26 grader ..

.. I SKUGGAN!! kan ni fatta det?? Är hur jävla varmt som helst idag :D Så varför hängde inte jag på stranden hela dagen då?? Näe det kan man fråga sig .. Istället åkte jag in till stan och mötte upp Johanna och Michelle för att kolla på Rodd SM. Men det var trevligt det med :) massa snygga killar you know ;) Förkylningen spökar fortfarande så får se om jag vågar mig på ett dopp ikväll .. måste ju hålla mig frisk till helgen!!

Nä nu ska jag lyssna på lite sommar musik och njuta :)

peace

SCHTEK

Fan vad varmt det har varit idag. Sommar, välkommen till Halmstad! Det var fan på tiden det ;P haha. Idag träffade man äntligen Lisa för en lite sen födelsedags lunch inne i stan i den stek heta solen. Hon fick sina presenter och blev mycket mycket glad :D haha. Sen blev det lite spring i affärer och sen åkte jag hem. Väl hemma fick jag cp ont i halsen och jag tror det är den förkylningen jag har fasat för i tre dagar nu som börjar komma .. illa.

Nu funderar jag på att kolla på nån film .. nån tecknad film .. sounds good ;) och imorgon blire förhoppningsvis stranden med Bellaaaaa.

peace


Gammal goding ;)
Gussen&Affro!

Midsommar

Det var igår ja ;) Gänget samlades hos Becca för grillning och massa flams och trams. Det är nog det bästa sättet att beskriva det på ;) men vi är ju bäst .. Kul var det iallafall. Vid 12 GICK vi in till stan (eller jag och Bella dissade alla och tog cykeln .. mohaha) och där var det kaos. Lååååånga köer och inträden som kostade en förmögenhet .. lyckat? Så efter att vi har vandrat runt till kanske 4 olika ställen så hamnade vi tillslut på McDonalds och med varsin cheeseburgare bestämde vi oss för att dra till Becca igen men jag och Johanna pallade inte mer så vi åkte hem. Men en händelserik kväll var det iallafall ;) Och idag har jag bara legat hemma och latat. As skönt har det varit. Håller på att kolla på The Kings Speech med mamma också men för tillfället har vi tagit en paus.

Imorgon beger jag mig in till stan för att fira Gusselussen :) hoppas på fint väder!

peace

Sommar??

Svensk sommar var det ja .. massa moln och ingen sol. LOVLEY! Men idag tittade faktiskt solen fram i typ en timme och den timmen passade jag på att njuta av den :) Fram med solstolen ut på baksidan och med en bra bok i händerna blev eftermiddan ganska mysig, tills det kom massa moln och det började blåsa ... jippi. Det var typ min dag :) här mycket här vet ni .. Midsommar imorgon också! Med detta vädret blir det ju toppen .. haha men får se vad som händer ;)

Nu ska jag banne mig gå en runda!

peace

slooooooow

Sommarlovet rullar på ... saaaaakta. Det har snart gått en vecka och jag har inte gjort ett skit. Haha. Idag iallafall, kom snälla Bella hit för att hålla mig sällskap. Vi skulle bannemig titta på film! Så vi laddade upp med popcorn, vattenmelon och cider och kollade sedan på kanske 10 minuter av en Harry Potter, halva Twilight och sen avslutade vi med Baksmällan :) tittar man på film. Bella var typ hyper också, jag kände mig som värsta pensionären jämte henne. Jao och vad ska man hitta på nu? Tror fan jag börjar bli sjuk också ... damn. Riktigt perfekt asså!

Nä nu ska jag vara sur .. och just det! Mamma har bokat en resa till Kreta för bara henne och mig ;) GILS ONLY! haha ♥

peace 

The end where I begin - studenten'11

(VARNING! sjukt sentimentalt inlägg på G)

Jag har tagit studenten .. jag har tagit studenten .. jag har tagit studenten .. Asså jag kan säga det hur många gånger som helst men jag har fortfarande inte fattat det. All tid på Sturegymnasiet är över. Inget mer Meddan, ingen mer Grafsal, inget mer MP08g .. Det känns för overkligt för att vara sant. Att tre år kan gå så jävla snabbt, men det har fan inte varit några tråkiga år! MP is the shit säger jag bara :D hahaha vi blev som en stor klass på 50 pers. Helt galna människor det där, men man kan inget annat än älska dem (vissa lite mer och vissa lite mindre men ändå ...) ;)
Och nu kommer man kanske aldrig träffa dem igen .. TACK GUD FÖR FACEBOOK!
Trean är ju så jäva bäst också. Visst massa plugg men va fan, det är ju skolan .. vad ska man förvänta sig lixom?? Men alla studentfester, studenttävlingar, resor med klassen, Camp Sture, balen, STUDENTEN ja fan vad roligt man har haft!! Speciellt på de två sist nämnda ;)
Men asså allvarligt, studenten på Sture .. jag kan med stor säkerhet säga att det var den roligaste dagen i mitt liv. Champagne frukosten, festen i Bergman, utspringet, flaket ja ALLT var hur jävla otroligt som helst. Så mycket glädje!! Och sen en efterfest på det är ju inte helt fel ;)

Idag mår jag som en zombie, inte direkt oväntat. Så idag blir det Sex and the City maraton för Maryan. Och nu har man ett helt sommarlov att se fram emot. Men tiden på Sture har varit den bästa hitills och den kommer jag minnas för alltid ♥ (annars kan jag ju bara kolla på de 258658954 bilder jag tagit ;)  )

PUSS!


MP08g


Utspring!



The day before..

Snart bär det av till Laholm för att klä vagnen och fixa det sista. Imorgon säger vi Hej då Sture! ♥

Happy campers!

ÖVERMORGON!! shiet. Idag fixade vi klart typ allt, lakan musik.. och imorgon bär det av hem till Tina för att klä vagnen. Och igår var det ju Camp Sture! Asså .. det var fan det roligaste på länge! Fyfan, jag älskade det! Tills polisen kom och sa att det var camping förbud och vi fick packa ihop tälten och dra .. men annars; AWESOME!!
Vad har annars hänt idag?? Jo stack och fyllde i tatueringen en snabbis med Ida och sen vare shopping med mamma. Underkläder, tunika och shorts. love ♥

Ja och nu är det bara att tagga till fredag! :)

ciao!


Du gamla du fria..

Sveriges Nationaldag! Och vad händer? Inte ett skit .. jag och mamma ska åka till stranden och sen har lillebror fotbollsmatch :) Det är min måndag. Men igår hände det grejer! Eller egentligen inte då jag stod på samma plats i 4 timmar i den stekheta solen :) Var ju Kattegatts och Sannarps bal. Stackarna som måste gå i sina långa klänningar och varma kostymen i typ 30 graders värme. Men fina var de :)

Nä nu ska jag gå och packa ner badkläderna :)

Glad nationaldag allesammans!

Sunshine!

Lördag och solen steker. Shit vad varmt det är ute! Jag kom precis hem från stan där man vandrade runt i affärer en liten stund tillsammans med Johanna. Blev också en härlig lunch i Picassoparken. Och igår var det ju Shan! Hahaha det va så hilma kul (förvånand??) Shit aa .. hahha vad mer finns det och säga? Och nu är jag så himla seg så jag tror det blir att ligga i soffan framför en film eller nåt, med hem gjord snow slush. ÅH VAD GOTT!!

peace


Ignorera att jag ser ut som ett mongo ...

Hepp

Åh vilka sega dagar.. är ledig nu fram till studenten som är om EN VECKA!! IIH! Aja, var ju några dagar sen man skrev här så tänkte titta in lite snabbt. Vad har jag gjort än så länge då? ingenting. Haha härligt (Y) men idag ska jag in till stan för lite shopping och på kvällen blire Shan Atci! ;)

Ska försöka jobba lite på brännan också ..

peace
RSS 2.0