Update

Oj oj oj vad tiden bara springer iväg! Sen senast jag skrev har jag lunchat med Madde, pluggat, pluggat och tränat (fick förövrigt världens motivation push idag).. jaa det var väl allt :) men kommande veckor kommer det hända grejer. Ser fram emot det som faaan! Synd bara att plugg stressen ska komma emellan och sabba mitt goda humör ..
 
Men vi taggar iallafall till en party helg med Bella som kommer hem, tatuering #5, Kälmäär, Halloween fest och om en månad; Stockholm och Swedish House Mafia!!

Bäng Bäng ..

Och så var ännu en helt över. Typ .. Blev en väldigt aktiv helg för ming del, massa grejer planerat. Det gillar vi! I fredags mötte jag upp David och Angelica i stan och vi promenerade mot Sture för ett litet besök. Blev väl halv lyckat. Sen gick vi mot stan igen och tog en fika på Espresso House och gick runt och smakade massa gott på den internationella marknaden. På kvällen möttes vi upp igen och då joinade även Hännä. Då blev det minsann bio men först kaffe och Gagnam style uppvärmning :) Vi såg Ted, front row faktiskt. As rolig film! Rekomenderas starkt. Igår var det födelsedagskalas för ingen mindre än Johanna. Mat, lekar och dans ute på Kärleken innan vi avslutade kvällen på B&B. Träffade på lite PSYare där också. Najs Najs. Och idag äre bara chill som står på schemat. Kanske slänger in nån film också ;)
 
 
Är vi snygga eller är vi snygga?
 
 
Jag och Birthday girl!

Fingers crossed

Idag, denna underbara soliga dag, skickade jag äntligen in min ansökan om utlandsstudier. Hoppas hoppas hoppas jag kan flytta från Halmstad ett tag. Hade vart såååå skönt att få komma bort lite. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa! Annars har dagen vart ganska lugn. Gick in till stan med Ronja i det fina vädret och gick runt på den internationella marknaden och tog sedan lite mat på Hello (såklart). Sen tog vi en liten runda på stan innan vi gick skilda vägar. Sen har jag bara suttit hemma och chillat. Gött. Böckerna har inte kommit än så jag har några dagar till med en bra anledning till att inte göra nånting :)

Welcome to my life

Antibiotika, hostmedicin och mängder av varm te. Love my life :)

Fuck my life ..

Har blivit förkyld .. igen. Vad vill universum mig?? grr .. meeen det positiva är att jag äntligen har bokar ny tatuerings tiiiiiiid! happy happy happy!
 
Nu ska jag gå och dricka min 278e kopp te.
 
PEACE

Party like a rockstar

Wow.. vilken jävla kväll. Hands down den bästa gasquen/kårpuben nånsin. Och natten ska vi inte ens tala om ... ;)
Efter en morgon i skolan och en lunch @ Mulles och Linneas tar jag nu helg. peace
 

Gagnam style

En liten uppdatering om dagarna som gått. I lördags var det ju party party. Från Kärleken till Krusbäret till stan till Krusbäret igen. Men kul hade jag! Söndan vad jag helt bakis men fick ändå lite plugg gjort. Igår var det en lååång dag i skolan. Först After Action Debriefing från 9 till 13, sen ett långt pluggpass med Myrslokarna från 13 till 19. POW! Idag satt jag på bibblan från 10 till 13 sen blev det lunch med mamma. Skulle tränat också egentligen men fick migrän istället.. tröstade mig med en rejäl shopping runda :) hoho
 
Ikväll har vi möte hos Damir angående morgondagen. Ser fram emot det som faaaan!
 
PEACE
 
 
Slänger upp en bild på mig och Linnea från i lördags
RSS 2.0