31 januari.

Ensam hemma idag! inte hela dan, men typ.. pappa och bror är på pingis tävling och mamma hjälper Marika att flytta. Än så länge har jag vaknat, tittat på The Hills och dammsugit (Y). Resten av dagen kommer nog gå åt film, promenad, relaxa! orkar inte göra något.
Igår tittade man Robinsson finalen med familjen. Jag har inte hängt med från början så jag va ju inte helt insatt i det, men det var ändå kul att Hans vann. Efter det kom Number 23 på tv, och alla har sagt så mycket om den så jag var bara tvungen att se den! fyfasen alltså :O asså..hur kan man komma på nåt sånt? jag är sjukt imponerad av filmskapare. Särskillt till denna filmen! Att de kan få allting att hänga ihop men utan att avslöja något. My hats of to them! men filmen va riktigt bra iallafall..okej jag märkte nyss att kl va 12.23...läskigt..men fötutom det så har ingenting 23-aktigt hänt mig så .. men dagen är inte över än :S

peace

30 januari.

SOOOL! men kallt som fan ute ändå :S haha, skit!
Sov länge idag, vaknade vid 11 typ och åkte med mamma för att handla as always. Väl hemma ville bror gå en runda med mig. Så vi traskade ner till Ica söndrum och köpte kakor. haha. På vägen hem sjöng vi massa gamla skolavslutningslåtar. HA! att man fortfarande kommer ihåg dem. den blomstertid nu kommer... för vi har pluggat färdigt, och skolan den är slut ... glass glass glass i stora lass lass lass ja jag är galen i glass WIII! hahahah, bra minne har vi Yusufs ;)

Efter att bror har pluggat lite så ska vi nog bänka oss framför en film och äta kakor, sura bilar, skumtomtar och polly :)

puss




slooooooow

Här gick det långsamt. Jag vet att jag inte är den snabbaste på att uppdatera, men ingenting har hänt och jag har nothing on my mind. Ursäkta svengelskan, men det bara kommer av sig själv. Redan fredag. det gillas! men helgen kommer nog mest gå åt att plugga, eller inte hela kanske, hoppas på att träffa lite folk och göra nåt. bara nåt, orkar inte ha tråkigt. haha. Bio står fortfarnade på the To do list. Avatar helst. Så mycket snack om den men jag har ännu inte haft chansen att se den så..får passa på. Har äntligen pengar att spendera också, nu har man ju tatuerat sig så slipper spara :D Eller jag skulle egentligen spara till en kamera, men det kan jag ju alltid göra nästa månad (Y) och bild på tatueringen kommer..snart..typ.

Ikväll ska jag bara kolla Lets Dance med mamma. Och jag har inget naturgodis idag... :'(
men imorgon...

puss

Halmstad Inc.

Okej, jag insåg precis det onödiga med att vänta till måndag med att berätta vad som har hänt, fast de flesta kanske har räknat ut det redan :S jaja..

Jag skulle ju tatuera mig på fredag, så igår tyckte mamma att vi skulle åka dit för att titta lite på olika motiv och sånt..Så kommer vi dit vid halv 4 typ och vi får några pärmar att kolla i. Så ringer hans telefon, jag lyssnar inte så mycket för jag är helt inne i böckerna, men mamma hör att han har fått ett återbud. Så mamma frågar; Har du tid nu? och det hade han såklart. Så mamma ba; Men kan vi inte ta det nu? Tatueraren; Jo visst!
J Ä V L A R vad nervös jag blev då xD haha, men jag va ju nervös för typ en vecka sen också..så det var ju bättre att vara nervös i en timme än en vecka till. haha. Så vi snackade lite, och han ritade lite men till slut kommer vi fram till en fjäril.
Så jag tog några djupa andetag för att lugna ner mig för jag kunde inte få bort nerverna. Men när vi väl började så va det inte hälften så farligt som jag trodde. Det tog typ 45 minuter, sen va allt klart!
Så nu är jag tatuerad! :D är as nöjd måste jag påpeka ;)

Axeln är lite öm fortfarande, men det går nog över snart :D

puss

HAPPY!

glad glad glad glad glad glad glad

och min axel gör ont...

berättar på måndag ;)

puss

Lisa&Marina

Jag kunde inte missa hur mycket ni gillade bilderna på min mobil på you know who.. jag menar..lisa ville ju inte ge tillbaka mobilen. Men jag fick den tillslut.
När jag kom hem hittade jag fler bilder som jag hade på mobilen som jag hade lagt in i datan och tagit bort från mobilen,
och här kommer de..bara för er :)

enjoy!












puss ;*

We make a brighter day, thats for sure

Mycket trevlig dag idag! skolan va de inte mkt att klaga på iallafall :) käkade på Mongolian på lunchen med Lisa, Carro och Tina. trevligt! det blev mycket snack, god mat och massa skratt. Sen bara samhäll där jag och Carro bara tittade i luggen hela lektionen. haha! Det börjar ljusna nu. Veckorna är inte lika sega, visst det är mkt plugg hemma, men denna veckan har nog varit den bästa på länge :D
Och tiden går så fort att det säkert är sommar när som helst! det gäller bara att tänka positivt!

Om en timme ska jag kolla på Glee och njuta och vara glad!

happyface

MP08great!

Jag hinner slänga in ett litet inlägg innan jag gräver ner mig i plugg. Dagen har vart helt ok. Kom hem för en havltimme sen. Låter helt bissart eftersom klockan är 18.02 men så är det. Typ alla komenterade min nya frilla i skolan, och jag känner mig såklart smickrad. Gympan idag var faktiskt kul måste jag erkänna. Jag och Lisa jobbade golvet som bara den. HAHA! vi spelade basket ifall ingen fattade det, men dagens höjdpunkt var nog grafen, chockerande nog. Det var faktiskt as kul! eller aa..kanske inte teorin vi hade i en timme men allt "pyssel" efter det :D vi skulle göra nya förpackningar till olika produkter och vi va tvunga att göra lådorna från scratch. Men jag och Lisa hade ju Rusty som vår lilla assistent..haha han satt med hela lektionen och höll stämmningen uppe. Annars var det bara massa snack och godis och chips och Lisas heliga cola och skratt..massa skratt xD. älskar mig klass :') 
haha

nu ska jag sitta med litteratur historia de närmsta timmarna
kommer typ dö..

byebye 

kiss kiss bang bang

IIHH jag har lugg! så annorlunda jag ser ut! men jag gillar det :D haha.
okej den står ut lite pga av min hår typ med det kan jag leva med, och det får ni också! xP
tisdag idag. yes, MDK = tråk. Samhäll = tråk. sen stan - klippklipp, sen hem och äta, sen VV möte - gick icke bra. och nu; svenska bajs. Gav ju upp allt igår så måste ta tag i lite idag har jag bestämt.

Så nu sitter jag och käkar nyttiga VV chockladslashmint kolor och ska ta tag i den jävla svenskan!
kanon kul!

puss

Sommar´10!

Årets sommar låt eller vad?

beroende framkallande som fan!

♦im only gonna break break ya break break ya heart♦

Let´s Crawl...

Hörde Chris Browns nya låt på Mtv innan. Riktigt bra måste jag erkänna :O
Och jag tycker att folk är dumma som säger att de har ändrat åsikter om honom så därför kan de inte lyssna på hans musik längre. Man lyssnar på musiken för musikens skull, inte beroende på vad artisten har gjort. Jag tycker han är grym iallafall och kommer då inte sluta lyssna på honom!

If we crawl
'Til we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no wind
So lets crawl, crawl, crawl



18 januari.

Måndag igen då..hade ingen lust att dra till skolan imorse, mest för att mitt huvud dunkade som fan igårkväll. Men jag masade mig upp ur sängen iallafall. Skolan då..engelska på morgonen som vanligt..vi hade bara läsförståelse. Shit, man somnade nästan. Sen MDK där vi fick grupperna till det FETA projektet som kommer hålla på hela vårterminen. Blev inte lika nöjd där måste jag erkänna...Sen matte där Hanna satt med och förstörde det seriösa i matte b genom att dra massa skämt
tex:
Vad innehåller en Sex on the Beach?
Sand och sperma
AHAHAHA! jag dog nästan.
Efter skolan stack jag in till stan aldelles ensam och mötte upp mamma, så shoppade vi lite. Och under allt shoppande så gick min nagel av på mitten. Great...

Imorgon är det tisdag och då ska jag klippa mig. Och nu ska jag vara duktig och börja på svenskan :)

puss

Snowracer!

Kom precis hem från en halvt men ändå ganska lyckad kväll på Icabacken :D Jag och Jenny var där vid 3 och åkte som bara den. Vi gled även på magen och försökte rulla ner för backen men det gick inte så bra precis xD. Vid 4 kommer Tomas, och kort efter får vi ett samtal från Tommy som säger att han är på väg..på skidor. GUD vad vi skrattade när han kom. fyfan..kort efter det kom även Sebastian och Marri. Och det va hela gruppen. haha. men vi gjorde det bästa av situationen ;) vi hade race och åkte som bara den. Sen traskade vi ner till Ica och köpte två lådor gräddbullar som vi delade på och snackade lite minnen och massa annat. Och nu sitter jag här och har lite ångest för jag skulle behövat dagen till att börja jobba på hemtentan vi har i svenska..jaja, jag får fixa det i veckan ;)

Kl 7 kommer project runway, sen måste jag förbereda mig mentalt för att gå till skolan imorgon.

puss

16 januari.

Nu har vi äntligen hittat en soffa!. Och vi fick åka ända till Falkenberg för att hitta den. haha. Det tog typ hela morgonen också. Nu kom jag precis hem från en promenad och jag har ingen känsel i mina lår .. great (Y)
Nu ska jag nog titta på nån film, fast Ace Ventura kommer iförsig klockan 6. Älskar den filmen!
jaja, får se vad som händer :)

Imorgon ska jag åka pulka med Jenny Jokmok :D
niiice

puss

Friday 2010.

Låång dag idag..fast ändå inte. Hade sovmorgon, gött som attan. Åkte in till stan med mamma runt 11. Kollade lite affärer, eller typ bara Ur&Penn för mamma skulle fixa simons klocka. Men jag köpte iallafall två par örhängen för bara 44 kr. billigt eller vad? men de har 50% på alla smycken fram till första veckan i mars så ;) bara att passa på! Sen tog jag min åh så efterlängtade lunch på Hello. Har saknat den kyckling salladen :'). haha, sen vandrade jag runt lite i stan med Ronja som jag sprang på, och med Fredrik innan jag gick till skolan där det bara var teckenspråk som vanligt ;) EFTER skolan gick jag till mamma i stan igen för simon skulle klippa sig och det var tänkt att vi skulle kolla i affärer men det sket sig för det krånglade som fan med massa saker som jag inte orkar ta upp, men han klippte sig iallafall och jag fick tid på tis kl 13. Så då jävlar ska jag klippa lugg :D eller det är inte 100 än men jag ska iallafall tunna ut håret, och antagligen klippa lugg ;) hoho
Ikväll blir det att mysa framför Lets Dance med mamma och imorgon ska vi till Falkenberg för att kolla möbler.

Shit vad jag har skrivit mkt .. haha
och det är bara 2 veckor kvar tills tatueringen!
Nerverna börjar komma säger jag bara ;)

puss

Vårtermin, lets go!

Första dan i skolan; avklarad! Det var faktiskt inte så illa, vi gick igenom provet på MDK och sen hade vi 2 timmars rast där det bara blev en massa snacka om jag vet inte vad, haha, shit vad vi kan prata asså xP och till sist anteckna på samhäll, vilken chock. Väl hemma åt jag och kollade på Ellen DeGeneres, som vanligt, och nu sitter jag och latar vid datan. Kl 4 är det VV möte och jag får gå själv eftersom mamma jobbar. Ingen panik precis.
Imorgon börjar skolan på riktigt :S lååång dag, 8.10-17.10. fyfan, och omprov i grafen också och det kommer nog ta hela lektionen . haha kill me?

nu ska jag checka youtube, cool som jag är (H)
peace

Sista dagen.

Sista dagen på jullovet. shit. Tiden går verkligen fort :S idag har man verkligen inte gjort någonting, men jag tog Marinas råd; att njuta. haha, för när skolan börjar så kan man inte bara sitta och inte göra nånting. Men det var skönt så länge det varade. I skolan väntar Svenska prov eller hemtenta, omprov i graf, antagligen omprov i MDK, svenska bokredovisning...great! Vilket lov kommer sen? det är sportlovet va? vem håller räkningen? haha. Efter sportlovet kommer påsklovet och sen SOMMARLOV! sen går jag i trean... H O L Y  S H I T ! :O okej det slog mig precis nu hur jävla snabbt tiden har gått..men nej, nu ska man ta varje dag som den kommer :) (och längta till sommaren ofcourse)

peace



Östrastranden '09

10 januari.

ÅH! jag som såg fram emot att spela tennis idag, så är tränaren sjuk :( så jag åkte dit helt i onödan och fick sedan gå hem...jaja. nästa vecka då!
Idag har jag inga speciella planer. Gå en runda, titta på film antagligen.
Imorgon är sista lovdagen.
Sen skola.

peace 

Precious

Ikväll blev det film! De va faktiskt ett tag sen jag satte mig och kollade på film, eller aa..om man bortser från Hairspray ;)
men ikväll blev det äntligen Precious. Den va faktiskt bra. Jag tror jag hade för höga förväntningar på den, så jag blev lite besviken, men den är helt klart värd att se. Helt klart! Och det känns verkligen i hjärtat också, herregud...Den är ju baserad på en bok, har glömt vad den heter nu, man får nästan ta och läsa den för boken är ju alltid bättre, right?
Äeh men den va verkligen bra, och va beredd på tårar säger jag bara.

Här får ni trailern :)

9 januari.

Har precis plockat ner julgranen. synd.. jag gillar julpynt :( men julen är över så vad ska man göra. Skolan börjar om 3 dagar. Ska faktiskt bli ganska skönt om jag ska vara ärlig. Asså..inte själva skolan kanske men att träffa alla och ha något att göra på dagarna, haha, det börjar bli ganska lamt hemma.
Idag var jag och kolla möbler igen med mamma och pappa, vi köpte ingenting idag heller. Sen åkte jag och mamma för att handla. Och nu ska jag kolla på film och käka naturgodis ;)

puss

!

Ska man kolla datumet på datan så står det 8 januari 2010...helt weird. Kommer nog ta ett tag innan man har vant sid vid det. Dagen bestod av att gå en promenad - 50 min, snacka lite skit med Marina på msn, hon skrämde skiten ur mig dessutom, äta polly och drika fanta, titta på Top Model, läsa Eclipse och ikväll ska jag och mamma bänka oss framför premiären av Lets Dance :D haha. Händelserik dag...naat. I helgen ska jag bjuda Ronja på daimtårta om inte hon har nåt bättre för sig, sen vill jag gå på bio! ensam om jag så måste .. eller nää.

nu ska jag lyssna på Westlife =)

puss

Last friday..

Härligt väder idag! fortfarande en jävla massa snö ute, solen skiner men det är -6 grader ute. jaja, det ska inte hindra mig från att gå min promenad ;)
igår blev ganska kaos om man säger så, men brorsan hade kul iallafall så..if he´s happy im happy. Idag sitter jag ensam hemma och har ingen ork för att hitta på något..kommer ju gå en promenad sen, men efter det blir det nog att sitta framför en film bara och sörja att det är skola snart, haha.
Mina knän är fortfarande helt blå..hoppas på att det ska gå över snart för jag kan knappt sova. Exakt 3 veckor kvar tills jag ska tatuera mig. IIHH! börjar bli ivrig! och annars har jag nog inget mer att skriva så..

byebye

Brother!

jao, idag fyller min lillebror 14 år. den lilla fjortisen. tro mig .. han fick en liten plattång av mamma imorse..borde jag vara orolig?
ikväll kommer 8 av hans kompisar och jag ska ta hand om dem. 9 små fjortispojkar hemma hos oss. weei.. får se hur det går.
Nu ska jag och mamma på en promenix sen ska vi nog fixa mer inför kvällen

wish me luck



gammal bild.. men snygga är vi ;)

let it snow, let it snow, let it snow...

Det kunde fan inte sluta snöa idag :O herrejesus! trodde jag skulle bli insnöad på väg till bussen idag :S
jaja, idag var jag hemma hos johanna hela dagen. Vi bakade smaskiga kakor och kollade på tv på allt från Glee till Top Model till Du är vad du äter. Sen gick vi ut en liten runda med Abbe i snön :) mysigt, förutom att jag halkade och landade på rumpan...smidigt maryan!
aeh men de va kul att träffa henne :) de va ju ett tag sen.

Nu ska jag iallafall kolla på Hairspray :)

tjingeling

Morsning!

Jävlar vad det snöar nu! snön kunde inte komma i december, nej nej, den höll sig till nu. Jävla väder. Jag skulle tycka det va fint ute om inte himlen va helt grå...
jaja
Planer för dagen;
Ska hem till Johanna vid 2, vi ska baka och ha det trevligt. Säkert kolla på nån film och snacka massa skit också :) me like!
sen..va de nog inget mer. haha. kommer nog stanna där hela dan säkert.
Imorgon måste jag in till stan och köpa något till lillebror som fyller år på torsdag. Måste även komma på massa tävlingar som de ska hålla på med. usch, all min fantasi har försvunnit under jullovet. illa illa.. få fråga Johanna om förslag :)
Vill gå på bio också...Nu har tillochmed Ronja sagt att Avatar är bättre än Twilight o.O känner att jag måste se den...

skriver nog mer senare :)
puss

ice ice baby!

Idag har vart en händelserik dag. Skulle egentligen åkt skidor med familjen idag för första gången i hela mitt 17 åriga liv. Men det sket sig xD. Vi åkte upp till Vallåsen där vi skulle åka och kollade in stället lite. Sen tog vi nummerlapp till Uthyrningen. Vi fick nr 423 och kön va på 335. ja...vi stannade i typ en kvart sen åkte vi hem. Vi åt och sen tog vi med oss Ronja och Jonte (kompisar till mig och bror) och åkte till Oskarström för att åka skridskor istället :D Har inte varit där på hela vintern så jag va peppad. Smidigt nog så trillade jag och gled typ en meter på magen och nu har jag två feta blåmärken på knäna och kan knabbt böja dem men annars var det kul! :D

Har precis kollat Project Runway med mamma. Lillebror fyller år på torsdag. Skolan börjar nästa tisdag. Ska tatuera mig om 26 dagar. Vill in till stan i veckan...yeah

puss

Filmfestival 2010!

Idag var det film som gällde! Vaknade 1. Tog det lugnt hela eftermiddagen. Gick en promenad vid 3. Tjugo över fyra började jag kolla på Trollkarlen från Oz. Har alltid velat se den. Den va .. konstigt mysig. Haha. Men den va värd att kolla på. Vet inte varför jag har varit så nojjig men eftersom jag inte hade sett den och hört om den överallt så tog jag chansen att kolla på den idag. Direkt efter var det Harry Potter och Fången från Azkaban. Hade inte heller sett den på åratal kändes det som. Och direkt efter det kom mamma och pappa och delade soffan med mig när Mr.Beans semester började. HA! älskar den filmen. Klockren humor. Rowan Atkinson är en jääävligt duktig skådespelare måste jag säga.
Shit vilken liten film-knarkare jag är! haha men jag älskar verkligen att kolla på film. no doubt about it! Speciellt när det är grått väder och man inte har nåt annat för sig :D just love it...

Nu är klockan 22.47 (jag har kollat på film från 16.20-22.47 xP) och jag ska bara chilla vid datan lite..sen tror jag jag går och lägger mig..kanske läser lite också..
får se :)

puss

2010!

Nyår va inte så illa trots allt. Okej ja va inte på nån stor fest med massa fulla människor, men jag hade faktiskt kul iallafall, hemma, med min familj och grannar. Jag va jävligt nere först men lillebror gjorde mig på bättre humör med sina dåliga skämt. haha. Men vi åt gott och snackade massa och spelade spel. Och nyår här, på vår gård, handlar om fyrverkerier. haha. Varje år har vi typ 4 lådor med 100 skott i varje. Och jag blir som ett litet barn när jag ser fyrverkerier, jag ska inte ljuga. Jag bara står och tittar med ett stort leende på läpparna :D haha. Så vill man ha fykverkerifest ska man komma till frescoplatsen på nyår ;)
äeh, nästa år blir det andra bullar, när man är 18 och allt.. eller..iår blir det ju..shit......

2010 nu!
Lets rock it!



 La aldrig upp en bild på min klänning
Voila

RSS 2.0