Hate my brain

Hata hata hata hata hata haaaaaaata min hjärna! Hur fan ska jag kunna plugga in 9 kapitel när min hjärna inte vill fokusera??? SÄG MIG DET! har varit ledig hela dan och planerade att plugga men det gick ju inte .... så jag ger upp nu! ska bara sega framför datan och tv:n tills jag ska iväg på affrodans.

Tentan kommer gå åt helvete. Thats for sure ..

PEACE

Blah

Glömmer att jag har en blogg ibland asså .. har så mkt annat i skallen. Sjuuuukt mycket i skolan nu asså. Har typ 8 kapitel att läsa ifatt och det har inte hänt ... ny föreläsning imorgon, vilket gör det till 9 kapitel. Denna helgen som skulle blivit en plugg helg blev något helt annat. Chilla-och-göra-ingenting helg, det är var det blev. Ångrar det nu ... måste skärpa mig! Både med plugget och träningen. Dags att bli vuxen!
Annars då? Blev bio med mamma igår. Såg Simon och Ekarna, faktiskt ganska bra. Är rödhårig igen :) Like it! hohoh annars händer det väl inte så mkt ..

.. så nu ska jag kolla Jersey Shore :)

PEACE

Lighters

Halloj halloj halloj. Här sitter jag en tisdag morgon med datan i knät och Sjunde Himlen på tv. Fast nu blev det reklam ... Ingen skola idag. Tjoho! Men tanke på hur det var igår så slipper jag det gärna. 4 timmars tupplur är vad är det var. Vill bara ha mina jävla böcker så jag kan läsa igen de tre föresläsningarna jag missade när jag var i London. Jävla Bokus .. ska ta 100 år innan man får sina böcker. Men vad ska jag göra idag då?? Affrodans kl 17.00 och klockan är nu 11.32. Har lite tid att döda :)

Soligt ute. Kanske går ut en sväng

PEACE

I ♥ London

Hemmaaaaaa. Skönt och sorgsamt på samma gång. London var underbart! Trevliga människor, god mat, intressanta ställen, galet bra shopping, människor som festar på måndagar .. hur kan man inte gilla det?? Och idag har jag suttit i myskläder och inte gjort ett skit :) Hade visst föreläsning idag (hoppsan!) men too late to fix it now :) pallar inte tänka på hur mkt jag ligger efter .... får ta det när det kommer!

Helg nu! Sen är det bara och köra igång igen. Back to reality!

PEACE









Tomorrow

Fika med PSY - Packa - Duscha - TAGGA! :D

IMORGON!

Dead

Tröttaste tjejen i stan.... Fy satan så trött jag är!! Inte så konstigt kanske, en hel dag med redovisningar och debatter tar ju på krafterna. 09-16. damn... Men nu är jag ledig i fyra dagar och skolan börjar igen på måndag men synd för mig för då är ju jag i London :D Absolut inget jag är ledsen över!

Men nu tänkte jag lägga mig och dö lite (: och kanske träffa Bella en sväng. Om jag pallar ...

FRED

Back to school!

Första "riktiga" skoldagen today! eller riktiga och riktiga, det var ju labb idag. Plus att jag har varit i plugget hela helgen :) onödigt med smiley .. var absolut inget roligt med det ..... MEN en annan kul grej är att LONDON NÄRMAR SIG!!! WOO WOO WOOOOOO!! längtar såååååååå! 5 dagar kvar :D :D :D

Och nu ska jag kolla lite Jersey Shore och bara slappa :) ledig imorgon. Wiho

PEACE

Just great..

Sitter hemma med en förjäääääääääääävlig förkylning när jag egentligen borde vara i skolan! låter helt stört I know, i skolan på en lördag men måste man så måste man. Men näää jag måste sitta hemma och snora ner hela huset. Myyyyyyysigt. Men hellre nu än nästa vecka (;  Plus att det är brorsans födelsedag. 16år blir han. Tårta och Go Cart är planerat. Ser fram emot det :) om jag pallar ....

London om en vecka! Tills dess; SKOLA

PEACE



Grattis brorsan!

Trettondagen

Trettondagen idag då. Fredag=söndag och jag sitter i skolan :) Ensam också .. min grupp lämnade mig. Haha nej de är inga hemska människor x) Har ett stort arbete som ska in på onsdag och jag känner att jag kommer vara mer effektiv här än hemma. Fast nu är det lunch paus! Sen jävlar kör vi igång igen.

Its getting closer..

Inte långt kvar nu till vår efterlängtade London resa :) Idag (nyss faktiskt) fixade vi de sista detaljerna så nu är allt klaaaart! Längtar så.. Annars har jag sprungit runt i stan i regnet med Marina, Lisa och Caroline :) trevligt värre. Frös som en idiot när jag kom hem men mysigt var det iallafall ;) haha. Annars händer det väl inte så mkt.. läntar bara till London ...............

PUSS

Tvåtusentolv

GOTT NYTT ÅR!!

1:a Januari - 2012. HA! känns helt weird! Nyårsfirandet igår var otroligt. Middag och massa lekar hos Camilla och Jonas med hela goa gänget plus några nya. Vid tolvslaget gick vi ut till Gunillaparken en stund och välkomnade det nya året och sen sprang vi raskt till Stora Torg för att se lite raketer. Sen till Moon för massa dans! Vid 3 var man hemma och skålade ett glas champagne med mamma och åt lite mat. GOTT! Och idag planerar jag att ligga i soffan, kolla film och äta rester :) Alla bilder måste jag ju lägga upp också ;)

Inte långt kvar till vår efterlängtade resa. Längtar sååååå!

Låt 2012 bli det bästa året nånsin! PEACE!

RSS 2.0