Happy New Year

Och så har ännu ett år paserat. Kan inte säga det nog, men det är helt sjukt hur snabbt tiden går. Trots det så har 2012 varit ett fantastiskt år! Och det allra största och bästa minnet jag tar med mig är ju utan tvekan Nollningen. Ikväll ska såklart det nya året firas in men pompa och ståt, och massa massa glitter! Så tack 2012, men jag tror 2013 kommer bli grymt ;)
 
SKÅL OCH GOTT NYTT ÅR!!
 

X-mas Day

Goooood morgon!
Just nu bloggar jag från världens bästa julklapp: min nya iPhone 5!!! Asså ord kan inte beskriva hur jävla glad jag är över att få slippa Xperia fanskapet. Hallelujah! Julafton annars var väldigt chill. Satt i pyjamas hela dagen med mobilen i handen hela dagen och kollade på tv med familjen mest. Myyyyys. Men idag blir det andra bullar! Julfika och julklappsbyte hos Johanna som övergår till förfest och sen PARTY!

God jul!

xoxo

Halmstads Finest!

Dampade runt i stan idag med världens bästa gäng. En bättre söndag kunde man ju inte önska sig! Julklappar fick man också! För bra!! Ser ut som det blir en vit jul iår trots allt också. Hejja hejja!
 
Nu ska jag gå och bli frisk tänkte jag!
 
Tackohej

12|21|12

Jorden gick inte under denna gången heller. Tur det för idag vart det fan dags att handla in alla julklappar! Mötte upp Ronja i stan vid 11 och vi sprang runt i hela centrum i ca 3 timmar på julklapps jakt. Jag gick runt med typ 5 gigantiska påsar medans Ronja bar runt på två små fjuttar .. haha men allt blev inhandlat, tack gud :)
Nu har jag precis spenderat en timme i soffan med spikmattan tryckandes mot min stakars ömma nacke och jag känner att en förkylning sakta kryper in .. sådär lagom till julen. Just perfect .. 
Hoppas iallafall det blir bättre till söndag då det är fika som gäller med Halmstad Finest :)
 
3 dagar kvar

6 days until Christmas

Mindre än en vecka kvar asså .. har fortfarande inte insett det tror jag. Huvudet är fortfarande i skolan men nu är det faktiskt jullov! Så vad har hänt de senaste dagarna?
I lördags var jag och mamma på julkonsert på Arenan. Vart väldigt mysigt och juligt och så och Sean Banan var ju utan tvekan bäst. Sen bar det av hem till Malin för lite förfest med några PSYare och sen bar det av mot Krusbäret för en sista fest med aliensen. Vart fan inte kul att säga hej då till dem ska jag säga .. 
På söndagen vart det julpynt för fulla muggar. Granen sattes upp äntligeeen! Och igår var det sista dagen i skolan. Idag var jag och Lovisa på Sannarp för sista gången och sen gick jag in till stan för lunch med mamma och för att fixa lite stuff och nuuuuu sitter jag hemma och ska käka årets föra POLKAGRIS! nom nom..
 
 
 
 
 
 

12/12/12

Yeah ..

PSY - Bambi style

Brr! Så satans kallt det är idag! Snacka om vinter ;)
Idag höll vi föreläsning #2 på Sannarp. Gick toppen! sen vare direkt till Arenan och Ishallen som gällde för lite skridskoåkning med PSY. Det var så jäkla kul! Nästa gång är det pulka race som gäller ;) haha. Nu sitter jag bara hemma och försöker återfå känseln i mina tår..
 
Och btw .. NÄSTA ÅR FLYTTAR JAG TILL HOLLAND! 
 
over and out
 
 
 

The world comes together for Christmas

En vecka in i december och det ligger massa snö på marken. Lovely. De senaste dagarna har bestått av plugg, hålla föreläsning och igår, Julfest med aliensen. Kvällen blev riktigt lyckad med julbord, tipspromenad och party och med 105 pers att hålla koll på så var det ganska mycket att göra, men när vi väl fick släppa loss så var det så himla kul. Och idag .. jaa .. låt mig bara säga att vodka och vin inte är en vinnande kombination. Lägg på 3 cider och lite likör på de så har ni ungefär koll på hur jar mår just nu. Sov hos Linnea och spenderade morgonen med julmat till frukost och Hells Kitchen och Julkalendern på tv. Sen när jag kom hem så däckade jag i 4 timmar. Så härligt .. och nu inväntas fredags film och fredags mys. Bakis fredag ftw!
 
 
Slänger upp en bild på världens bästa stab
 
 
 

Första advent

Så var julen igång. Jävlar asså! Vad fan hände med dagarna? Tiden går för snabbt.
Min först advent spenderades på bibblan med Lovisa, sedan ute i kylan med min kära MP3 och nu i soffan med Twilight på kanal 5 visst! Men snart blire en varm dusch ;)
 
Glad först advent på er!
 
 
RSS 2.0