Life's good

Pluggar, festar, tränar, shoppar.
Livet i Eindhoven är bra asså! Gillar det skarpt. Ikväll äre Stratumseind som gäller (såklart) och nästa vecka åker man hem till Halmstad en sväng. MYS! Synd bara att det fortfarande är vinter där. Hallå våren?! Dags att komma snart! 
 
Aja .. SKÅL PÅ ER!

It's spring bitches!

Strålande sol och 15 grader. HUR SKÖNT!? Jag och Malin ville knappt gå in i lägenheten igen efter en underbar dag i stan med markad och lite shopping. Första träningspasset idag med. ZUMBA! Nu jävlar ska här tränas! Beachen 2013 here we come! 
 
Men nu vänar det en caecar sallad på mig i köket.. och så en film på det. CIAO!

Anniversary

En månad i Eindhoven! 
Fan tiden går snabbt asså. Men det har ändå hänt ganska mycket :) Har träffat massa folk, vunnit på quiz, blivit förkyld, festat massor .. och pluggat lite också. Tänkte faktiskt sätta mig och plugga lite nu faktiskt, men ikväll blir det fest igen! hoho och imorgon händer det grejer asså! Jag säger bara Harlem Shake ;) woop woop!! Det enda som behöver fixas är gymkortet så man kan börja träna för beachen 2013. Men måste vänta på att få mitt jävla studentkort först innan jag kan köpa det .... Holländare är inte de mest effektiva människorna. Haha men jag gillar de ändå!
 
Nä! Nu ska det pluggas! 
RSS 2.0