Nr2

Andra tentan skriven då. Kändes faktiskt skiiit bra. PLUS att jag blev godkänd på den första. OH HAPPY DAYS! Och ikväll är det tenta fest och imorgon födelsedagsfirande. Hur gött??

PUSS&PEACE

Birthday girl!!

Grattis på mig!! :D
Och vad ska jag hitta på idag? JO;
Baka
Plugga
Och sen då??
Hahaha får väl se vad som händer ;D

PUSS&PEACE


Here we go again!

Ikväll kör vi! Först Harrys med Bella och Hanna och sen .. ja, ni vet nog resten ;)
Nya klänningen ska på samt klackarna och de röda läpparna. ÄR SÅ TAGGAD!!

PEACE

22 sept

Vafan det är ju torsdag idag!! har hela dan trott att det var onsdag xD hahaha. Inga föreläsningar idag eller imorgon så det är bara att plugga gärnet. Eller idag gick det gaaaaanska segt. Har bara läst igenom hand outen två gånger x) he he he. Det är nog bara för att jag fyller år snart!!!!! :D haha är taggad!!

Imorgon blir det iallafall plugg och shopping! Förhoppningsvis ......

PUSS

Cheap Monday

Måndag idag och jag har varit ledig hela dagen. Tummen upp! Det har varit soligt heeeela dan. Tummen upp! Och jag har suttit inlåst och pluggat. Tummen ner!!! Haha men helgen har iallafall varit kul! Fredagskvällen spenderades hos Ronja. Vi åkte förbi Ica en runda för att köpa choklaaaad och sen satt vi och kollade på Idol och nån film som gick efteråt. Skit mysigt! På lördagen vart det ju utgång med brudarna!! Johanna var hemma över helgen så självklart vart det förfest i utehuset på Kärleken som på den gamla goda tiden och sen Corneeeer. Träffade massa folk jag inte sätt på länge, drack, dansade.. jaa det vanliga.. Roligaste kvällen på länge ;) Sen däckade man hemma hos Bella. Och vi tog oss igenom kvällen utan någon skada eller borttappning. Hurra för oss. Söndagen låg jag bara död i soffan heeeeela dan... att vara bakis suger. ;)

Imorgon har vi föreläsning, sen mat och sen ska jag väl sätta mig på bibblan och plugga och snart är det min födelsedag! :) :) :) :)

PUSS&PEACE

Plugg?

Visst sa jag att jag skulle plugga idag?? Mjaaaa det gick ju sådär ;) Efter föreläsningen var det direkt in till stan för att träffa Jossan och käka lunch. Var föööööör länge sen man träffade den bruden så det var sååå trevligt. Blev tillochmed lite shopping ;) nagellack och klistermärken (till naglarna då) Var hemma vid 3 och då kom Bella över och vi hade manikyr stund och snackade massa. Och nu är klockan 7 och har jag fortfarande inte plockat upp boken. Blev bjuden hem till Linnea för film kväll men näe jag pallar faktiskt inte ikväll. Har blivit lite hemmakär typ..

Om 20 minuter börjar The Big Bang Theory och efter det Idol... OJ vad jag pluggar :D

PUSS

9/12

Måndag = ledig. gött.. men imorgon börjar allvaret igen. Föreläsning och sen äre bara att börja plugga till nästa tenta (Y) Idag har jag iallafall käkat lunch med Marina (som är bäst), städat hemmet, lagat mat och chillat :) effektiv dag?? njaaaaa ..

och nu; tillbaka till chillandet ;)

PEACE

Dödligt röd

Tentan är öveeeeeeeeeeeer!! Ja den har varit över ganska länge nu men jag har vilat typ hela dan så har inte orkat gå in på datan he he he. Och nu ska det firas!! And I got my lipstik on dum du dum dum du dum x) hahah ÄR SÅ TAGGAD!!!! Tar bussen om typ en halvtimme för att träffa Hanan för att sen gå till Per för förfest och sen får vi se vart natten tar oss!

TAGGA!!

Partyplugg

Första riktiga kårpuben igår då. Riktigt jävla kul var det! Förfest hos Malin as usual. Många PSYelvor var där plus hela vår stab. Blev massa spel och snack och flum. Och på Kåren blev det massa dans. Nä allvarligt .. tror aldrig jag har spenderat så mycket tid på dansgolvet x) But I loved it! haha och idag måste man plugga .. och imorgon, för på lördag gäller det!

Och nu ska jag samla krafter till att dra mig upp ur soffan och göra något vettigt ..

PUSS&PEACE

Note to self

Inga mer föreläsningar - tenta på lördag - kårpub ikväll - PLUGGA PLUGGA PLUUUGGA!!

Prosit

Hostan har blivit ersatt av nysningar... great. Aldrig får jag vara frisk...
Första vecka i skolan avklarad. Tenta om en vecka redan så jag har mest spenderat mina eftermiddagar på bibblan tillsammans med en psykologibok på 1000 sidor :) Back to reality var det ja! Måste plugga i helgen också men just nu orkar jag faktiskt inte x) mañana mañana ... haha.

Idag ska jag förhoppningsvis träffa Bella. Var föööör länge sen man träffade den bruden. Sen ska jag fanimej se till att bli frisk!

peace
RSS 2.0