Mitt liv som hund

Onsdag, vädret suger och idag är det seminarie..men det är kårpub på kvällen. Det gillar vi ;) Och vad kan man mer skrivaaaaaaaaaa? typ inget nej ..

PEACE

Celebrate!

VG på andra tentan! WOOOOOO!!! Är såååå glad!! Mamma belönade mig med en ny klänning, örhängen och masker till halloween :) Och plugg blev det inget idag heller x) hahaha men det gillar vi! På fredagar ska man ju chilla ;) och det är eeeeexkt vad jag tänker göra nu!

PEACE!!

Its so fluffy!!

Freeeeeeedag! Och snart drar jag in till stan för ett plugg pass med Kajsa och Lovisa. Hela veckan har bestått av plugg faktiskt. Igår satt vi med basgruppen i 6 timmar och skrev klart en jävla inlämningsuppgift. Vi blev ju galna tillslut och började sjunga och kolla på roliga filmklipp på youtube. Men vi blev klara! Och nu lite mer plugg och sen stan med mamma :) Och Idol på kvällen. LIKE!

Kommer bli sjuuuuuuukt skönt med helg sen också ;)

PEACE

Shalala

Måndag. Förkylningen sitter i och jag försöker göra det bästa av det. Alltså ligga hemma och inte göra något. Har verkligen ingen ork asså... Men jag har iallafall en ny bok att läsa och två arbeten att lämna in så blir nog inte så uttråkad. Måste bara hitta orken.

Nä nu blir det lite Top Model och sen en promenad i fina vädret :) :)

PEACE

Femtonde

Saturdaaaaay. Asså ni anar inte hur skönt jag tycker det är med helg nu .. gick hela eftermiddagen igår och trodde att det var måndag ....... HAH! lever livet just nu :D Var sååå skönt att få sova ut och sedan ta en varm härlig dusch. Fast duschen såg mer ut som ett blodbad .. Att tvätta rött hår med röda produkter är en upplevelse asså. Hahaha. Vad har hänt de senaste dagarna då?? Igår blev det lite plugg med basgruppen och efter det åkte jag med pappa till Friskis för att inskaffa mitt gymkort. Nu jävlar ska jag bli fit! På kvällen hämtade jag och mamma upp Bella efter handlingen och då jävlar vart det Idol :D Plus wordfeud krig. Bra fredag! Och ikväll blir det bio med mamma och imorgon lite mer plugg. Lugn helg :)

PUSS&PEACE



:*

Autum.

Dagarna rullar på. Fan redan onsdag idag ju. Snart helg igen! :D eller det är ju redan helg för mig eftersom jag är ledig tor och fre. gilla. Igår hade man en föreläsning från 8 - 10. Kl 11 var man hemma och åt och sen .. ja sen var det bara att hittaa på nåt. Så jag smsade Bellan och vi var duktiga och gick en låååååång promenad. Sen gick hon och dansade och jag la mig i soffan och vilade fossingarna. Mot kvällen kom Bellan över igen och vi spelade Wordfeud (hatar att säga att jag faktiskt gillar spelet ....) och kollade film och flummade sönder :) Bra tisdag! Idag; en föreläsning - film - hemtenta med Lovisa :)

PEACE

"Fistpump, Push-ups, Chapstick"

Förkylning + Jersey Shore = Match made in heaven
Söndagen kunde inte ha varit bättre


Jo-jo

Idag fyller min lilla Johanna 19år och jag sitter och väntar på att min chaufför (mamma) ska köra mig till henne så vi kan fira :) Blir inte så mycket firande för min del för en förkylning bestämde sig för att inta min kropp denna helgen. Härligt värre. Men lite tårta får jag nog i mig ;)

GRATTIS JOHANNA!


HOPPSAN vad gammal bild!
men vi är lika snygga än idag ;)

Ginger?

I finally did it! Gick till frissan idag och färgade mitt hår rrrrrrrrrrrrött!! (inte samma fiasko som förra gången asså nu snackar vi the real shit) och jag älskar det! Önskade bara att det var liiiite längre men tålamod människa! Tror jag ska köra på denna färgen framöver. Har tröttnat på mitt tråkiga bruna hår som jag har haft ehh hmm öhh HELA LIVET!! Dags att förnya sig lite ;) hoho And now for the bad news; tror jag börjar bli sjuk + är såååå pank. Fattar inte hur jag har kunnat bränna två lax på tre veckor. Damn you Corner .... Så dagarna framöver kommer spenderas under filten framför en bra film (: I like!

PUSS&PEACE


Hell to the yeah!!

Hstd Shore

Guuuuuuuuuuuuud vad illa jag mår ... Lyckad kväll igår?? Ohja! Tjejerna kom till mig vid 7 tiden och vi käkade gott och spelade spel och fixade oss och gud vet vad .. flummade sönder helt enkelt. Sen blev det såklart Corneeeeeer! plus lite Asian. Och där blev det självklart massa dans. Gud jag är så trött så jag vet inte vad jag ska skriva mer asså ...... Jag var iallafall Oprah igår (Y)

Nu ska jag kolla på Jersey Shore!!

PEACE

RSS 2.0