Hepp hepp!

Så var skolan igång! Hel dag med aktiviteter igår - nine to five - och idag var första föreläsningen. Jag gillar't! Fick ett sms idag om att boken har landat på Ica och jag får la springa iväg och hämta den senare. Första tentan är nästa lördag så det är bara att börja. 150 sidor läses inte av sig själv...

Två föreläsningar tomorrow plus en lunch med Marina. sen PLUGG!

PUSS&PEACE



psst .. börjar fundera på tattoo nr 3

Zero to hero

Så var nollningen över. Så jävla trist! Men fyfan vad roligt det har varit. 10 helt galna dagar som igår avslutades med en finsittning och en sista nollefest på kåren. Sitter nu under en filt och hostar och kommer antagligen bli redigt förkyld inom kort men fan .. en liten förkylning har ingen dött av ;) Skulle lätt kunna spola tillbaka och göra om dessa 10 dagar ;)

Men nu ska jag ta en varm kopp te, kolla Jersey Shore och bara vila.

PUSS&PEACE











Vilken nolla!

Nollning dag 5. Det har varit de 5 roligaste dagarna på läääääääääänge. Älskar allt med det. Klassen, staben, aktiviteterna, KÅRPUBEN. Har så mycket att berätta men palla faktiskt inte nu x) haha. Nu ska jag bara vila ut för att senare ta bussen not nya äventyr. Ska försöka uppdatera när jag får chansen .. eller orkar.

PUSS&PECACE

On your mark..

Sista kvällen med tjejerna var bara så bäst ♥. Fast jävligt sorgligt när vi skulle säga hejdå. Inte okej. Och nu sitter jag spänt och väntar på att klockan ska bli 10.25 så jag kan sätta mig på bussen! MIN NOLLNING BÖRJAR FAN IDAG!! haha shit.

Men mer om det när jag kommer tillbaka. Om jag kommer tillbaka .....

PUSS&PEACE

Final countdown.

Så har kusinerna lämnat stan/landet och imorgon börjar nollningen. Så ikväll ska tjejerna samlas en sista gång hos Johanna för middag och utgång innan allvaret börjar. Nu gäller det att ta tag i livet igen ;) känns weird att inte åka tillbaka till Sture imorgon men life goes on ;)

Nu lite sista minuten fix innan jag drar till bussen och åker ut på äventyr!

PUSS&PEACE

US and A

Sitter i soffan tillsammans med mamma med Allsång på Skansen på tv:n och inväntar pappa, brorsan och kusinerna som är och kollar på brorsans fotbollsmatch. Är sååå hungrig så det får gärna skynda sig x) haha. Har spenderat hela dagen med kusinerna. Har varit mycket trevligt. Mat och shopping och fik och Fredrik Ljungberg.

Men nu kom de så nu blire mat!! GOTT!!

PUSS&PEACE

Life is life.

En dag ledighet kvar, sen börjar livet igen. Ska nog inte kalla det allvaret eftersom nollning sägs ju vara as kul ;) haha. Men jag tar vara på de sista dagarna iallafall. Igår träffade man Bella och vi mötte upp Tobbe, Frida och David i stan för en "sista" fika med gänget innan de drar till Kalmar. Vi satt på Sandys i 2 och en halv timme och bara pratade massa strunt och skrattade och flummade och hade as roligt. Sen hamnade vi på Donken och efter några skratt där satte vi oss på stora torg. När de bestämde sig för att åka hamnade jag och Bella hos Cajsa tillsammans med Hanna och där blev det massa snack om högskolan men kvällen avslutades med en bra film. Och idaaaag vaknade jag tiiiiidigt av nån anledning. Mycket i huvet antar jag.. men när jag vaknade var det direkt på datan och samla all fakta till högskolan och nollningen. Börjar faktiskt bli lite taggad. Inför nollningen iallafall ;) Så nu är jag informerad! Inte nog med det, snart sticker jag, brorsan och pappa för att hämta vår kusin som kommer på besök från USA. Och då blire lunch på Harrys!! GOTT!!

PUSS&PEACE

snooki in tha house

Anastasia, Jersey Shore, Burlesque, Pokemon och Go-Gos kan bara betyda en sak: Bella har varit här! haha helt rätt! Men vi har haft det as nice ;) och imorgon ska hon spendera natten här ... får se vad för skojj vi kommer hitta på heheheheh

och nu ska jag gå en runda innan mörkret faller

PUSS&PEACE

Marina är bäst!

just so you know ..

nionde augusti.

De lediga dagarna blir färre och färre .. snart är det tillbaka till verkligheter. Därför får man njuta av de sista dagarna man har kvar :) Idag träffade jag Ronja och vi gjorde det vi alltid gör :D hahah för var det bara lite snack, sen gjorde vi milkshake och kollade disneyfilm! Tradition vet ni .. Superhjältarna blev det den här gången. Är det en disneyfilm föresten?? jaja whatever. Sen satt vi bara och spelade spel på hennes Iphone. När jag kom hem satte jag mig och kollade på My sisters keeper. Har haft den nerladdad i jag vet inte hur länge och nu äntligen kollade jag på den. VARFÖR VÄNTADE JAG SÅ LÄNGE?!?!? Den var ju helt jävla otrolig! Ladies and gentlemen jag tror jag har ännu en favorit film. Asså jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv!! Har fortfarande ont i magen och filmen slutade för 10 minuter sen ...

Jaja nu ska jag få mig själv på bättre humör ...

PUSS&PEACE

Drunken Sailor

Hör jag den låten igen ..........
Så var The Tall Ships Races över. Men fan så roligt det har varit. Igår åkte man in med Bella och mötte upp Michelle för att gå och titta på Captivated som uppträdde. Skiiiiita bra var de! Sedan hade vi typ 4 timmar att döda så vi gick och satte oss på Donken och skämdes över att de snygga skömännen såg oss äta Big Mac. Hahaha sen bestämde vi oss för att sätta oss vid Nissan och bara chilla. Men jag tror jag aldrig har haft så roligt!! :D hahah vi är fan störda. Vi satt och skämtade om Justin Bieber heeeeela tiden och till slut kom vi fram att vårt motto är: NEVER SAY NEVER. Det slutade med att vi gick runt och sa det heeeeela tiden xD hahaha älskar mina vänner ♥
När klockan äntligen var nio gick vi hela vägen till stora scenen för att titta på final konserten som SÖG!!! Det enda roliga var fyrverkerierna :) Och nu sitter jag inne och lyssnar på regnet som slår mot plåt taket och funderar på om jag ska kolla på Anastasia eller Jersey Shore. Vilket dilemma...

Wish me luck!

PUSS&PEACE

Lite bilder från dagarna som passerat kanske?? ;)







September 6/8




















Captivated, NEVER SAY NEVER och final showen 7/8

Ships/Chips

The Tall Ships Races är i full rulle och Halmstad visar sin bästa sida :D Igår var man i stan med familjen och gick längst med hela hamnen och kollade in alla snygga båtar. Skit ont i fötterna fick man men det var fan värt det ;) På kvällen träffade jag upp Johanna och Michelle och vi gick och kollade in Septermber som hade en grym show! Hela hon är ju grym. Hatar henne ... Och snart kommer Bella hit och även fast vädret har vänt så drar vi in och kollar Captivated som ska dansa. Får se om man stannar till kvällen då det är Final konsert med fyrverkerier och grejer :) Bara det inte regnar!!

Nu ska jag fylla magen med mat och sen in till stan för roligheter.

PUSS!

♥ in the air

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Länge sen man var här inne ;) haha men har varit fullt upp senaste dagarna. Shopping med mamma för nån dag sen. KÄRLEK! äntligen lite nya plagg till garderoben plus den jävla hatten jag har velat ha i typ ett år nu. Efter det var jag och Bella barnvakter åt hennes lilla kusin. Vi kollade halva Fast Five, börjar på Never say Never, dansade Zumba och hade fest med lill kusinen och det var hur jävla kul som helst :D haha. Och igår var det ju fan RixFm festival!! Gick faktiskt inte med Ronja iår, hon skulle rädda en kompis eller nåt, haha, men jag träffade upp Lisa och lilla Leo och njöt av musiken med deras sällskap. Eller mot slutet blev jag helt ensam men annars vart allt toppen. Efter det mötte vi upp Bella och då vart det utgååååååång. Tyvärr kom vi inte in på efterfesten för det var 20års gräns de jävlarna men vi deppade FAN inte för det. ÅHNEJ! vi shottade och blödde och dansade och hade så jääääävla roligt på Corner som alltid ;). Och sen sov jag hos Bella. Och idag när man vaknade och mådde TOPPEN! skulle vi ta hand om småsyskonen ett tag... haha (Y) sen gick jag hem och nu sitter jag här och mår lika toppen som innan!
Men dessa dagarna har fan varit awesome. INGET ATT KLAGA PÅ!

Och nu har man Nollning och högskolan att se fram emot ;) fine by me.

PUSS&PEACE















♥♥

RSS 2.0