Mojje - Majjan i majsen

Guten evening! vette fan vad det kom ifrån men jag är faktiskt på ganska gott humör idag (: bortsett från att det har regnat typ hela dan..men nu är solen framme och det är varmt så varför klaga ;) Dagen har varit chill! som fan faktiskt :O engelskan skulle jag bara skriva nån uppsats grej som jag inte hade gjort, inte alls farligt. Sen låång rast så vi drog in till stan och kollade massa snygga kläder (right marina? ;D) haha sen matte prov, det kunde gått bättre men jag är nöjd (: och till sist graf där vi bara snackade om projekt arbetet i trean hela lektionen. Vi fick gå runt och snacka med treor och se vad de hade gjort och de gav också massa tips och sånt. Snackade med några as sköna radio treor som gav massa tips och ideér och sånt så jag ser fram emot det som fan (: kommer antagligen bli stressigt som in i helvete men det tar man då ;P

Imorgon kvar och sen lov i en vecka. happyface!

puss



Fick bli en sommar bild på mig och Marina från Östrastanden ´09
sommar snart eller? ;D♥

From Russia with love

Precis hemkommen från Ryskan. haha va faktiskt kul den här gången! vi snackade nästan bara om att samla ihop pengar till en resa till Moskva eller S:t Petersburg eller vart som helst i hela världen egentligen sa läraren faktiskt. Och Johnny kom på den briljanta idén att vi skulle stå på stora torg och sälja borsch (rysk rödbetssoppa..yummy as hell) haha fem ryska elever som står och säljer borsch..jag skrattar åt blotta tanken x) men det hade varit fett kul och läran sa att det va en bra idé faktiskt ;) så håll ögonen öppna! hoho
what else..skolan sög, orkar inte snacka om det. "pluggade" med Johanna och Robin på bibblan lite efter skolan.. blev mest en massa snack. Lite promenader i solen blev det också. göttit som attan (:

matte prov imorgon, är inte så orolig. Lång dag imorgon, inte lika kul. Våren börjar visa sig, alltid lika kul (;

puss




you can look right through me
walk right by me
and never know im there

~

A human being's made of more than air
With all that bulk, you're bound to see him there
Unless that human bein' next to you
Is unimpressive, undistinguished
You know who...

You´ve been a very bad girl Gaga...

you know what they say;
once you´ve killed a cow,
you gotta make a burger.

helt sjuk..
but i love it!


29 mars.

Måndag igen då, och sommartid nu också. Usch, vaknade halv 6 imorse kändes det som ju! fyfan inte kul. Kort skoldag men jag gjorde den lite längre ;) Engelskan gjorde vi ingenting på, MDK jobbade vi som vanligt och matten hade vi repetition på. Sen satt jag med på Johannas svenska lektion och GUD vad rolig den va xD de hade debatt och det blev kaos. Stackars Ia x) haha de hade debatten 3 gånger för det spårade ut så mycket. Och Elina..shit xD haha hon hade mycket att säga.. gud..fighten mellan henne och Oskar tog död på mig xD När det roliga va över promenerade jag och Johanna till biblioteket för lite matte plugg och det gick bra som fan faktiskt (: pluggade non-stop i en och en halv timme typ. Så nu är man iallafall förberedd för provet.
Väl hemma satte jag mig och kollade på Top Model (oh just det! nya säsongen börjar ju ikväll! hoho) men en kanellbulle och en kopp te. gott som fan och nu ska man bara chilla lite (: antagligen läsa också...får se

3 dagar kvar till lov. hoppas bara solen tittar fram också ;)

puss

Relax

Har vart lite seg i uppdateringen för att blogg.se inte har funkat som det ska på sista tiden, för min del iallafall, men nu är jag här igen (: Fredag och inga lektioner! gött.. Chillade hemma hela morgonen, vid 2 bar det av till stan för att träffa Johanna och Alle och vi traskade runt i affärer och snackade om allt och inget. Träffade massa kul folk man inte sett på länge också. As nice (: Sen dissade de mig så jag gick med mamma istället. Åt caesar sallad på Åhlens (♥) my god vad gott, sen inhandlade man äntligen ett par nya jeans! lovely!
Hemma nu, väntar på att maten ska bli klar och sen blir det Så ska det låta med familjen (:

Skönt med helg nu, ändra till sommartid också. VÅR FEELINGS! 8D

Tja!

Härlig morgon! solen framme igen och det är typ 7-8 plusgrader ute. Åkte till skolan tidigare än vanligt för jag va inte informerad att lektionen var inställd förens en kvart innan den började xD haha men tur va att jag hade en bra morgon så va inte så sur ;) bara åkte hem igen. Börjar inte förens 1 så det är bara att chilla hemma nu. Kolla film eller nåt, få tiden att gå (:
Ska bara ändra humör lite..
Någon som såg uppdrag granskning igår?! jag tror aldrig att jag har vart så sur i hela mitt liv! :O de va en tjej som blev våldtagen i skolan av en klasskompis, och ingen trodde på henne när hon berättade för folk! och då menar jag INGEN! alla, verkligen alla sa att de aldrig skulle kunna tro att han skulle göra nåt sånt för att han är så snäll och charmig och omtänksam. Och alla började kalla henne lögnare och hora och lösaktig och massa andra saker..han blev tillochmed dömd men folk strejkade för hans skull ville att han skulle bli släppt och tillslut va det HON som flyttade 50 mil hemifrån för hon orkade inte mer..och juste nämnde jag att HAN ERKÄNDE ALLT! men folk ba neej du skulle aldrig kunna göra nåt sånt..håll käften du är oskyldig! typ.. FYFAN!
grr..

nae nu måste jag lugna ner mej..

puss

boom boom pow!

Nae fyfan.. sitter hemma igen för min jävla mage :( kände ingenting i natt men när jag vaknade och gick upp ur sängen kändes det som om någon sparkat mig i magen .. vet inte ens vad det är. Ska bara ta det lugnt idag.. Film och plugg

skola imorgon förhoppningsvis, ledig på fredag (: göttans!

puss

So what if it hurts me

It hurts like hell.. min mage asså. Va fan! trodde smärtan försvann förra veckan, och så bara kommer den tillbaka nu :( Marina säger att det kanske kan vara magkatarr. USCH! har aldrig haft nåt sånt..hoppas inte.
Har jävligt svårt att koncentrera mig på Kongo när det gör så här ont, men har snart skrivit två sidor och jag känner mig ganska stolt över att jag orkar, och att jag faktiskt fattar lite vad det är jag skriver om! success!
TV för fulla muggar ikväll!
20.00 - Dating in the Dark
21.00 - Desperate Houseviwes
22.00 - Cougar Town
Simon är på träning till 21.00 och pappa sitter på övervåningen!
GIRLS RULE! jag och mamma kommer ta över soffan ikväll.
yeah ;)

Får se om det bli skolan imon (:

puss


Sommar hade inte varit fel nu..

Jahopp..

hemma redan. Klockan är bara 10.25. HA! snacka om onödig dag. Ryskan börjar 4 så har massa tid att plugga..nu chillar vi lite, sen ska jag läsa om konflikten i Kongo.

awesome!

hard work!

Sitter i skolan i graf salen och har MDK och ska skriva något jobbigt bajs..usch..måste stanna kvar och jobba med den jävla samhälls grejen också. blah för skolan! Lugnet är borta för länge sen eftersom carro marina och lisa kom hit för ett litet tag sedan. haha, övertrötta är de också tror jag..ingen bra kombination..äeh men nu ska jag försöka jobba på

good luck säger jag bara ..

peace

22 mars.

Måndag igen, bara att köra på på nytt. Va helt lost igår kväll och trodde att det skulle vara söndag idag och att man kunde sova ut på morgonen men åh nej..måndag och upp halv 7. Debatt på engelskan, MVG för mig ja (: hoho. lite stolt faktiskt.
MDK och matte sen, inget kul att rapportera. MEN JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT UPP MITT JÄVLA SKÅP! FYFAN vad jag jag är..slipper låna om matteboken hela jävla tiden. haha.
Nu sitter jag och lyssnar på en låt Marina skickade till mig imorse (as bra var den) och ska snart skriva klart engelska saken så jag får det gjort. Annars kommer veckan va ganska slö tror jag, eller aa..samhäll..fan..

herrå

Funky

Har precis plattat klart mitt hår. uff.. affro-hår är fan inte lätt att platta ut. Men nu är det rakt och fint (: haha jag minns nästan inte när jag hade frizzit hår hela tiden..Gud hur orkade jag med det? xP jag hade bara samma frisyr hela tiden typ..upsatt i en boll. haha, tack gud för den som uppfann Rak pemanent. Har haft det i typ 4 år nu och kommer fortsätta med det tills jag inte orkar mer xP
Idag kommer vi ha gäster senare mot kvällen så får passa på och plugga nu på dagen. Hann inte med det igår så..

har inte så mkt mer att skriva nu..talk to yo later

peace



back in the days..

Slow ride

Fan va nice de hade varit att spela Guitar Hero..DET har man inte gjort på ett tag, Ronja vi får boka in nåt snart tycker jag ;)
SATAN vad snön smälter snabbt nu! det gillar vi! Okej det har visserligen börjar regna nu också men snön försvinner iallafall och det är positivt! Har egentligen inte mycket att skriva :S Fredagen var som en vanlig fredag (: Film på teckenspråken, Children of a Lesser Good. Riktigt bra var den :O hem - handla med mamma - Hela familjen bänkade framför Så ska det låta - FREDAGS MYS! - National Treasure, Book of Secrets med familjen igen - sova. Riktigt fredags mys det dära ;) Idag ska man nog ta tag i lite plugg också måste man städa också. Imorgon kommer det gäster så ska försöka ta tag i allt idag (:

Inte långt kvar till lov igen! wiihoo!

puss

=(

okej, magvärken han inte gått över än :( sitter hemma och bara gnäller så ont det gör! Vet inte ens vad som orsakar den heller ..

jävla skit..

...

äntligen hemma, men jag har så ont i magen att jag dör snart ):
sluuta!

aj aj aj...

I believe i can fly

Sitter i skolan nu på den åh så älskade graf lektionen. 4 och en halv timme till jag ligger hemma i soffan. längtar... haha, men nu får jag göra det bästa av situationen :D Olga sitter med oss på lektionen idag. trevlans värre och jag måste göra klart min förbaskade hemsida till kl 3 och ingenting på den vill funka just nu så jag har smått panik (: men jag ska fixa det!

nu måste jag jobba
hard work work!

herrå

Welcome to Mystery

Är lite stolt över mig själv för att jag har hittat lite ny musik till mig själv (: eller ny och ny, nya låtar kan man kanske säga ;P hoho. äeh men Plain White T´s är ett jävlans bra band kom jag fram till igår kväll så..nu har jag äntligen ett favvo band :D yay me! haha.
Måndag idag och jag va seeg som vanligt. Det är något med måndagar som gör att jag bara vill sova hela dagen. Men solen sken iallafall hela dan och den skiner än så..Spring is on its way! Nu sitter jag och funderar på om jag ska börja skriva mig filmrespons som skulle vara inne för tre veckor sen eller om jag ska göra det imorgon för jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna :S När blev jag så oansvarig egentligen? jag brukade alltid lämna in saker i tid. Nu börjar jag bli rädd för mig själv...men jag fixar det imorgon (absolut SISTA grejen jag skjuter upp..I promise)

chilla lite nu..tre veckor kvar till Påsklov och till Shan!!
lets be happy shall we?

puss

14 mars.

Söndag morgon och solen skiner igen :) gött! Har inga planer för dagen..antagligen gå ut en promenad eller nåt senare kanske, får se. Melodifestivalfinal igår. Jenny blev sjuk stackarn så vi höll kontakt med sms under hela finalen istället, haha. Enligt mig vann inte rätt låt..men pappa var överlycklig och mobbar mig som fan nu bara för att han hejjade på henne..blöh. Men Salem kom tvåa iallafall (: lite positivt.
har inget mer att skriva nu...

bye

Friday night

Ungefär en timme efter att man kommit hem från stan, bar det av hem till Marianne. Kom dit runt 8 och där fanns redan Sebbe, Tomas och Tommy. Så vi satte oss och snackade lite i väntan på att Jenny skulle komma. När Jenny kom blev det Signalpoker för fulla muggar! haha. Kan man ta den leken på mer allvar? typ inte ;) Sen blev det lite mer kortspel, sen Solsidan och sen bara snack och kolla hallägrafilmer tills det var dags att dra sig hemåt. Runt 12 gick jag och Jenny hem men cyklarna för det va is hela vägen så cykla va inte ett alternativ precis. När jag väl började cykla hem, frös bromsen fast i hjulet och jag var bokstavligt talat tvungen att dra cyklen hem. fyfan va kallt det va...usch!

Lördag idag och solen skiner! göttit! Ikväll är det Melodifestival final och jag och Jenny ska bänka oss framför det minsann :D
går inte att missa ju!

puss

Marinas dag!

Kom nästan precis hem från staden där det blev en fika på Roberts med tjejerna i Marinas ära (: Grattis bruden! ♥ blev massa prat och skratt, as always. Och Marina fick sin Edward som jag lovade (: haha jag håller mitt ord ska ni veta ;) men kul att du blev glad iallafall. Ikväll blev man bjuden hem till Marianne för lite mys och film och sånt skulle jag tro (: ingen vila denna fredagskväll inte ;) men så ska de va! hoho. Nu ska jag bara vila upp mig lite, dricka en Redbull kanske ;) (dumma dig Marina..) haha

inga planer inför helgen änsålänge..hoppas nåt dyker upp (:

puss


Eclipse

TRAILERN TILL ECLIPSE!
asså det pirrade i magen när jag kollade på den..
FAN vad jag längtar!

and here it is (:

10 mars.

Gud vad jag fryser! är is kallt i hela huset :S och yey vår nya soffa är äntligen här! och fin är den också. De va nog dags att slänga den andra. I över 10 år har vi haft den så..den va lite sleten ;P
Dagen va ok. Engelskan va fan det bästa på dan. Vi hade tre utbytesstudenter från USA på besök som pluggar på högskolan här tills juli. Och jag trodde att de skulle vara ganska blyga och inte säga så mycket om sig själva men åh nej! de va sköna som fan och skämtade en massa om sig själva och om amerikaner i allmänhet. En trodde tillochmed att allt i Sverige va gjort av IKEA. haha verkligen allt! Sen satte vi oss i tre grupper med en kille i varje grupp som egentligen skulle berätta om de ämnerna Jenny (vår lärare) hade skrivit upp på tavlan men så blev det inte riktigt..De andra grupperna snackade om det tror jag men han i min grupp berättade massa fylle historier och om hans invigning till deras studenthus och om när de va i Göteborg och träffade massa stippor på 7-eleven och lite sånt. haha, jag trodde jag skulle dö! Gud va vi skrattade. Sen låång håla och sen graf utan lärare.
Väldigt chil dag (:

två dagar kvar till helg. Cant wait (:

puss

When you can live forever...

Det kan nog inte bli bättre med en studiedag på en måndag. satan va skönt de har vart. Ronja kom över vid 1 och vi satt vid datan och kollade massa sjuka klipp på youtube och skrattade sönder. Sen bestämde vi oss för att gå ner till Ica och köpa nåt till filmen, för ni vet .. ingen film utan snacks, och speciellt inte New Moon. Träffade bror på vägen hem så han tog följde med oss. Kl 3 typ satte vi oss i pappas säng med vår Marabou Digestive och Gott&Blandat Kola och kollade på filmen och vi hade inte sett den sedan vi såg den på bio för första gången så vi va pepp som fan, och My God va Edward är snygg! (jag vet Marina han är din jag ska inte röra honom, men man får väl fatisera?) haha. halv 6 va de slut på det roliga och Ronja gick heeela vägen hem och jag började på kvällsmaten. Den är klar nu och nu sitter jag här (: Längtar till 30 juni för då är det premiär för Eclipse. Har nog nämnt det på bloggen typ 73 gånger nu tror jag, och jag har precis börjat läsa på den sista boken :D Twilight epedemin har nått mig också.
hoho.

Tillbaks till skolan imon. buhu

puss

god morgon

Måndag och jag sitter hemma och är ledig! göööött.. Helgen har vart helt okej. Blev en gympa helg, hoho. Va ute och sprang i fredags, spelade tennis med bror i lördags och igår va vi i Oskarström och åkte lite skridskor (: trevligt som attan. Senare kommer Ronja över och vi ska ha Twilight dag. Kolla på filmerna och så. Har ju inte gjort det på ett tag så vi bestämde att det va dags för de nu ;P Jag har nästan precis målat naglarna så jag måste skriva om varje ord typ fyra gånger, haha.

Internationella kvinnodagen idag så congratz ladies ;)

puss

keep on walking

Man kan se gräset utanför! fan va gött! snart sommar! är överlycklig 8D
ska iväg och spela tennis med bror om 20 minuter
sen ska jag nog kolla på Avatar
Melodifestivalen tonight!
soooft
(:

SUNSHINE!

ÄLSKA SOLEN! ÄLSKA FREDAG! BARA ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA! haha jävlar vad jag är positiv ;P har precis vart ute och sprungit. Inte alls likt mig men nu har jag bestämt att Nu jävlar! haha va faktiskt as skönt ;) kanske inte så bekvämt eftersom jag inte hade några fickor fick jag lägga nycklen och mobilen i BH:n men det gick ändå ;P Fredag idag och det betyder handla med mamsen när hon kommer hem. Sen blir det att mysa framför TV med familjen ;)

LÅNG-HELG! :D lets celebrate!

puss!

It´s a beautiful day

Torsdagar är en vääldigt seg dag i skolan, och idag va inget undantag. Webbdesign på morgonen. Den lektionen va faktiskt helt okej (: har faktiskt inte mkt att klaga på. Håla, svenska, samhäll. Orkar inte gå in på detaljer. Stan efteråt med mamma. Blev lite inköp till sommaren! ett linne och en blommig tunika eller vad man ska kalla det från Gina Tricot och en blå/vit randig tröja från HM! Blev ett par tights också med det är ingenting att uppmärksamma ;) Ska in imorgon med mamma också och äta innan skolan så får se om det blir lite shopping då också! Det enda som saknas nu är sommar! Men vi är på god väg iallafall ;)

Fredag imorgon. Studiedag på måndag. me like ;)

puss

@ sture

Tillbaks i grafsalen ännu en gång men va iallafall på gott humör för solen skiner (: men det humöret försvann för typ 10 minuter sen när Mia gav mig och Tina all skit för några jävla texter och när jag fick reda på att jag måste vara här nästa onsdag när alla andra har "eget arbete". grr..
3 timmar kvar på lektionen.
JUST DET! det va ju en jävla bil som brann utanför sture imorse :O as coolt, men va skit rädd över att den skulle explodera eller att det fanns folk i den. Men allt va okej.
Måste bara säga att jag och Lisa kickade ass på gympan idag. Man fick typ gör vad man ville och jag och Lisa va dukiga nog att stanna kvar i salen och gympade på, typ, lite, kanske, jah..kul hade vi iallafall :D
Marina kom men hon gick igen..
hihi
hoho
haha
tralalala

puss (:

faan...

Så jävla typiskt! Solen skiner ute, men självklart sitter man hemma med en tickande bomb i skallen och en näsa som snart kommer explodera! (Har extreme huvudvärk och jag tror jag börjar bli förkyld igen ifall ingen fattade det första...) Men jag sitter iallafall med höger sida mot fönstret och mot solen när jag skriver detta så jag får också njuta av solen lite..Jag känner iallafall inte kylan när jag sitter här inne och det är ju ett plus (: en annan jävligt positiv grej är att snön kanske äntligen smälter bort! våren here we come! men idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på film och läsa eller nåt.

no stress (:

ciao

första mars

ååhh hata första dagen i skolan efter lovet..inte nog med att man måste gå upp med tuppen (kör gamla ordspråk idag..) så börjar det ju snöa också! ett dååligt tecken..usch usch usch usch! men men, skolan gick över ganska snabbt, tre lektioner på måndagar ju. Traskade in till stan efteråt, hängde på Lisa och Caroline. Vi gick åt olika håll väl inne i stan, men efter typ en timme hittade vi tillbaks till varandra igen och jag hängde med dem en lite runda (: Sen satte sig Carro så snällt och väntade med mig på Frida vid Halmstad Teater för vi skulle äntligen hämta ut biljetterna. Carro gick och Frida kom. Hon behövde ta ut pengar så vi gick tillbaks in till stan och sedan tillbaks till Teatern för att komma på att man hämtar inte biljetterna här, åhnej, utan de hämtar man på Norre torg, i turistbyrån. Så vi gick och gick och hämtade tillslut biljetterna och tog första bussen hem för faaan va trötta vi va! de va en jävla motion vi fick idag. Väl hemma satte jag mig lite vid tv och sen kände jag att de va dags att läsa lite Twilight. Har typ 50 sidor kvar på bok 3. LÄÄÄNGTAR till filmen. 30 juni, premiär. Ronja?! det är vårt datum! Och jag har lovat att ge Edward till Marina i födelsedagspresent så om någon vet hur man får tag i honom, ring gärna mig :)

gud va jag hade mycket att skriva idag :D hoho. näeh, nu vill jag sova.

natti natti



OJ vad jag är uttråkad..
Marina..till dig och din man
M♥E/R
RSS 2.0