My sistah'

Yo yo yo. Sitter hemma hos Halima och segar vid datan i väntan på att tv:n ska bli ledig så vi kan kolla på filmen vi hyrde, och äta allt godis vi köpte :D hahah me like!

Relax.

Första dan på lovet. Jag tog verkligen nytta av att det är lov, då jag vaknade klockan 12 x) hahah såå skönt det var. Gick en runda och sen var det bara att sätta sig och plugga. Skulle egentligen ut ikväll men jag är så otaggad så jag och Halima bestämde oss för att sticka till Hemmakväll och hyra en film och bara chilla denna kvällen istället :) men det är ju aldrig fel. Bussen går snart så får rappa på lite här ..

Imorgon bli det mer plugg och på måndag smäller det.

peace

Bling bling

Äntligen lov! Fan vad snabbt det har gått :O Snart jul och allt ju..shit. Men nu tar vi en sak i taget. Halloween i helgen! Har inget planerat så vet inte varför jag är så glad över det.. Skulle till Underbar idag var det planerat men en liten grej som heter migrän kom i vägen >< men man har ju ett helt lov så varför stressa lixom? ;) Sen är det ju uppskrivning på måndag också! FAN vad jag vill ha körkort nu asså! Får inte faila! :D

På lovet taggar vi skridskor, film och massa godis med Ronja och på fredag hem till Gussen för girls night ;) sen får vi se vad veckan har att bjuda på.

puss



Hur cp ser inte den bilden ut?? jag menar .. ser ut som jag är
en meter bred och som om handen är inklippt xD

Sneaky...

Dagens citat;

Heligt folk bajsar inte

- Marina Zlatunic

28 okt.

Torsdags kväll och jag sitter med Simon och pappa och chillar framför tv:n :) Övade teori också för det närmar sig som faaan .. är liite nervös men det ska nog gå brao! ;) Fredag imorgon och sen lov. Så himla skönt. Massa skol grejer att ta tag efter lovet men det tar vi då ;) haha.

peace



Im in the corner!!

Tillbaka i skolan efter en ganska förvirrande föreläsning på Stadsbibblan. Men bra var den :) Två timmar kvar av lektionen och det är bara att jobba på med teckensnitt grejerna.

Bara fredag kvar nu och sen lov :)

gött

Sötsug

ÅH hata regn! >< det vill ju inte sluta .. eller nu har det iförsig slutat. Dagen gick as fort. Svenska, gympa och prov på NK. Sen vare slut. Halv 3 var man hemma :O as gött ju! Nu är jag sjuukt sötsugen så jag drar med mig bror ner till Tempo för att köpa nåt litet innan det börjar regna igen :)

Inte långt kvar till lovet nu heller ju :D haha det gillas!

peace

Ola.

Graaaaaaaaf..... as always på tisdagar vid denna tiden :) Marina sitter bakom mig och kollar på nått videoklipp med en kvinna med jättebröst som mosar ölburkar med dem ?? haha aah .. det är sånt vi för här i grafen för vi är inte som alla andra :) speciellt inte Marina ... men vi gillar henne ändå. Hon är ju trots allt bäst ....... (som ni minns måste jag skriva det varje gång jag sitter här)

Snart ska vi börja jobba och jag kom precis på att jag har ryska idag ... pallaaaa! ><
Men snart lov vafan! :D

peace

25 okt.

Hallao. Idag var man uppe med tuppen för att ut och köra på motorvägen klockan 8 på morgonen...inte så kul >< att vakna då, motorvägen va as nice :D haha. Uppkörningen närmar sig och jag är nervööööös...hoppas jag överlever :)

Skolan börjar 12.40 så jag har lite tid att döda.

peace

I wanna boom bang bang..

Helg! fan så gött.. känns som det var jätte länge sen det var helg :O till skillnad från alla andra veckor har denna vecka gått as långsamt. Men men, finns inte så mycket att fira, har massa plugg att ta tag i >< blääää, orkar inte plugga! va ju länge sen man gjorde det också känns det som x) Men imorgon ska jag spela tennis också :D det var också länge sen man gjorde xD haha fan vad man tar tag i grejer nu men inte har gjort på länge. Det ser jag faktiskt fram emot. Tennis måste fan vara den roligaste sporten ;) har nog tappat rätt mycket men det tar jag igen imon ;)

Nu Super Mario :)

peace

Super!

Lååång graf lektion idag och den bestod av letandet av teckensnitt, tester på Lisa, Marinas fina muffins och Super Mario. Är såå himla trött nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen. HEM SÅKLART! he he he sämst...
Vill bara hem och lägga mig i soffan med en varm kopp te och Tobbes gurkplanta av godis :)

Imorgon har man inga lärare på någon av lektionerna så det är riiktigt frestande att stanna hemma hela dan men måste hit ändå för jobba kan man ju inte göra hemma... men det blir en kort dag iallfall :)

puss



jag bara älskar den bilden :)

Chillin'

Snabbis till skolan idag för att lyssna på Titti om högskolor och sånt och sen lite jobb med projektarbetet FAST jag är ledig idag. Bra jobbat Maryan :)

 Nu sitter jag framför gamla Greys avsnitt och bara njuter av resten av min lediga onsdag :)

göööött

Gäsp

Mycket händelserik dag! not...

nu ryska, sen hem

Say cheese!























Så jävla bäst...

The club can't handle us!

Igår var fan den bästa kvällen på länge! Shit så roligt jag hade! :D Allt började med att Halima kom till mig vid 4 kanske, då jag satt i mjukisbyxor och nån ful tröja och taggade som fan x) haha vi satte på en film för att få tiden att gå sen började jag fixa mig och halv 6 åkte vi iväg! Väl på plats träffade vi Johanna och Amanda som fixade på för fullt. När allt fix var klart satte vi oss vid ett bord med mobilen på högsta volym och taggade på som fan. Vid 7 kom de första och vi började förfesta ;P haha sen började Daniel äntligen spela och då kom vi igång! haha vid 9 började festen på riktigt! Folk bara strömmade in och var taggade till tusen. Det blev dans och limbo och tårta och sånger och mer dans och FAN SÅ KUL DET VAR!! :D När kvällen började ta slut och de mesta folket hade dragit vidare blev det efterfest x) haha vi var kanske 15 pers kvar som dansade lite ensamt på stolarna och på dansgolvet men vi blev inte mindre taggade för det. Hahah festen höll på till 2 för sen gick sista bussen och alla var trötta....men som sagt, FYFAN SÅ ROLIGT JAG HADE!

Och idag mår man som man förtjänar. Haha har ont överallt och planerar bara att sitta i soffan hela långa dagen x) Men tack alla för igår och speciellt tack för alla dagen efter paket man fick :) De kommer användas väl...

peace!

(bilder kommer inom kort)

TONIGHT!

ikväll ikväll ikväll ikväll ikväll ikväll ikväll ikväll!!

Happyface

Är taggad till tusen för imorgon smäller det :D

Men nu är det jag + godisskålen + Idol = Fredagsmys!!

gillar!

Dreaming of a white christmas

Sitter kvar i grafen tillsammans med Lina, Johanna och Jessica och lyssnar på jullåtar och har det trevligt. Dag stack för länge sen och lämnade oss ensamma och vi jobbade på as bra faktiskt. Sen började folket dra och nu är det bara vi 4 kvar :) ska snart dra jag också .. ska träffa Johanna snabbt och sen in till stan med Ronja för att fixa lite stuff ;)

men det har varit en bra dag!

Jävla musiktelefon

Torsdag och klockan är 12.57 så vi börjar om tre minuter. Träffade på Lisa x2 och Marina på bussen där den schitzofrena busschauffören bad alla stänga av musiktelefonerna fast det var helt tyst i bussen .. helt normalt? efter två tillsägelser bad han de gå av .. ?? ingen fattade nånting för det var ju fortfarande helt tyst men det var vår hållplats så vi gick ju av..helt skumt.

Idag ska vi fortsätta med filmen och sen blir det min fikaaaa :D

puss

S U C C E S S !

Onsdag och palla vad tidigt jag vaknade idag >< kl 6 var jag uppe! vafaan...har aldrig varit uppe så tidigt. Körlektion sen och jag fick guldstjärna för att jag fixade "farlig vänstersväng" heeelt själv *ler stolt* sen till skolan för NV hade flyttats till morgonen. Skönt var det för då fick man sluta vid 1 och då gick man in till stan för en liten shopping runda med mamma och SHIT SÅ LYCKAD DEN BLEV!! 8D kom hem med en ny vinterjacka, en mysig kofta och en klänning till lördagen :) :) :) *ler ännu stoltare* GUD som jag längtar till lördag nu!! :D När jag kom hem satte jag mig och kollade på Top Model och Project Runway och sen började jag baka till morgondagen :) och FAN VAD LYCKAT DET BLEV!! 8D haha hela jag är ju helt lyckad idag :) noll ironi i det, okej?

Ikväll blir det att chilla framför tv och äta LAMM!! 8)

puss

10/10/10

Ha, den tionde i tionde tvåtusentio :D ballt .. helgen är snart slut men jag kunde inte vara nöjdare :) igår var man ute och firade Johanna. Det började med lite förfest hemma hos Johanna med spel och massa skit balla danser och sen blev det Corner och massa mer dans och en tävling som alla tog på blodigt allvar x) hahah men kul hade vi. Idag har jag bara tagit det lugnt. Gått en promenad (skit fint väder idag igen. Ska detta föreställa höst??) Åkte och handlade de sista grejerna till nästa lördag med mamma precis och nu sitter jag här och latar :) ao .. men det är ju söndag.

peace

Och så lite bilder från gårdagen







vi är så häftiga ..

Saturday Night

Åh så skönt med lördag! Sov till 12 idag och shit så skönt det var. Har nog aldrig varit så utvilad som jag är nu. Åkte till Östrastranden med mamma och bror sen för en liten promenad för solen skiner så finfint ute idag :D Sen åt vi på Idas och jag är fortfarande så sjukt mätt x)

Men nu sitter jag med datan i knät och kollar Scooby Doo på tv, dricker smultron saft och taggar utgång ikväll :D

Ses på stan!

8 okt.

Idag var dagen då jag verkligen insåg vilken dålig humor jag egentligen har x) på journalistiken så började vi med att lyssna på Christoffer Lindhe som kom och pratade lite i Hörsalen. Han är en simmare som blivit påkörd av ett tåg och har inga ben och inte heller vänstra armen. Sen när vi var tillbaka på lektionen sitter Jonas och Oskar och drar jätte jätte jätte hemska skämt på hans bekostnad x) jag vet att jag låter jätte hemsk nu men gud som jag skrattade. Skämten var dååliga också .. och hemska .. och Jonas fick nog skuldkänslor men han skrattade fan mer än jag xD aeh gud det var skämt som; "han var fan tuff", "Det spårade ut lite", "han gillar nog att dricka Lok-
a"....Gud va jag skäms nu.. haha men jag lovar, in the moment var de faktiskt ganska kul x) äeh usch .. nu får jag dåligt samvete..

Fredag idag iallafall och det betyder fredags mys :D haha och så lite Idol på det... det gillar vi (och nu dog mitt Spotify.....) Idag fyller även Johanna 18 så det blir att fira henne imon. Kommer bli så skojj så skojj ;D

peace

Big booty bitches

Får tacka Caroline för att jag inte kan sluta lyssna på den låten x) haha men bra är den!! Jätte skön lektion i skolan idag :) Ingen Dag så vi jobbade på heeelt själva, höhöhö. Men kul hade vi :) Massa facebook och KJ:s muffins. De är så det ska va!

Ikväll blir det Robinson på tv med familjen och imorgon är det fredag!! :D

peace


7th Heaven

Torsdaaag och imon freeeedag. Tror alla vet det men måste ha något att börja mina inlägg med x) Kom hem från körlektionen för några minuter sen och sitter nu bänkad framför Sjunde Himlen med datan i knät och väntar på bättre tider .. eller på att klockan ska bli kvart över 12 så jag kan ta bussen till skolan :)

Nu tillbaka till Sjunde Himlen :)

puss

Walking in Memphis

Så var onsdan snart över. Fasen vad veckorna går snabbt! Kul att se alla helt slut efter studentfesten igår x) haha fick höra massa sjuka historier. Nästa tänker jag fan inte missa! :D hahah jävlar. Men på tal om fest, inte långt kvar till mitt och Johannas lilla partaj ;) och det kommer bli A W E S O M E ! längtar som faaan!! :D sen student tävling nästa vecka också .. Jävlar var trean har startat nu asså! :D haha känns bra,känns bra.

Sovmorgon och körlektion imon och sen multimedia :) och premiär för Grey's ikväll. ÄNTLIGEN!!

puss


Känns så tomt utan bilder så slängde upp en random från datan :)

Vad är väl en bal på slottet?

Medans alla mina klasskamrater är på studentfest sitter jag här och pluggar svenska .. det går åt helvete ifall ni undrar

livet är ju bara för härligt :)

Hej Gusse fans!

Två timmar har gått av grafletktionen och änsålänge har jag redigerat lite bilder och hjälpt Marina...snart tar vi rast hoppas jag för min mage säger kurr...
marina marina marina marina marina marina marina marina marina marina marina marina marina marina marina...
nu har jag skrivit om dig, nöjd?! måste alltid skriva om marina när jag är i skolan .. annars försvinner mitt affro säger hon. Vågar inte riskera nåt..blir ju kallt på vintern.

Två timmar kvar av lektionen och Lisa sitter och tänker på bajs på bänken.
HAHA!

puss

Roadtrip

Världens skönaste måndag. Historia läraren var iväg så det kom bara en vikarie och gav oss en uppgift som vi skulle jobba med på lektionen men vem  fan stannar och gör det frivilligt?? x) ao inte jag och Johanna iallafall. Hon ringde sin mamma och vi stack iväg till Ullared som planerat :) Vi handlade massa (och då menar jag massa) grejer till festen samt lite små saker till oss själva :) Kom hem med ett par snygga mocka handskar, nya hörlurar, body spray, hårklämmor och nagellack :) mat på Burger King blev det efteråt och sen satt vi mätta och belåtna på vägen hem. Då gick jag en promenad för att känna mig lite nyttig.

Imorgon är det körlektion tidigt som attan och sen skolaaaaa.
Och snart börjar Top Model :) :)

peace

Forever young

ÅH vilken bra helg det har varit! :D Hade såå kul igår! Men nu måste man ta tag i lite plugg..
sad but true..

peace

I gotta feeling..

Idag ska man äntligen ut! :D hostan är nästan helt borta så ser ingen anledning till att stanna hemma en kväll till ;) Sofia och Dajana hänger med, och vi kommer göra stan osäker iväll ;D hoho..kommer förhoppningsvis träffa massa annat skönt folk också så är såååå taggad :)

Talk to ya later ;)

puss!

937 gånger bättre

Fredaaaag!! skulle ju egentligen gått ut idag men var inte helt frisk så det fick bli bio med Jenny iställer :) I rymden finns inga känslor blev det. Riktigt bra var den :) Speciellt slutet. Gud så gulligt det var, trodde jag skulle smälta i biostolen x) haha. Börjar komma ganska många svenska filmer på bio nu och de verkar ganska bra också..får väl passa på att kolla på dem (Y) Fick användning av Ronjas present jag fick igår också :D perfect!

Får se hur det blir med utgången, om man sticker ut imon eller om man skjuter fram det lite till .. men nu fortsätter iallafall Idol :)

peace
RSS 2.0