last day

Sista dagen på lovet då. usch kommer inte orka dra mig upp ur sängen imorgon, det har varit så skönt att ha kunnat ligga kvar i sänger utan bekmmer, haha. Idag har jag bara spelat tennis. Dagen har gått hur fort som helst känns det som :O vaknade 10, kollade på tv med mamma lite, sen va klockan två helt plötsligt. Iväg på tennis. Hemma halv 4 typ (blev lite krångel med cykeln så skulle pappa till flygstaden och aa..) duschade, åt, helt plötsligt är klockan halv 5, och nu är den halv 6. Va fan har hänt med dan egentligen?

Imorgon blir det plugget (...) kort dag tack gud, sen antagligen in till stan (:

puss

Saturday night

Nästan helt frisk nu! Åkte in till stan med mamma och bror för bror skulle klippa sig och jag och mamma skulle kolla in det nya gymmet, She Shape. As fint där inne faktiskt! får se om man börjar gymma där inne (: efteråt blev det lunch på McDonalds (först gym och sen McDonalds..haha!) Sen åkte jag direkt till Jenny som fyller 18 idag! Och vi åt jääätte god tårta och snackade massa och kollade sedan Borat! haha va as länge sen jag såg den xD har glömt hur jävla kul/cp den va!
Mamma är borta och bowlar eller nåt så idag står jag för maten och det står hemlagad pizza på menyn! mumma. Sen melodifestivalen på det (: härlig lördag kväll!

Imorgon blir det fan Tennis! skola efter det. usch fy nej orkar inte..

puss



Happy B-day dude!
bild från 8an tror jag..skratta inte

blaha blaha..

Den jävla förkylningen vill bara inte släppa! är as täppt i näsan och har typ massa slem i halsen :S UUUSSSCCHH!
hatar vintern..Idag skulle jag egentligen kollat på Avatar ännu en gång, men eftersom vårt program på datan där man kollar på filmer är borta, eftersom mamma har tagit bort det, så är det ju liite svårt. Så om nån vet nåt bra program så säg till! Annars ska jag väl bara hänga hemma. Himlen är helt grå igen och det kommer troligtvis regna senare...

fan va gött sportlov man har haft, right?

peace

The gods are angry...

Mådde nästan helt bra imorse ;) va bara lite täppt i näsan. Men vädret sög...himlen va helt grå och jag tror det regnade på morgonen..men regn betyder mindre snö men också gigantiska vattenpölar..
Jaja. Efter lunchen bestämde jag och bror oss för att gå på bio igen :) vi skulle gått igår på premiären men då va ja för sjuk så jag kunde inte, men idag så! vi tog Anton och Jacob med oss också. Det blev Percy Jackson and the Lightening theif. Helt okej film :) Smart som jag var tog jag mina stövlar och det fanns gott om vattenpölar och slask ute och det är typ hål i min sulor...Så nu är min strumpor dyngsura och mina fötter iskalla...ser ut som om jag kommer få stanna hemma imorgon också :( Får gör allt för att hindra det!

3 dagar kvar på lovet people!

puss

~

Så är ännu en dag snart över. Idag blev det iallafall liite mer gjort än igår. Fick lite frisk luft idag. Alltid något :) förkylningen börjar släppa, men den är inte helt borta..hoppas den försvinner imorgon. Ikväll ska man kolla på finalen av So you think you can dance. Älskar det programet. Helt sjukt hur bra man kan dansa :O Kollade på Step up 2 innan också, haha blev en dansig kväll idag :)

blev ett litet kort inlägg :)

puss

Happyface!

Förkylningen börjar släppa nu. GÖTT! blir nog bättre när jag kommer ut i friska luften. Solen skiner och jag ska snart till Ica med Ronja för att köpa godis. Lovely. Shan The Man biljetterna är fixade tack vara Frida, älskar henne just nu. Och det ser ut som att snön sakta med säkert börjar smälta nu. De va soligt igår också så..Våren nalkas! :D Kan det bli bättre nu? typ inte :)

Never forget to smile people!
:D


puss

krya på mig för fan...

ÅÅHH! är så trött på förkylningen...har bara suttit i soffan och haft tv maraton. Ellen DeGeneres show, Extreme Home Makeover (tårarna rann..) Sex and the City, Top Model..sen tog jag ett varmt bad och sen läste jag lite Twilight. Och nu sitter jag här. Har snackar med Frida om biljettbokningen and im in! hoho, längtar till april nu! Nu ska jag äta för första gången idag, har verkligen ingen aptit nu. Sen ska jag försöka bota mig själv för jag vill in till stan som fan och shoppa! Mamma kom hem med en jääätte fin klänning till mig från MQ. Kostade 600:- och nu 149:-.. och jag ÄLSKAR den! :D väldigt klassisk men söt som fan! ni får se den till sommaren antagligen! Så jag vill in till stan och shoppa loss lite.

Hoppas jag mår bättre till imon :) orkar inte stanna hemma mer..

krya på mig (:

23 februari.

jag hatar hatar hatar HATAR att vara förkyld! Vaknade imorse med en sån jävla täppt näsa..usch. Igår kväll spenderades hos Jenny-jok-mok. Vi gjorde fruktsallad och kollade på film. Role Models blev det. As bra film faktiskt, rekomenderas :) Men kvällens höjdpunkt var nog när Marri berättade om att hon trillade hela tiden, och 5 sekunder senare trillade hon ner för trappan xD haha gud jag fick ont i magen så mycket jag skrattade! Men det va en lyckad kväll iallafall!
Idag kommer jag nog bara sitta hemma och dricka te och ligga under en filt och kolla på film. Och min bästa vän idag är Otrivin nässpray. Hoppas förkylningen släpper. Vill inte sitta inlåst hela lovet..

Måste snacka med Frida också om The tickets...

krya på mig :)

At last..

Igår blev inte så illa trots allt..under maten kommer mamma med förslaget att jag och simon kunde gå på bio för att inte sitta sysslolösa hemma hela dan, så jag kollar upp sf.se och kollar genast in Avarar. Den går bara 15.30 och klockan va 14.35. Så vi tjafsade (stavning?) i typ en kvart om vi skulle hinna eller inte, men pappa körde oss tillslut vid 3. Självklart hamnar vi bakom tre stressfria jävlar på vägen dit..men vi kom precis i tid och köpte biljetterna och popcorn och allt sånt och satte oss tillrätta i salongen. Filmen va jävligt lång... MEN SÅ JÄVLA BRA ATT JAG HADE LUST ATT DÖDA SIMON!! okej nu ska jag inte överdriva, men GUD så bra den va :O herreguuuuuud...det ena dåliga va att det satt en unge snett bakom oss som va tvungen att förklara varena lite grej som hände för hans kompis. fyfan.. men nu har jag äntligen sett den! :D

Ikväll ska man hem till Jenny och titta på film :D tur, för halvtimmen som vi väntade på bussen igår har gett mig en jävla förkylning..

puss


Hstd!

Invigningen igår var as bra :D favoriterna va ju Mariette och Charlie Caper. Jag och mamma va där runt halv 7 och satte oss direkt på våra platser. (skit snygg arena också måste jag påpeka) I nästan en halvtimme sitter jag och smsar med Lisa som också sitter någonstans i arenan, och försöker hitta henne. Efter typ en halvtimme gör jag det för hon är så kass på att förklara xD haha. Runt 11 var vi hemma igen :D Men de va en kul kväll!
Idag skulle jag spelat tennis egentligen, men när jag är halvvägs till Söndrumshallen, ringer mamma och säger att de har ställt in allt för att de är rädda att taket ska rasa igen, så jag fick traska hem igen. Sedan dess har jag inte gjort nånting. Legat i soffan och lyssnat på musik och målat min naglar i en så jäävla snygg färg att jag inte kan sluta titta på dem ;P
Klockan är 13.09 och vi ska äta snart. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Man kan ju inte hitta på något för snön hindrar ju allt. JÄVLA SNÖ! är sååå trött på den...
men jag får väl ligga hemma och läsa en bok eller titta på film eller nåt :)

puss

White nightmare

Näe, nu får det fan ta och sluta snöa! Man kan ju knappast gå utanför huset! och snön är så hög att den nästan når upp till fönstret. HELT SJUKT! Jag och mamma ville gå vår runda imorse men vi kunde inte för de har inte plogat nån jävla stans, och jag hörde på nyheterna för någa dagar sen att de inte har pengar nog att ha kvar plogmaskinerna här i Halmstad så vi kommer antagligen bli insnöade! fyfan..jag LÄNGTAR till sommaren så mycket att det gör ont i kroppen. haha okej nu ska jag inte överdriva, men sommar skulle inte vara helt fel nu..eller iallafall vår.

Ikväll ska man på invigningen av Halmstad Arena så det blir inget med tjejerna ikväll. Men det tar vi igen.

puss

SPORTLOV!

FY FAN VA SKÖNT! äntligen lov! allt pluggande borta! eller jag har en liten engelska grej kvar men WHO CARES! en vecka ledighet kom precis där den behövdes ;) hoppas bara det händer nåt skojj på lovet också ;) hoho. snart ska jag iväg med mamma och handla, fredags tradition, och den blir det att mysa framför TV med familjen! imorgon blir det förhoppningsvis Melodifestival kväll med tjejerna. Missade det förra gången :( men imorgon hoppas jag alla kan :D

efter lovet är det 5 veckor till påsklovet
och sen
10 veckor till sommarlovet
sen går vi i trean
holy shit....

puss

18 februari

Samhälls provet är över nu..tack gud! gick helt ok..eller jag vet inte..får se. Fyfan det är typ snöstorm utanför :S usch..
Skolan gick fort, efter skolan gick jag in på Åhlens för mamma sa att de har rea där. Hittade en kjol till sommaren för 30kr. Det är ju fan ingenting! 30 spänn.haha shit. Nu ska jag skriva PM, kanske börja lite lätt på engelskan också. Får se om jag orkar :)

Imorgon kvar, sen lov (: vi hoppas på det bästa!
T H I N K  P O S I T I V E!

(:

Jävla pluggis!

Jag tror aldrig jag har haft så här mycket plugg .. eller jo det har jag säkert .. men jag minns inte det :S
Denna veckan har ju varit helt sjuk!
Måndag - Matte prov (som jag fick VG på, YEEEEEEEEEEEEEES!)
Tisdag - ingening..
Onsdag - Graf hemside analys + MVG matteprov
Torsdag - Svenska språkhistoria PM + Samhällsprov
Fredag - Teckenspråk + Ryska + Engelska filmrespons som vi flyttade från onsdags

GUD vad skönt att det är lov efter..jag ska inte ens lägga ögonen på en skolbok för då tror jag att min skalle kommer explodera.

snart måste jag tillbaka till samhälls anteckningarna..har bara tagit en paus nu så..

hejsvejs

Tuesday

GUD vad jag vill se Avatar nu :O eller bara nån bio överhuvudtaget! börjar på abstinens nu..herregud. Ska precis börja plugga men jag slänger in ett litet inlägg snabbt ;) tisdag...3 dagar kvar till lov (om man räknar helgen som lov vilket jag gör) guuud vad skönt det kommer bli. Har massa grejer denna vecka :O palla alla lärare som lägger det sista precis innan lovet.onödigt.
BTW! det snöar ute...som om det inte ligger nog med snö på marken redan. Asså, jag har typ glömt hur gräs ser ut :S
Vill ha sommar så snabbt som möjligt och eftersom detta är vårt sista sommarlov så måste vi göra det bästa av det!

nu ska jag analysera en hemsida :)

puss

Schlager kväll @ Nolltrefem

Igår drog vi till Nolltrefem efter en eftermiddag hos Halima för att kolla på Melodifestivalen. Vilken succé! Vi va nog 10 pers där som mest! haha men vi deppade inte för det, åhnej. Vi stod upp och sjöng och dansade till varenda bidrag, och efteråt va det en tipsrunda man kunde gå och till sist; Sing Star! My God va grymma vi va! Först jag och Mergime med Petter - Det går bra nu. We killed it! hoho jag visste inte att jag kunde rappa xD
Sen tog jag och Sofia den ultimata utmaningen. Carola - Invinsible. hahaha shit...jag har ont i halsen idag så mycket som jag tog i xP men fan va kul vi hade! :D kommer kanske lägga upp en video om jag får in den på datan

alla ♥-dag idag! Kommer stänga in mig i hemmet och plugga matte ..

men XOXO på er alla!

Halima 18år!

Pyramiden, 20 klunkar, Allsång på gatan, Beyonce battle, Skit gubbe..Gårdagens höjdpunkter! Fyfan va roligt jag hade! Somnade typ 4, va uppe kvart över 8. Ingen sömn här inte. Smörgås och tårta till frukost. Det gillar vi! tack som fan Halima för inbjudan.

bilder kommer när jag fått dem :)

pusssss

Back in buissnes!

De skulle typ uppdatera något med internet, så jag har varit ganska off i 2 dagar. Men nu är jag tillbaka! okej..vad har hänt vad har hänt..not much egentligen. Idag var en väldigt chill dag iallafall. Vi visste att vi slutade tidigt och inte 5 (halleluja!) för att vi hade "eget arbete" på grafen, men så får vi också reda på att vår kära Christina är sjuk så vi har inte heller nån gympa. Och Marina som hade kläder med sig och allt..så jag och Johanna gick in till stan en runda. Där springer vi på Carro, Lisa, Ida och Hanna och då får jag reda på att Marina har gått och sagt att jag är sjuk! va fan?! haha..
Idag fyllde mamsen år så vi myste lite med te och choklad till hennes ära :) och nu ska jag bara sitta och lata mig vid datan hade jag tänkt. Längtar till helgen också! blev bjuden hem till en kompis på fredan, och på lördan är det Melodifestival tittande med tjejerna och söndan ska vi ha gäster. Och NÄR ska jag plugga på matten hade jag tänkt?! fyfan..

lov om en vecka typ ;) hang in there..

puss

~

palla försöka mer..

ändå ingen som bryr sig

nu ger jag upp..

Lördags mys

Melodifestival permiär igår! hoho. Emma bjöd hem mig till sig och där satt vi och Marri och Jenny och lyssnade och komenterade alla bidrag. Min favorit gick iallafall till Globen och det är jag glad för ;) Efteråt kollade vi på South Park. gud...jävlar vad jag fick ont i magen. Asså, den humorn är fan unik, jag fattar inte hur man kan komma på nåt så sjukt xD men kul va det. Vi avslutade kvällen med att spela BUZZ, typ världens roligaste spel.
Vid 12 traskade jag hem, och vad ser jag då? jo, en jävla uggla flyger förbi mig med en mus i klorna oO hur ofta ser man nåt sånt? TYP ALDRIG! jag blev as fascinerad...
men det blev lite Lördags mys också och det tackar man för :)

idag skulle jag plugga på nåt, men jag har glömt vad..haha fail
får lyssna på lite musik istället ;)

puss

6 feb.

Så skönt med helg :) igår var det riktig fredags mys :) Jenny och jag bosatte oss hos Marri under kvällen och kollade massa klipp på youtube, sen kollade vi Solsidan och Skattkammar planeten ;) sen blev det bara lite snacka för gud va vi va trötta xD vid 12 kommer jennys pappa och hämtar oss. Men riktigt mysig kväll blev det :)
Ikväll ska man hem till Emma och titta Melodifestivalen. Så det blir Lördags mys också ;)

Kom precis ut ur duschen så är helt seg och orkar inte skriva så mkt..

puss

Just another word for geek..

Okej..Jag har hittat mitt nya Prison Break. De som känner mig väl vet att jag Ä L S K A D E Prison Break när det var på tv, men det slutade för ett antal månader sedan (och som det slutade...my god) men men, jag tror jag har hittat mitt nya program. Glee! okej, det är kanske liiite annorluna om man jämför med PB, men jag älskar det lika mycket! Jag blir alltid på så gott humör när jag tittar på det :D och de sjunger så jävla bra också :O Och det har så många olika personligheter att man hittar sin favorit snabbt. (Jag gillar Kurt och Artie)

tänkte bara dela det med er, här får ni mina absoluta favorit låtar också ;)

:*



Love it .. just love it. 

 

GUD som jag garvade när jag såg den..men man måste erkänna, de har talang ;)




ÅÅHH så bra! :')

Fredag

Äntligen fredag! palla vad tiden går fort. Det är sportlov om 2 veckor! T V Å  V E C K O R! helt sjukt. Kom precis hem från Willys med mamma. Senare ska jag träffa Jenny och Marri :) myspys.

de va nog allt jag hade att säga nu :O

puss

gäsp? dont think so

Asså, min klass är nog imuna mot tråkighet. Helt allvarligt. Jag trodde jag skulle dö idag. Kan man dö av skratt? haha, jag kommer nog bli den första xD Dagen gick snabbt som fan! Event första lektionen. Herregud...Carro och Lisa fick en ny kompis, nu har jag tyvärr glömt namnet på honom, men söt va han iallafall. Svenska och Samhäll sen. Relativt tråkiga lektioner men det bli vad man gör det till ;P 

idag har jag inget plugg faktiskt, eller öva lite teckenspråk måste jag nog, men det går ju snabbt ;) 
Glee ikväll = *BIG SMILE*

puss 















:*

Key to happiness

Ännu en ganska lyckad dag över :) skolan va ju kul! trodde aldrig jag skulle säga det ;D film på engelskan, sjukt kul gympa! happy baby position, HA! memory for life säger jag bara. matten finns det inget att säga om. och den större delen av grafen, typ de sista två timmarna, satt jag, Lisa och Rusty helt ensama i grafsalen och snackade och kollade bilder och lite annat :) som sagt, inget att klaga på!
kom hem typ nyss, för 5 minuter sen, och nu ska jag fortsätta på bokredovisningen så det blir ingen Big Bang Theory för mig idag :'(

men nu till pluggandet :)

ciao

SEXSI!

onsdag=lång graf lektion där jag befinner mig nu. Med lisa och 5 till, och det är hela skaran. haha, men vi ska inte deppa för det, åhnej! jag och Lisa gick till Hemköp innan för att köpa bensin till lektionen (godis och cola) och nu har vi suttit i 2 timmar och käkat godis och tittat på underkläder och snackat med sexsiga turkar och skrattat som bara den. Och nu har vi ont i magen :( och lisa fryser..men turken är iallafall hot. very very hot ;) AHAHAHAH!! det går inte...aj min mage...

It all started with a big bang

Kom precis hem från staden. Där lunchade man med Marina och Lisa på det mycket exklusiva McDonalds :) Chicken Nuggets blev det för min del, va ju en evighet sen man åt det :O blev lite snack också, mycket bra mycket bra.
Sen traskade vi runt i lite affärer och kollade när Marina provade massa byxor. haha. kul eftermiddag :)
Hemma nu och nu måste jag börja med den jävla bokrecensionen. Kl 4 blire Top Model och sen The big bang theory. SJUKT ROLIG SERIE PEOPLE! maryan-humor i ett nötskal :)

puss

Cool in school

Sitter i grafsalen och har MDK. Ska skriva ut en marknadsundersökning som vi måste sammanställa typ IDAG! shit..visst älskar man media? :) Det finns jätte mycket att skriva om Gusselusse, men jag kommer inte på något.. ELLER JO!!
lisa? JAK ER HEEEES!! haha det är nog bara hon som fattar ;)
En och en halv timmes rast sen och jag har en plattång med mig till Marina så hon älskar mig idag :) haha, efter samhäll ger vi oss av till Donkelonken. Hela coola gänget! (minus lisa) Ah, om vi inte blir insnöade eller nåt...
Nu måste jag jobba...

HEJDÅ!
RSS 2.0