Båtlåt.

Hallåsan! Kom precis hem från stan/Eurostop. Träffade Johanna vid 1 och vi gick först i nån affär och sen vidare till Marinfestivalen (: Där hände typ ingenting så vi åkte vidare till Eurostop där vi gick runt lite först och sen åt vi på Espresso House (: Köpte ett halsband och en sjal som jag ääälskar ^^ haha ikväll bär det av till Johanna vid 7 för lite förfest och sen in till stan igen för att se vad som händer ;)

RixFm festival imorgon med Ronja! :D vädret va fint idag så imorgon hoppas vi på samma ;P

puss

Curls for girls

And the makeover is complete! Har precis spenderat 4 timmar inne hos frisören tillsammans med mamma. 2 timmar var satt vi. Jag som permanentade håret (inte rakpermanentade utan permanentade) och klippte och lite sånt och mamma färgade och klippte sig. Så nu är mitt hår verkligen lockigt och inte en enda stor röra där man kanske kunde se nån lock nånstans x) och väldigt kort är det också men jag vänjer mig snart. Så nu är det Bye bye plattång och Hello mousse :D haha.
Annars håller man sig nog inomhus idag med tanke på att det har regnat hela natten och hela dagen non-stop...F I L M! 8D haha perfect!

Hoppas bara det håller sig till söndag :S

puss



Typ såhär ser mitt hår ut fast inte med tydliga lockar ^^

Vackert väder.

Ohjaa..regn är ju aldrig fel..naat..fast nu behöver jag inte känna mig skyldig att inte göra nånting för jag menar, vad finns det att göra när det regnar; INGENTING! juuuuust det och det är precis vad jag ska göra idag (: eller .. nu ska jag plugga teori och sen gå en runda (i regnet I KNOW!) och sen antagligen kolla film så ingenting är kanske att överdriva lite...ingenting märkvärdigt (: så säger vi!

Imorgon ska man iallafall till frisören med mamma och vi ska få varsinn makeover. Ta´t lugnt jag ska inte förstöra krullet men bara fixa till det lite ;) sen kanske kolla in Marinfestivalen med Johanna men vi får se vad som händer ;)

peace!

Yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift. That´s why its called present

.

Klassfest?

HA! snacka om misslyckat xP 6 pers varav 5 var från förra klassen..jaja, vi hade det trevligt (: grillade mini marschmallows, lyssnade på musik och kollade UFO:n. Vi såg faktiskt ett UFO ;O riktigt ballt! haha. Nu ska jag plugga lite teori och sen får jag se vad som händer (:

herrå

The biggest Gleek!

ÅÅHH vad jag älskar Glee! 8D Har iförsig missat tre avsnitt men det är ingenting Piratebay inte kan fixa ;)
Biggest Gleek - Right here! :D


Bästa låten NÅNSIN i Glee! :D

Knight and Day

Precis hemkommen från en afton inne i stan med Halima (: I början snackade vi bara om allt och inget och flummade sönder men sen blev det bio! Knight and Day. Och fy helvetes vad bra den var! :D Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av den så jag var lite skeptisk när jag satte i salongen men guuuuuuud vad jag älskar den nu!! 8D♥  
S E  D E N !

Nu blir det fredags mys med mamma (:

puss

Be a singer, be a lover, be italian

Hejhopp! Det blev film igår med mamma som sagt och det blev Nine (: ganska bra faktiskt! Vet inte rikigt vad jag hade för förväntningar på den filmen, såg mest fram emot sångerna (och de va awesome!) men den va helt okej :D Fattade inte riktigt slutet men mamma förklarade så nu är allt okej :D haha. Blev helt förälskad i Fergies sång! så sjukt bra! 8D hela framträdandet med dansen och sanden .. S I C K! :D
Snart bär det iallfall av in mot staden där man ska hämta sin väska och sen träffa Halima tönten och snacka massa bajs och senare blir det bioooooo!!

aaaaaand im out!

bye

Älskade mamma

Blev inte så tråkigt idag iallafall. Jag och mamma bestämde oss för att åka in till stan. Där lämnade man in väskan på lagning, åt lunch och gick runt i affärer (: mamma köpte två tröjor till mig också. Tack mamsen ♥ Känns as skönt att det bara är vi hemma också ;P Sex and the city nerladdningen failade så vi kollar antagligen på nåt annat senare ikväll (: Nine tror jag det blir..

Imorgon blir det iallafall bio med Halima som man inte har träffat på år och dar :O illa illa..

peace


All by myself.

Jag somnar snart av uttåkighet...Jag och mamma är ensamma hemma idag (och varje dag fram till söndag) och vi har ingen aning om vad man kan hitta på >< så vi har bara suttit hemma mest..eller igår gick vi en liten runda men Ellen som har blivit stor :O och såå söt!
jaja men idag ska vi antagligen kolla Sex and the city 2 om den vill ladda klart, annars ska jag dö lite (:

SNÄLLA NÅGON RING MIG!! ><
(desperat?)

puss

20 juli.

Sååååååå lat jag har varit idag :D haha har inte gjort ett piss xP vaknade typ 12, var hemma hela dan. Kollade tv, läste nästan ut Dan Brown boken.. Vid 5 gick jag på en promenad ända till Grötvik (: men guuuuud så varmt det var. Svettades som en jävla gris xD haha det lät ju fräscht..jaja

Om en timme ska jag och mamma kolla So you think you can dance och imorgon får vi se vad som händer ;)

puss

Stylizzzzt!

Hellu!! Har spenderat största delen av dagen i stan med Johanna och Amanda (: Träffade Johanna vid polisen och därifrån gick vi sedan in till stan för att stanna vid nåt skojjsigt tält på stora torg. Vi köpte varsinn goodie-bag som innehöll massa skojj och sen kom det fram en tjej till oss och frågade om vi ville vara med i "Jakten på Stylister". Vi skulle styla varandra med nya kläder och fixa håret och sminka oss och massa sånt skojj. Självklart tackade vi ja och det är jag glad för, för SJUKT roligt var det :D och riktigt snygga blev vi också måste jag påpeka ;) får se om man vinner nåt nu. När vi tillslut lämnade tältet (efter säkert 2 timmar) gick vi och köpte glass på Ricardo bilen (?? haha jaja) as gott, och sen gick vi mest runt i affärer (:

Nu sitter man hemma och vilar stackars fossingarna och ska antingen läsa klart boken eller kolla film (:

peace

So ready!

Har precis kollat in schemat för 3:an. Trodde det skulle bli körigt som fan..haha..älskar det :D fredagen blir visserligen jävligt lång men jaja, sovmorgon alla dagar förutom fredag också så .. just perfect (:

Bara jag och pappa hemma nu och vi ska snart sätta oss framför nån film som börjar klockan 22.00 och imorgon blir det stan med Johanna (:

peace

Shut up and drive.

Löööööördag va de ja. haha, igår kväll va sjukt nice! :D cyklade ner till Grötvik vid halv 8 kanske och där nere på klipporna satt alla :D Sjukt kul att träffa folket igen! Kvällen bestod mest av massa snack. Eller jag och Robin skickade ut två flaskpost också xD haha får se hur det blir med det ;) men tack för igår! (ifall nu någon skulle läsa detta..)
Idag drog jag mig ur sängen klockan 12, åkte ut och övningskörde med pappa vid 1. Allt gick jätte bra förutom när jag fick ett kärringstop påväg in i en rondell .... hehe, fick lite panik och dessutom börjar kötthuvet bakom mig tuta.. LÄS SKYLTEN!! im still learning... jaja :D

inte jätte fint väder här så får se vad som hittas på under dagen (:

puss

Rasist gift basket

s å  j ä v l a  k u l !
ÄLSKA Gabriel Iglesias! :D♥
Jag döööööööööööör av skratt!



:D

Nu sticker jag till Grötvik ;D

Funky.

Hellu! Fredag idag va? haha har fan ingen koll på dagarna längre x) och klockan är redan 2 :O haha shit..har läst teori hela morgonen eftersom min nästa körlektion blir inte förens 11 aug, och alla har sagt till mig att jag kan ta tag i teorin nu men ingenting fastnar i huvet!! >< gah.. jaja. Är fortfarande i affro mode, fast idag utsläppt. Har inte riktigt vant mig men det kommer nog snart :P igår åkte man till stan med mamma för lite ärenden. Hon köpte en as nice väst till mig från HM, men annars så blev det inte mycket shopping men mamma lovade att vi skulle ta igen det nån annan dag :D Ikväll ska man iallfall till Grötvik och träffa massa folk (: kommer bli nice

men nu ska jag och mitt affro ut på promenad (:

see ya later!


There´s my vest! :D
(snyggare i verkligheten)

14 juli.

hej och hå, dagarna rullar på! HA vilket rim xD men jag sitter hemma och har inget liv just nu, men snart ska man iallafall till Glassbaren för första gången iår med Ronja (: eller lite liv har jag iförsig, va ute och körde med pappa nyss. Gick faktiskt as bra :D haha. Har inte plattat håret på snart 2 veckor så jag går runt här så som gud skapade mig. (inte naken då asså utan i affro xP) men jag och mamma har planerat en liten makeover till mitt huvud så jag bara väntar ivrigt! :D
Måste planera resan upp till Dalarna också..och kläder behöver man med..pengar pengar pengar x)

jaja, det löser sig. Hakuna Matata :D

peace

Catastrofy and Redonkylous

Första dagen hemma avklarad! :D haha. Åkte till Grötvik med Ronja för att svalka av oss i den jävla värmen. Asså, det är fan varmare här än det var på Rhodos :O Där blåste det iförsig.. jaja. Vattnet var jätte skönt men när det kom till att ligga i solen pallade vi inte alls länge, så vi åkte hem till henne för att göra hallon milkshake och för att titta på den nya Shrek filmen. ÄLSKAR den! :D hur kul som helst! Rekomenderar verkligen den ;)

Nu ska man bara chilla framför tv:n med mamma och pappa som tydligen kolla på Lotta på Liseberg ;)

peace

Home!

Då var man hemma igen! :D 00.00 prick landade man på Malmö och sen väntade en två timmara bilresa hem till sängen. Sitter här nu, pigg och kry efter en svalkande dusch och bara vilar :D
Rhodos var underbart! Blåsten gjorde att det aldrig blev stekande hett, tre pooler på hotellet..som vi aldrig badade i ifösig för det var så sjukt nära till stranden!! asså .. det går inte att förklara typ xD men jag ska rita en bild i Paint så får ni se ;P haha. Några utflykter blev det också, men vi låg bara på stranden hela dagarna annars. Jag tog med mig min Dan Brown bok som jag inte har börjat läsa än och nu har man läst över 400 sidor xP men så sjukt bra den är. Drömcenario, ligga på stranden vid ett klarblått hav och läsa en sjukt bra bok. Typ så såg mina sista tre dagar ut xP u n d e r b a r t !
Bilder kommer nån gång... x)

Träffa Ronja senare idag ;) men nu vila!  

puss

RHODOS!

Solen här kommer jag!! :D
Ses om en vecka folket!!


Getting ready for the sun!

Fullt upp här hemma. Massa packande, köpande, fixande, och allt i böljande värme >< jag får snart värmeslag tror jag :S jaja, imorgon bär det iallafall av till Rhodos ifall någon skulle ha missat det x) men idag måste jag;
- Packa allt
- Ladda kamera, mobil och Mp3
- Lägga in ny musik på Mp3
- Fixa naglarna (ytterst nödvändigt!)
- Bestäma vad jag ska göra på flyget
- Packa ner det jag ska göra på flyget

ingen vila här inte! :D

puss

just chillin'

Tjolahopp. Vet inte vad jag gör här för jag har egentligen inget intelligent att skriva men what the hell :D haha. Förkylningen har fortfarande inte släppt så jag låter fortfarande som en flodhäst (va?) haha. Har inte gjort så mkt idag heller. Bara chillade hemma hela morgonen, läste lite teori också, sen drog man in till stan med lillebror som skulle klippa sig så vi mötte upp mamma först för att äta lite (Pastavagnen ♥) sen klippte han sig och jag och mamma tog varsin glass och gick runt lite i affärer och nu sitter jag här (: kom hem för typ 10 minuter sen så :P

Imorgon blir det full rulle här då vi ska packa och fixa allt inför söndagen. NU börjar jag fatta att vi faktiskt ska åka och att det kommer bli awesome ! :D

puss

Waka waka

Nu är solen framme så då drar jag ut på en promenix (:

puss

1 juli.

Hellu hellu (: 1 juli idag redan, känns helt sjukt men det är bara att acceptera det (: Ingen sol heller, varken igår eller idag så ut och sola är nog inte en så bra idé, speciellt inte för mig som fortfarande är lite sjuk av nån anledning. Hostan och den täppta näsan vill bara inte släppa >< gah. Men men, vad ska man göra...blir väl bara att sitta hemma och titta ut på den gråa dagen. Men det gör mig inget för om 3 dagar åker vi till Rhodos!! Kommer bli underbart (: Får ta och bli frisk tills dess!

Tyra Banks Show om en halvtimme...yeah

peace
RSS 2.0