Älska Fredag!

Rubriken säger allt! Så jävla skönt med fredag idag. Jag och bror är ensamma hemma så det blir antagligen god mat och mys framför tv:n med en skål chips eller nåt. Det gillar vi! och imorgon är det förfest hos Frida och sen utgång med hela coola gänget. Asså det kan ju knappast bli bättre ;) VI HAR JU FÅTT PENGARNA OCKSÅ! halleluja säger jag bara! de kommer försvinna rätt snabbt känner jag ;) fast man kanske skulle lägga undan en slant till balen, en månad kvar bara EXAKT! sjuuuuukt!

Nä nu ska jag njuta av att det är fredag och bara ligga och dra i soffan med skön musik på ;)

peace

boooooooring

Sitter i grafen och väntar på att det ska komma in tvåor så vi kan snacka om våra projektarbeten :) Har varit här sen åtta och änsålänge har det kommit en klass och det var våra tvåor... Jippi. Hoppas det kommer några annars drar jag och Gussen in till stan för lunch i härliga solen B)

Kill me ....

Graf from hell .... asså, hur fan har vi orkat med denna salen, denna kursen, DESSA LÄRARE i tre år!? fan vad duktig jag känner mig! Shit, detta är så tråkigt att jag inte vet vad jag heter..inte ens facebook är roligt längre. Illa illa ... och hemmet lockar inte särskillt mycket heller, för där väntar plugg. Fast kom igen Maryan, så jobbigt är det faktiskt inte. Ska bara skriva, prata och ta tid. Inte jobbigt alls. Hahah fint jag pep talkar mig själv. (Pep talkar?? va fan är det för uttryck??) se! grafen fuckar min hjärna ...

nä nu ska jag göra något ....



Like a kid again

Näst sista dagen på lovet. Dagarna går alldeles för snabbt. Har precis hunnit slappna av, men så ska skolan börja igen. Men nu är det bara slutspurten kvar sen studenteeeeeeen! hoho. Men idag då! jo, först åkte hela familjen till grötvik för en picknik. Eller det var vår lunch med skit samma. Lamm och favorit salladen på klipporna med utsikt över havet i det underbara vädret, helt perfekt asså. Sen på kvällen åkte jag och mamma till grusplanen vid Hallägra för då var det minsann tid för cirkus!! Var typ över exalterad, haha älskar cirkusen! Man blev som ett litet barn igen. Det var super kul! Akrobatik, djur och en clown, allt en cirkus ska innehålla :)

Och nu sitter jag i sängen och käkar Marianne godis och funderar på om jag pallar plugga imorgon. Men jag måste nog, tyvärr ...

peace

Någonting har hänt med ladda upp bilder knappen och jag har ingen tålamod just nu men typ imon lägger jag upp bilder ;)

Glad Påsk!

Tja tja bloggen! länge sen man var här inne. De senaste dagarna har varit hur roliga som helst. Blev utgång på Skärtorsdagen, inte jätte mycket folk och det blev lite drama men ändå kul :) Och igår blev det en liten picknik med Bella. Vi låg på gräset vid hennes hus och käkade vindruvor och kollade Shan The man x) as nice. På kvällen fick jag ett sms av Amanda som letade sovplats eftersom hon ska se Håkan Hellström på Arenan idag. Självklart skulle hon ju sova hos oss! Var hur roligt som helst. Har inte träffat den tjejen på 4 år och nu träffas vi helt spontant. Körde och hämtade henne kl 9 på kvällen igår på tågstationen, sen tog vi en lite tour i Halmstad. Hon har ju saknat staden så. När vi väl kom hem kollade vi igenom massa gamla bilder och tittade på filmen vi fick när vi gick i femman. Herregud x) haha som man såg ut. Men vi fick oss många goda skratt iallafall ;) Vi la oss sent och vaknade tidigt för den galningen skulle köa utanför Arenan kl 7 på morgonen. Som en god värd körde jag såklart henne dit imorse. Hon var inte ensam som tur var, tre andra tjejer satt där och väntade x) haha vilka fans... Vi sa hejdå och sen körde jag hem igen och sov som en stock.

Ikväll kommer vi ha gäster så det blir massa fix hemma :) Får passa på och lägga mig ute i solen en stund också.

peace


Jag&Amanda i åttan. Senast vi träffades :)


Amanda är ett sånt stort fan att håkan tillochmed har gjort en video om henne x)

http://www.youtube.com/watch?v=ktqnMjKk_B8

BBQ

Grillningen igår var as mysig. Härligt folk, god mat och as fin mån-uppgång eller vad man ska kalla det xD haha. Och idag gick man till Glassbaren med Ronja och sen låg i bara och stekte på min baksida. As gött. Så ska det vara på lovet. Så nu ska jag nog lyssna på lite musik och sen gå en härlig promenad i solskenet :)

peace





L to the O to the V

Sa nån lov eller?! fyfan så gött! och solen skiner och det är skiiiiiit varmt! det kan ju nästan inte bli bättre! Eller jo det kan det ju, för snart sticker man till Grötvik för grillning med hela coola gänget ;D

najs prajs!

peace

Recovering ...

Asså, vad fan gjorde jag i torsdags egentligen?? Har ett SKIT STORT blåmärke på ena benet och jag är fortfarande hes. HES! Två dagar efter .. herregud. Idag körde jag familjen till Eurostop för lite käk och när vi kom hem gick jag en promenad. As varmt ute nu! Behövde inte ens ha jacka på mig :O och just det! min balklänning kom ju för någon dag sen!! :D är överlycklig!! Åh den är så fiiiiiin! x) haha men liiiite för lång .. fan vad jag längtar nu! Balen&Studenten!!

Men nu ska jag lyssna på bra musik och sen kolla Disneyfilmer :) :) :) as vuxet ..

peace

~














Pallar inte alls lägga upp många bilder här .. vill ni se mer, kolla facebook ;)

and im out

Dansa på månen

hej och hå vad jag är trött! Igår kan sammanfattas såhär, kort och gott:
Nationella i svenska
Taco Buffé på Wild West
Mys hemma hos mig
Hem till Johanna
Drinkar ute i solen kl 18.00
VÄRLDENS FÖRFEST!
Tequila rose
Sexuellt förvirrade människor
MOON
Dans
Dans
Kebab kungen
Chips
Fulla Idoler
Hem till Johanna
Påskmust
Sov gott
Så, där fick ni en snabbis av kvällen för jag pallar verkligen inte gå in på alla detaljer nu för jag är så jääääävlans trött... men det var en sjuhelvetes kväll! :D
peace

Woop Woop

Var fan har jag fått det ifrån? Woop woop. Jag skriver det överallt typ xD hahaha
R E G N! F U C K! hata hata hataaaaa. Vart tog den härliga våren vägen? Hoppas det är fins väder på torsdag. Då äre studentfest vet ni! Är sååå taggad. Och denna dagen har ju minst sagt varit intressant. Damp på religionen .. typ. Alla mot en. Haha. Mer planering inför studenten på grafen och absolut inget jobbande :) :) härligt härligt.
Men nu ska jag bege mig hemåt. SÅ DE SÅ! :D
peace

Im done.

Okej, nu börjar skol tröttheten komma. Fan vad jag inte pallar någonting nu asså! Jag har alltid varit ganska ordningsam i skolan, lämnat in det man ska och gjort det i tid och så, men nu pallar jag inte längre! Satt i helgen och jobbade på Historian till idag och Religionen till imorgon, men medans jag satt och googlade och läste om kommunismen och protestantismen kände jag bara fuck it, jag pallar inte!!! GAH! två månader kvar exakt nästan.. kan det inte bara gå i räser fart så vi kan ta studenten typ nu? imorgon? JA TACK!!

Nä nu ska försöka komma på en anledning till att slippa redovisa imon ...

GODNATT!

Let the sunshine in!

U N D E T B A R T väder idag! Skiiiit varmt! Först drog pappa mig till gymmet i en timme men sen satt jag ute på baksidan med mamma och bara njöt .. och pluggade iförsig. Eller pluggade och pluggade, googlade lite , läste lite , sen tog jag en paus och nu skulle jag jobbat med det igen så jag fortsatte googla men jag PALLAR INTE! shit så skoltrött jag är nu! Är helt sjukt. När jag bestämmer mig för att plugga så gör jag klart jobbet men inte idag. Får fixa det imorgon .. *suck*

Nä men nu ska jag lyssna på lite musik och njuta av solen

peace



Tylösand förr förra sommaren

Time flies by ..

Att man längtar till studenten nu eller! Hela klassen sket i grafuppgiften och vi planerar för fullt för den stora dagen nu! Musik och frukost och GAAAH vad jag längtar! :D Kommer bli helt sjuukt nice!! Alla är taggade till tusen!!
10 JUNI, LETS GO!!

Onsdag.

En lektion i skolan idag bara! Gött. Fick massa extra tid att plugga :) Eller jag hjälpte Marina typ hela tiden men när de stack satte jag mig i bibblan i stan och pluggade lite jag med. Har ju svenska bok analys, naturkunskap redovisning, religion redovisning, historia muntligt prov och psykologi prov. Jippi ... Men nu ska jag fan ut en sväng och sen kolla The big bang theory :)

ciao

Vem vill gå i ettan nu?

Sitter i skolan med en tredjedel av klassen och bara degar framför datan. Mia kommer sent och hon förväntar sig att vi ska jobba själva .. Det kan hon ju fet glömma! Aldrig att jag jobbar med Popcorn frivilligt... Jävlar vad jag längtar till studenten nu! Två månader kom igeeeeeen. Alla säger att det går fort men jag märker ingenting ..... Haha, jag är inte den enda som längtar. Senare ska man träffa Johanna för en fika och snacka massa. Fan hoppas dagen går snabbt ...
hejdå

Nine to four

Det har varit en lååååång dag minsann. Vaknade kvart över 6 ... blir trött bara av tanken för att sedan ta bussen tillsammans med Frida kvart över 7 till högskolan där vi skulle skriva högskoleprovet. 50 minuter innan det börjar står vi utanför Kåren i dimman och bara väntar (deja vú...) haha. Halv 9 började det iallafall och där satt vi till kl 4 och bara skrev massa prov. Det gick faktiskt förvånansvärt fort och det gick helt okej. Är glad bara att det är över. Sen vandrade jag och Halima till Hemmakväll för att hyra film. Heeeelt körda i huvet var vi så det tog typ en och en halv timme innan vi faktiskt kom hem till henne för att titta på den. Det blev I love you Phillip Morris, en stor påse godis och en Påskmust. Men till fimen; asså, det var länge sen jag såg en film jag gillade så mycket som den här. Herre jesus ... haha SJUKT bra var den. OCH det är en sann historia. Det gjorde den 1000 gånger bättre ^^ Min nya favoritfilm lätt.

Men nu sitter jag här med en varm kopp te och är helt slut i huvet. Ska nog lägga mig i soffan snart och bara dö.

peace










love love loooove

Fredagsmys

är fan vad jag behöver just nu. Har jobbat med tidningen from hell hela jävla dagen >< kommer bryta ut i glädje tårar när fanskapet äntligen är klart. Blev så trött att jag glömde bort att jag skulle shoppa med mamma efter skolan. Illa illa ... Men körde med mamma till Willys när hon kom hem för att handla och nu sitter jag här och väntar på mat och på att fredagsmyset ska börja :) måste ju lägga mig ganska tidigt också, högskoleprov imon you know. Är inte super taggad men jag måste ju ;) Flera av mina homies kommer ju vara där så. Kommer bli trevligt! Fan vad töntigt jag skriver nu .. haha x)

Nä nu ska jag lyssna på lite musik och njuta av att det är fredag :)

ciao


Varför inte lägga upp en bild på mig och min faster när vi var och hälsade på dem i Italien?? :)
Kolla så brun jag ääääääär
RSS 2.0