Sommaren 2012

JADÅ! sommarloooooov!! eller snart iallafall .. har en omtenta kvar bara hehehe men egentligen är det ju sommarlov nu! U N D E R B A R T! dagen spenderades i soffan i äkta sommarlovs anda. I pyamas heeeeela långa dagen tills det var dags att ta sig till träningen som började kl 6 ;) haha men imorgon blire andra bullar! Arbetsintervju i Båstad och uteservering med Johanna och Michelle på kvällen

Hasta la vista baby!



Jag&Johanna Sommaren 2010

Hang in there

Sista jävla rycket nu .. sen är det sommarlov.
KOM IGEN NU MARYAN!

Time flies by ..

Kom precis från Tylösand där balen har kommit igång. Asså herregud, för ett år sen var det jag som stod där på röda mattan och log tills det började svida i kinderna. Hur jävla snabbt går tiden egentligen??? shit alltså .. men de var hur fina som helst! hoppas de njuter av kvällen ;) Vad har mer hänt idag?? Hjälpe Ronja flytta. Hon har skaffat sig en etta på nyhem a.k.a min andra sovplats höhö. Är glaaaaad för hennes skull men nu är vi ju inte grannar längre .. det är slutet på en era asså .. lite sorgligt faktiskt. 

NÄE! nu ska jag njuta av solen och denna söndagskväll för imorgon blir det dirr till bibblan för ett lååååångt plugg pass :)

PEACE



Balen 2011



Gammal bild på mig och Ronja x)

Euphoria

SÅ DÄR JA!! Grymma Loreen tog hem segern för Sverige igår! Så nästa år blir det Eurovision i Stockhoooooolm och då kommer jag sitta i Globen och se det live! JAG LOVAR!

Känner ingen ånger

Asså .. ord kan inte förklara hur jävla grym kvällen var igår. Men jag ska försöka iallafall. Den började iallafall hos Britta runt sex, sen vandrade vi till Bolmens och hängde där ett tag, med gott vin och härliga människor i kvälls solen. Wonderful ..
Vid 10 tyckte vi det var dags så vi vandrade, lite halvt lulliga mot högskolan och Kåren. Några danser och shotar senare var äntligen dags för Maskinen! Jag och Madde, grymma som vi va, lyckades tränga oss längst fram och jäääääääääävlar vad bra det var!!! Det var sånt ös! Alla hoppade och skrek och knuffades och sjöng och gud jag vet inte vad .. men det var så awesome! höjdpunkterna var ju utan tvekan Alla som inte dansar och Bränner ... och Segertåget och Pengar och Krossa alla fönster och Buffalo Blues och Megalomani ;)
Jag som skulle ta det lugnt med drickan igår eftersom jag skulle plugga idag .. ja jag fick vad jag förtjänade. Drog mig upp ur sängen kl 9 för att sedan ta bussen (samma buss som hela Halmstad också bestämde sig för att ta .. var väldigt mysigt och svettigt måste jag medge) till bibblan för ett pass Bakisplugg tillsammans med Marigona. Det gick ändå hyfsat måste jag säga :) med tanke på omständigheterna ..

Så nu är jag hemma och ska ladda om inför denna kvällen som säkerligen också kommer bli grym ;) ESC hos Oliwia! men tack Kåren för en legendarisk kväll!

peace






Cred till Lovisa för den sista bilden. GRYMT!

Face to the sun

... through the window. Yesbox, sitter på bibblan igen. Men nu är det fan inte mycket kvar! Försöker hitta kraften till att börja skriva på fallstudien men det går gaaanska långsamt .. hehe. Ska ända käka lunch med mamma om en halvtimme så ingen ide att börja ;) What else is new?? ESC semifinalerna är klara! Alla mina favoriter gick vidare så jag laddar till lördag och den stora finalen :D Idag är det ju fredag och det betyder kårpub och MASKINEN!! ÅH så jävla taggad jag är! Kommer bli så fett! Nä nu måste jag få lite jobb gjort så jag kan unna mig en grym kväll ;)
Men först; 9gag!

peace


Call me professor

Den första av de sista examinationerna; DONE! höll i min förbaskade föreläsning idag. Gick väl okej. Jag tog mig igenom den iallafall men nerverna kom fram för ofta .. men jag fick bra feedback iallafall (: en uppgift och en omtenta kvar, sen är det sommarlov! Och idag fick man ett provsmak. JÄVLAR vad varmt det var!!!!! Helt sinnessjukt! och jag hade svarta jeans på mig .. im feeling hot hot hot! När jag kom hem käkade jag en gooood lunch och sen var det bums ut i solen med boken i högsta hugg. HAH! höll ut i 45 minuter sen gick det bara inte mer x) jag smälte! HAHA aldrig blir man riktigt nöjd, right? på vintern är det för kallt och på sommaren för varmt .. men hellre sommar än vinter HELT KLART! ;D

Imorgon blire lite skola och sedan nollningsmöte på kvällen. Skulle egentligen tränat då men what to do .. träningen kan vi ta en annan dag ;) hoppas på lika fint väder veckan ut!  over and out!

PEACE



SOMMAR ♥

Study weekend

Det är lördag och jag befinner mig på the sadest place on earth; Stadsbibblan. Jippi ... men idag hade jag ett jävla flow alltså! är klar med sammanfattningarn till föreläsningen, så nu ska jag bara fixa powerpointen och en bara öva gärnet :D och det är två och en halv timme kvar tills de stänger.
hey ho lets go!
PEACE

Choking

Ny tom vecka = jag bor på biblioteket. Jobbar på för fullt med föreläsningen jag ska hålla om exakt 6 dagar. Känns inte lika nervöst nu måste jag säga. Ju mer jag jobbar på det desto säkrare blir jag. Kommer bli Professor Yusuf på måndag asså ;) haha. Helgen bestod av slapp, Glee, bakning och fotboll. Slapp och Glee för att ladda inför veckan och bakning och fotboll för att det var vår tur att hålla i fikan på Astrios match. Jag har ju ett rykte som mäster bakerska och det tänkte jag fan inte ändra på nu så det blev chokladmuffins med frosting och en jordgubbe på toppen, och mamma gjorde rulltårta med lemoncurd fyllning. Mär matchen var slut (3-1 till Astrio. Brorsan gjorde ett mål. WOO!) så fanns det en ynka liten rulltårts bit kvar. Succé? jag tror det va ;D haha
Nu sitter jag och läser om choking och medvetenhet i prestation (eller nu och nu .. NU är det paus) och kollar på klockan varje minut typ. Jag är så trött på att plugga asså, men med två feta arbeten såhär innan sommaren så är det bara att bita i det sura äpplet.... snart sommarlov!!!
BACK TO WORK!
peace

Embrace your inner loser

Ny vecka och solen skiner än. Lovely .. pluggandet har sakta kommit igång. Träffade Lovisa på bibblan imorse för attt börja på den lilla uppgiften vi har, innan de är dags att fokusera på de två bjässarna. Sen blev det lunch med mamma på City life as always och sen köpte jag hem lite sommarläsning. Hunger Games trilogin blev det. Filmen var helt sjukt bra så jag måste ju bara läsa böckerna. Jag förstår varför det kallas för nya Twilight ;) Kom hem för två två timmar sen och har bara suttit i solen. Håller på och ladda ner Glee concert movie också. Väntar ivrigt på att det ska bli klart! jag vet att jag skriver massa om det, men det är inte ofta jag blir så glad av något. Jag bara ääääääääääääälskar det! haha :D
Ska njuta lite mer av solen nu.
PEACE



♥ #1



♥ #2

BBQ time

Första dagen på sista kursen innan sommarn. Kommer inte ha mkt fritid kan jag säga. 3 feta uppgifter ska fixas inom 5 veckor, sen jävlar är det lov :D Året avslutas med konsert på Kåren där inga mindre än Maskinen uppträder den 25 maj. Ska fixa biljett imon .. Gött att ha något att se fram emot asså :D Solen skiner idag också, så eftermiddagen har spenderats i solstolen. Glassigt .. och snart sticker jag mot Bolmens för att grilla med PSY och en jävla massa andra :D

PEACE

1 maj

UNDERBART VÄDER!! över 20 grader i solen. Helt fantastiskt! Vilket välkommnande :D Kom hem igår efter ännu en helg i Kalmar. Finns väl inte så mycket att säga förutom att det var så otroligt kul! What else lixom ;) Fest, grillning, film, lek .. skojj skojj ;) Sista lediga dagen idag innan de sista veckorna i skolan sätter igång. 5 veckor kvar till sommarlovet. Kommer bli tufft men det är bara att jobba på. Åkte till Grötvik med familjen innan och åt lite. Blev ett dopp i det iiiiiis kalla vattnet också. 9 grader för att vara exakt. BRR! Så resten av dagen kommer spenderas ute i solen, om jag inte får ett allergianfall det vill säga ..

PEACE
RSS 2.0