Dancing on the moon

Så var hela julhelgen över, bara nyår kvar. Änsålänge har det varit awesome! Fick de julklapparna jag önskade mig, åt god mat, blev överlycklig över att Lejonkungen var med på Kalle Anka iår .. och sen kom ju juldagen ;) UTGÅNG! haha guuuuuuuud så roligt det var! Förfest på Jojjos planet. Min QueenTilt var med och vi hade det huuuuur roligt som helst. Inne i stan då så bestämde vi oss för att inte sticka till Corner den här gången (Jag, Frida och Johanna alltså .. resten stack dit) så vi gick till Moon istället. Asså .... Corner is in the past. MOON ALL THE WAY BABY! Faaaaan så kul det var!!! Helt otrolig musik, billig dricka (tack gud för Happy Hour), inga små 94or .. haha det var underbart :D Dansade hela natten lång. När det roliga var över fick vi skjuts av Emmas mamma för bussen kom aldrig .. jippie. Hemma hos Johanna bestämde vi oss för att käka lite julmat :) Är man hungrig så är man. Sen däckade vi i soffan. Nästa dag spenderade jag också hos Johanna och vi gjorde I N G E N T I N G! Låg i soffan heeeeeeeeeela dan och kollade på allt från Sex and the City till Skönheten och Odjuret och Victoria Secret Fashion Show. As gött ... Och idag skulle jag egentligen pluggat men tiden gick så jäääävla fort att jag inte hann x) Och snart bär det av mot Friskis för lite afro ;)

PEACE OUT och god fortsättning!


Merry Christmas!

God Jul till er alla från lilla mig! ♥

The day before

Jävlar vad det handlades julklappar idag! hahaha ska aldrig vänta såhär länge på att köpa de x) allt var bara en enda stor kö! Så sjukt jobbigt! Men allt blev köpt iallafall (: blev en mysig fika med Johanna också. Stackarn fick springa och hålla mig sällskap hela dagen haha men trevligt hade vi. Känns helt stört att det är julafton imorgon. Och snart är det nyår, och sen är det 2012 och då ska jag till London :D Wonderful! Så ikväll ska jag bara mysa ner mig i soffan och räkna ner timmarna :)

PUSS



Bästa jullåten!

Forever after

Dagarna rullar pååååå. Börjar bli ganska trist att sitta hemma och inte göra nånting men idag fick jag faktiskt lite sällskap av Ronja. Vi glufsade i oss en underbar påse Sourcream/Sweet Chilli chips och dipp och bara njöööööt framför Shrek - Forever after. As mysigt. Och nu sitter jag med datan i knän och snackar lite med Marina om London och kollar på Top Model.

Imorgon blir det nog en lite tripp till skolan för att kolla resultatet på andra tentan och sen åka hem och chilla igen :)

PEACE

Dan före dan and so on

Inte långt kvar nu! Och jag har fortfarande bara köpt en julklapp. Inte alls likt mig .. brukar vara klar vid det här laget. Men den 23e kommer pengarna och då är det raka vägen mot stan som gäller! Har lite koll på vad jag ska köpa till alla så det blir nog inte svårt ;) Igår, 4:e advent alltså, firades borta på Trasten med Madde. Det blev pepparkakor, julmust och julfilm + Jim Careys nyaste film; Poppers Pingviner eller vad den heter. Skit bra var den faktiskt! Och julmys är ju aldrig fel ;) Och idag sprang man runt med Marina i stan då hon skulle köpa sina sista julklappar och jag hjälpte till! Snäll som jag är ;) Träffade lite kul folk man inte sätt på länge så det var ju trevligt. När jag kom hem skulle jag banne mig sätta ihop pepparkakshuset. Omg ... det var den första och sista gången vi köpte pepparkakshus!! JÄVLAR var jobbigt det var!! Hela köket är täckt med smält socker och kristyr. Och jag kan inte säga att det blev särskillt fint heller ........

Ränkar ner dagarna till D-day och imorgon är det Sunedag på Hallägra, och det får man ju bara inte missa ;)

PEACE





Bild från ettan tror jag .. Normala som alltid! 

Ψ

Hörde jag jullov??? YESBOXEEEEEEEEEEEEN!! Hur skönt?? :D asså omg vad jag ska lata ikväll! INTE GÖRA ETT SKIT! xP och guuuuuuuud vilken sovmorgon jag ska ta imon. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Kan väl berätta lite vad jag har gjort idag. Först tenta! gick faktiskt helt ok! Sen hängde man med Marina och henne crew och sen mötte vi upp den dära blondinen och traskade in till stan och åt lite gott och pratade maaaaaassa och traskade runt i affärer en sväng :) Sen gick jag tillbaka till skolan för att fixa med ett grupparbete vi har över jul. Sen gick jag hem och upptäckte att Djungel George gick på tv. LYCKA! älskar den filmen ♥ och nu ska jag inte göra ett skit ;)

GLAD JULLOV PÅ ER! 8D



London calling.

Nu är det spikat! 14e januari sticker vi!

WOOO!

Christmas: PSY style

Igår var det fredag och äntligen dags för PSYs julfest. Kvällen var alldeles .. alldeles .. UNDERBAR! FAN VAD JAG ÄLSKAR MIN KLASS!! och de andra också för den delen. Kvällen började hos Malin med lite vin och härligt folk, sen tog taxin oss till Allmogdegården på Snöstorp och där inleddes kvällen med glögg och tipspromenad och sen blev det mingel och god mat och tävlingar och sång och dans och dans och lite mer dans och en jävla massa flumm! så sjukt bäst! Tackar alla för igår ♥ Och idag hände det också grejer, både bra och dåliga. London resan är äntligen spikad. GÖTT! var inte alls jobbigt att ta sig till stan kl 12 när man var bakis nej nej .. tack för den marina! men nu är det gjort iallafall :D Och nu sitter jag och kollar Idol reprisen fast jag redan vet att Amanda vinner ;) ville höra vinnarlåten. Sitter också och tänker lite på hur vissa människor inte växer upp eller inte tänker på någon förutom sig själv .. men så äre bara. Pallar inte hänga upp mig på det, jag har det mysigt här! ;)

Nu ska Amanda sjunga vinnarlåten! och sen blir det lite Lördags-Jul-Mys ;)

PEACE

Elf.

Det är fan lördag idag. Haha konstigt x) är inte van vid att gå ut på fredagar så skönt med en extra ledig dag då man slipper vara bakis. Haha igår var det iallafall tenta skrivning på morgonen. Var ganska nervös innan för var inte så säker på att jag kunde det man behövde kunna men när jag läste frågorna kom det nästan fram lite glädje tårar. Blev så lycklig när jag insåg att jag faktiskt kunde alla frågor! :D Men det bästa den morgonen var ju att nästan alla ställde sig upp i tentasalen för att sjunga för Sanna som fyllde år! På kvällen firades det med middag på Verona, förfest + Idol hos Jonas och sen utgång :) kul kul cykel hjul! Och ikväll ska jag bara lata framför tv:n med mamma och kolla på Elf (♥♥♥♥) och äta chips. GOTT! Pappa och Simon är ju på fotboll så det blir en lugn kväll ;)

PEACE







23 days left

Snart juuuuuuuul!
Torsdag idag och vad jag har gjort? pluggat såklart! What else lixom? Tenta om exakt 12 timmar och jag orkar faktiskt inte vänta en minut till! VILL BARA HA DEN JÄVLA SAKEN SKRIVEN!! Men så känner man ju alltid dagen innan .. Igår kväll tog vi iallafall en liten paus från pluggandet och drog ihop ett litet gäng för lite matlagning och Mario Cart på Trasten. Skiiiit goda pajer gjorde vi och sen spelade vi skiten ur Mario Cart ;) Jag har ju dolda talanger i det har jag märkt, vinner ju varje gång, hoho ;) haha och idag har jag nyst ca 143 gånger och samtidigt läst om gruppdynamikens grunder och var som gör en till en effektiv ledare .. kill me.

Men det positiva med imorgon är att Sanna fyller år och det ska firas med en god middag och utgång :) Hoppas bara inte jag blir förkyld ...

PEACE

RSS 2.0