Simon imorse:
Jag: Simon, vad gör du uppe så tidigt?
Simon: Vadå, vad är klockan?
Jag: Halv 7 ..?
Simon: *går iväg och kollar klockan* klockan är halv 8 Marry...
Jag: HELVETE!!
Stressade som fan men kom faktiskt till skolan i tid :) men det var verkligen på håret asså. Graf och journalistik idag ju .. gick ganska snabbt, vi bara jobbade på själva under båda lektionerna. När jag väl kommer hem så märker jag att jag inte hade nyckar med mig så jag gick in till Ronja och här sitter jag fortfarande :) vi har bara suttit och kollat Glee. Hon har äntligen insett att det är bra :D haha
Bibblan imon med Johanna för att plugga historia och på söndag fyller jag åååår :)
ah just det .. Marina är bäst!! :)
peace

gäsp

Äntligen hemma! eller va hemma för typ 40 minuter sen men whatever ;) Bilderna i skolan blev as bra iallfall :D är supernöjd! Får tack Ronja och Susanna för att de så snällt ställde upp på alla galenskaper vi kunde komma på xP haha.

Nu bara sitter jag och kollar på After Dark på tv och bara slappar, är helt slut!
Fredag imon och sen helg. Plugg och födelsedag står på schemat ;)

puss

Vad gör man inte för foto...

Sitter i fotostudion i skolan ända in på sena kvällen .. har nog aldrig varit i skolan såhär länge. Ronja och Susanna fixar just nu så jag bara sitter här och väntar ... är ganska läskigt nu mot kvällen måste jag erkänna.
HA! hända värsta grejen här innan .. fyfan, ska nog inte gå inte på detaljer..

men nu är de klara med fixet så ska bara ta de sista bilderna och sen bär det av hemåt.

peace

ABC

Sovmorgon till ett - först stan och lunch med mamma - sen multimedia i fyra timmar - sen fota i studio med Ronja, Susanna och Tina.

It's gonna be a loooong day.. :D
3 dagar kvar också!!


peace!

21 sept.

Omg, inte ett moln på himlen nu ;o det blåser inte heller, och inget regn! Vad är det här?! haha :D men det gillar vi! (Y) okej dag i skolan :) redovisning för min och tinas del på religionen, sen fotoshop och barnprogram på grafen (: Sen ryska och sen hem och slöa .. skulle egentligen pluggat nu men jag kan knappt hålla ögonen öppna, är sååå trött >< får ta tag i det imorgon istället.

Blir väl att slappa framför Idol ikväll, men det är väl aldrig fel? ;)

peace


En dag i studion med MP08g (:

@#!!"#@%&!!!!!!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.424816/sverigedemokraternas-33-punkter

Time to shine

Måndag och 6 dagar kvar :) Shit..är det verkligen bara 6 dagar? xP för att citera låten jag lyssnar på; OMG aahh älska Usher..jaja nu till dagen :) lite genomgång inför provet och sen film på historian. Filmen var rätt kul och med Heath Ledger i huvudrollen så det var ju ingen direkt plåga att sitta och titta på den ;) sen psykologi och det var intressant som alltid. Vår läxa blev att skriva ner vad vi drömmer om, om vi nu skulle drömma nåt under veckan, och sen tar vi det till lektionen och analyserar drömmarna :) intressant ju!! sen körteori och det är som det är...sen hem och slappa resten av kvällen. Övade lite inför redovisningen imorgon också..annars är allt som vanligt :)

Nu: James Blunt - Goodbye my lover ♥

peace

Windy city.

Grått och trist hela helgen. Jaja, var hemma hos Johanna igår och skickade äntligen ut alla inbjudningar :D eller nästan iallafall, och fixade massa annat som behövde fixas till festen så det känns bra :D nu får den bara bli av tycker jag!! Annars har man bara suttit hemma för vad fan finns det att hitta på i detta finfina vädret?? Blir antagligen lite plugg idag. Gud, känns som det var år sen man pluggade :O haha..fan pallar inte x)

1 vecka kvar! :D

puss

Ben&Jerrys

Guuud så mätt jag är! jag och Marina traskade ner till Hemköp för lite inspiration till journalistiken, öhm, vi kom tillbaka med en burk Ben&Jerrys som vi sedan delade på, på bänken utanför Titti i medieteket (: gott var det, tills glassen såg ut som spya och vi inte orkade mer så vi slängde skiten ;) men vi orkade ganska mycket faktiskt! Nu sitter vi i journalistiken igen och inte skriver. Höhö, vi är trötta och sega och dör snart..
men det är fan fredag, helg imorgon och 9 dagar kvar tills jag är 18!!! 8D

peace

.....

Lååång dag i skolan idag, graf och journalistik, från 8 till 4 ... kommer dö

Envy me..

Shit sikken lång dag det har varit ... vaknade kvart i 6 (!!!) för att sen ta bussen en timme senare för att sen åka iväg till Halkan. Gick faktiskt as bra :) va skiit nervös innan, men efteråt märkte jag att det fanns fan ingenting att vara nervös för x) va ju kul! träffade också några schyssta tjejer så vi peppade varandra hela tiden så det kändes bra :) jao, halkan från halv 8 till 1, sen lunch med mamma i stan, sen hem och vila i en timme och sen körlektion ... och nu har jag bara legat och dött framför idol typ, är så himla seg. Men imorgon är det sovmorgon som tur är :)

aaaaand im out ..

pöss

14 sept.

ouf..lång dag idag >< och ännu värre blir det imorgon. Riskettan hela morgonen idag. Va helt okej faktiskt. Sen skola för graf i 3 timmar typ och sen hem till Ronja för att fira henne (: är sjukt trött nu. Och imon måste man vakna innan 6 för att dra sig in till stan och köra halkan vilket känns jävligt läskigt eftersom jag inte har övat ett shit till det .. men det kommer nog gå bra (: från halv 8 till 1 .. känner mig så taggad...

blir nog ingen skola imon :S ingen idé lixom..
nu! sängen


pöss

Home sweet home

ÄNTLIGEN HEMMA! Har fan vart ute på vift heeela dan. Först stan för lite inköp och lunch. Sen skola lite tidigare för att fixa lite och lämna in grejer och sånt bajs. Sen historia i en evighet och efter det psykologi och efter det teori lektion... och NU är jag äntligen hemma (: puh..

Ska äta nåt för jag är dö hungrig och sen kolla tv (:
Imon: Riskettan

puss

Flint Lockwood!!

Grått och trist ute .. och vad gör man då? Kollar på film såklart :) jag och pappa körde in till stan och hyrde tre filmer. Jag och bror har precis kollat på en av dem; Det regnar köttbullar. Haha den var faktiskt jätte bra :D Sjukt rolig också, trodde inte jag skulle skratta så mycket x) Pappa sitter nu och kollar på nån annan vi hyrde .. glömt vad den heter med det är med Mel Gibson iallafall. Den tredje, I love you man, får jag kolla nån gång i veckan. Men nu lite musik och kanske en promenix på det :)

Imorgon måste jag till stan och till skolan lite tidigare .. skriva lite på projektarbete och fixa lite annat. Sen efteråt är det teorilektion. Blir lååång dag imorgon..

peace

11 sept.

Gött med helg nu. Har inte något speciellt planerat eller så men bara sköönt att slappa hemma (: Idag ska iallfall jag och mamma åka och träffa Johanna och hennes mamma för att snacka om festen. Beslut kommer äntligen tas och sen är det bara att bjuda in folk :D FINALLY! haha för fest kommer det blir, va beredda på det ;) 

Men nu sitter jag hemma ensam med musik på högsta volym och bara njuter av helgen (:
We're gonna run this town tonight..

peace

Nine in the afternoon...

Aj mitt öra .. hörlurarna har gått sönder och de typ köttar upp hela örat >< inte så skönt ska jag säga er... men idag då (: Dagen började med intervjun med Bobbi .. gick faktiskt as bra! Jag fick agera fotograf, vet inte om jag fick nån hyfsat bra bild men det hoppas jag xD jag och systemkameror passar inte ihop..jag håller mig till det gamla vanliga; digital kameror! (: Sen till multimedia lektionen där vi först skulle fota lite till, så jag Marina och Lisa gick ut och gjorde just det :) haha plus att vi gick till hemköp för att köpa lite godis .. eller de köpte, jag dokumenterade allt x) haha sen kollade vi på film de sista två timmarna. Filmen var inte jätte bra men ändå okej att se (: allt är bättre än att jobba iallafall! Och nu sitter jag här trött som ett as och funderar på om jag ska plugga teori eller gå en runda ... jobbigt beslut..

jag återkommer med svaret (:

peace



gaaaaaammal bild....

No boundaries

Tror jag älskar torsdagar .. sovmorgon till 1 är ju inte fel ;) Måste till skolan lite tidigare iförsig för att försöka låna en kamera och sen är det dags för intervjun med http://bobbis.devote.se (: Marina ska hjälpa till också. Kommer nog gå super! haha. Sen bara multimedia i 4 timmar .. inte jätte kul kanske men man överlever.

Nu ska jag lyssna på John Mayer - Im gonna find another you (♥!!) och bara njuuuuta :)

Ciao

Booksmart.

Sitter inne på stads biblioteket och bloggar från världens minsta tangentbord x) haha, har precis pluggat lite teori och blev äntligen godkänd på Fas C!! måste rappa på som fan om jag ska bli godkänd på allt fram till uppskrivningen.

Har körlektion om en kvart så hänger nog kvar här lite :)

Brum brum

En lektion, köpa studentleg och sen slutade man :D gött! ska snart iväg till stan en snabbis och sen till körskolan för plugg och körlektion (:

nice..

A breath away is not far to where you are

omg den låten .. jag är förälskad ♥ jaja, nu till dagen. Sovmorgon! yes! eller vi skulle jobba hemma på religionen men same shit lixom..Sen foto på grafen, va helt okej. Jag, Lisa och Marina hade skojj skojj i Meddan med varsinn kamera :P haha sen ryska och sen hem och dö..va helt slut efteråt. Har inte pluggat nån teori idag heller >< faan..
Ingen NV imorgon och senare körlektion :) får se om man kan kläma in en liten runda på stan där också ;)

peace

Monday evening

Kom hem för 20 minuter sen, känns mindre kul. Är helt slut också..inte okej. Men idag var fan helt okej ändå. Först in till stan för ett litet möte med mamma, sen pastavagnen till lunch (och DET är ju aldrig fel) sen historia där man bara hann med en liten genomgång för sen var det dags för provning av studentmössa. Och den lilla jäveln gick på över 700 spänn. Ouf, dyrt att ta studenten..dessutom ska man köpa studentleg på onsdag och så måste jag ju betala för min och johannas lilla grej (som typ alla redan har listat ut..) så pengar kommer flyga åt alla håll detta året känns det som. Kommer fan inte ens ha råd med att köpa en jävla cheeseburgare -.- .. får ta och skaffa jobb kanske?? Jaja, efter historian var det psykologi som vanligt och jag tror att det är mitt nya favorit ämne :D as intressant! Och sen! när klockan var 5 och jag hoppades på att få gå hem så ska man såklart på teorilektion på körskolan (: Men nu så är man äntligen hemma och lyssnar på skön musik och bara chillar x)

The club can't even handle me right now ...

peace!

Monday morning

Sovmorgon! älska..fast nu ska jag ju in till stan vid 11 så lite tidigare fick man vakna men va fan .. jag klagar inte x) Historia, psykologi och körteori står på schemat idag. Känns bra (:

Men nu ska jag lyssna lite mer på Josh Groban och njuta av morgonen.

Ciao!

Slappehelg

Kan man lugnt säga .. har inte gjort NÅGOT idag x) haha bara gått en runda..ska plugga lite teori snart, och sen kanske gå till Tempo och köpa lite godis..får se om jag pallar.

Nu sitter jag iallafall och njuter av lite K'naan och bara chillar (: och så får det väl bli

peace

Sture - DaVinci

Kom precis hem från den omtalade matchen mellan Sture och Davinci. Haha, riktigt kul match var det, förutom det att vi förlorade med 6-0 :P men de kämpade på bra! Nu ska man bara lägga sig framför en film och lämna alla bekymmer bakom sig! :D och äta naturgodis såklart!

puss


Sture till höger :)

Therapy.

Hellusan. Fredag idag och jag fattar inte hur jag orkar sitta framför datan igen x) har suttit framför en data i 7 timmar idag..uff, min hjärna pallar snart inte mer. Graf och journalistik idag, finns inte så mycket att säga om det. Sen blev det stan med Johanna och vi tog en fika på Espresso House och snackade och fixade lite grejer. Sen när jag kom hem blev jag skit sur på mina föräldrar men det ska vi inte ta upp här... Det förstörde min kväll iallafall. Men sen åkte jag och mamma för att handla och vi fick med oss två par skor också. Bästa terapin som finns, shoe shopping! Mådde lite bättre efter det men är fortfarande sur...skulle egentligen ut ikväll men blir att stanna hemma och kolla film istället.

Imorgon ska man iallfall kolla fotbollsmatch med Ronja. Sture mot DaVinci. Måste ju dit och hejja! ;) Har äntligen fixat en intervju till tidningen också :D Nu börjar det rulla framåt (:

peace

(skulle lagt upp bild på skorna men det vill inte funka...)

daydream

Vill göra henna igen..

Lisa♥Pistin

Tiiiidig morgon idag, enda på veckan. Två fyra timmars lektioner att se fram emot också. Sen stan med Johanna för massa massa snack :D Drömde nåt helt sjukt inatt också, på tal om annat, någon blandning mellan Twilight och Inception, sen var Medieteket med på ett hörn :S haha? vaknade helt förvirrad...
Pistin mår bra men han behöver lite Head'n Shoulders. Marina, kan du fixa lite?? bra! Han hälsar alla en god morgon iallafall (: (:

nae nu blir det andra kanelbullar...
peace

Jordgubbsballe!

ja, du läste helt rätt, jordgubbsballe, ett av Marinas nya ord, om det nu får klassas som det x) haha vi är inte helt friska här i grafen. Just nu har vi rast och sen går vi nonstop till tio över fem. Alla är trötta och sega och då går inte huvet som det ska och då uppfinner vi finfina ord som det ovan..jag lovar, en lektion med grafklassen kan ge en mardrömmar för livet x) men vi har kul :)

just nu sjunger Marina (tror jag) "Wannabe" med Spice Girls, och det låter underbart...................

jag älskar min klass :)


första september!

Jaha ja, och vad ska man skriva här?? Dagen har vart okej. Svenska, körlektion, "idrott" och NV..helt okej :) Veckorna går jävligt snabbt har jag kommit fram till. Inte alls långt kvar till min födelsedag, till uppkörning och till in och Johannas lilla grej. Måste komma igång med projekt arbetet också ... myyycket man måste göra nu när man går i trean.

men nu! teori och promenad :)

puss

RSS 2.0