Fina muffins

Sitter i E12 och hela klassen är hyper. As always. Vi har precis käkat Marinas muffins, as gott, och nu ska vi jobba.
Ciao

L O S T

Är vad jag har varit idag. Var helt säker på att vi börjar 1 men jag bestämde mig ändå för att åka till skolan lite tidigare. Så jag tar bussen kvart i 12 och kommer till skolan 10 över. Hela klassen sitter i salen och jobbar och Dag hälsar mig välkommen fast jag är sen. Jag blir helt förvirrad men inser efter typ en halvtimme att vi börjar 10 i 12 på tisdagar ... Ingen rolig känsla. Haha men det löste sig. Nu sitter jag vid datan i brorsans rum med The Big Bang Theory på tv:n i bakgrunden och bara chillaaaar. Funderar på att gå en runda sen.

Senare taggar vi Desperate Housewives. WOO!

Science&Faith

Aahh, älska The Script. Tisdag idag! Vaknare rätt tidigt, typ runt sju och insåg att jag kunde snooza i en timme innan klockan ringde. Låg och drog mig i en timme och insåg att sängen var så jääävla skön så jag pallade knappt dra mig upp ur den. Men jag drog mig ändå motvilligt upp tillslut. MEN när jag satt och åt frukost smsar jag lite med Marina, och vad säger hon? Jo, att vi får jobba hemma på religionen ........ G R E A T! jag kunde legat kvar i sängen i minst en timme till. Men men, life sucks sometimes. Så nu sitter jag och lyssnar på skön musik och bara chillar .... det är ju inte helt fel det heller ;)

Ciao!

No soul..

Söndag och solen har skinit hela dan! Fast nu är det monligt .. fan. Men vi har iallafall ändrat till sommartid :D alltid ett gott tecken. Och vad har jag gjort idag?? Jo, jag har dragit mig i sängen i fleeeera timmar, sen bar jag mig ut till Kärleken och tilll Johanna för att plugga lite historia. Blev inte jätte mycket pluggande utan mer ätande av kladdkaka och massa prat, men lite fick jag gjort iallafall. När jag kom hem färgade mamma ÄNTLIGEN håret på mig :D och nu sitter jag med blött hår och bara väntar på att det ska torka så jag får se hur det bleeeeev. Spänningen är olidlig. Och fasen vad jag är hungrig.. så jag ska nog ta mig lite kyckling och pastasallad ;)

Ikväll bänkar sig jag och bror framför tv:n. Nya säsongen av Jersey Shore får man ju bara inte missa ;)

peace

DOH!

Pluggandet sket sig så jag tar med mig musiken och går ut i solen en sväng ;)

woop woop!

Hepp Hepp

Sol - Spotify - Plugg

Lets go!

POPCORN!

KILL ME! fan asså .. alltid när vi ska jobba med popcorn så är det alltid nåt som ska krånga! Universum vill inte att vi ska göra en tidning. Skönt med sovmorgon idag iallafall :) Träffade Marina i skolan vid 12 och käkade lunch. Vi satt bara och snackade om studenten och om allt som har hänt dessa tre åren. Sjuuuukt att vi slutar snart. Vet inte hur många gånger jag har tagit upp det i bloggen men det är ju sjuuuuukt. Ska egentligen jobba med popcorn nu men jag pallar inte >< ingenting funkar ju så jag ger fan upp nu ... är fortfarande sjuk typ också så har ingen ork alls. Nä nu ska jag leta upp FridaTilt och Lisa och sen drar jag antagligen hem.
HELG!
peace

Back again.

Mådde faktiskt mycket bättre idag när jag vaknade, så jag drog mig till skolan. Var såååå seg i slutet av sista lektionen, orkade verkligen ingenting. Och när jag kom hem fick jag cp ont i huvet och det har jag fortfarande :s försökte läsa men jag kunde inte kolla på bokstäverna, allt började typ röra på sig. Weird ... så jag ska bara ta det lugnt nu. Skönt att jag börjar bli frisk iallafall. Eller jag hoppas iallafall jag börjar bli det. Jag hostar fortfarande lite då och då och jag kan fortfarande inte andas genom näsan .. nä! nu när det snart är vår så ska jag fan bli frisk. Och jag är fett sugen på att färga mitt hår typ mörk rött :D bara sådär lixom. Why not? Äeh får se hur jag gör.

Ska chilla lite till och sen kolla The Big Bang Theory och senare ikväll Greys Anatomy :D

peace

Lesson learned.

Yepp, skulle nog inte gått till skolan igår. Mår förjävligt idag så jag var tvungen att stanna hemma IGEN. Och jag mår fortfarande inte bättre!! Hostan vill inte försvinna, jag är fortfarande täppt i näsan och inte nog med det så går jag och snyter mig var 5:e minut .. plus att jag har ont i halsen och pratar som en kråka ... A W E S O M E! har snart varit sjuk i en vecka! jag har aldrig varit såhär sjuk så länge :s hoppas inte det är någor som går ju, typ nån influensa eller nåt ...

Jag får se hur jag mår imorgon när jag vaknar, men som det ser ut nu så får jag stanna hemma då med :(

krya på mig!

Nine in the afternoon

Klockan är 21:10 och jag ligger i sängen. Jag skulle nog inte gått till skolan idag iallafall :s mår skit igen... blir nog ingen skola imorgon för min del. Men vad missar jag egentligen? Religionen och Graf och studenttävlingen iförsig men det är ju inte så att jag gråter av förtvivlan. Nä nu vill jag bara bli frisk!! Nu till annat. Efter skolan fick jag ju skjuts in till stan av Jossan med Eric Saade på högsta volym. Nicenice. Mötte mamma och vi gick direkt till Telenor för att fixa min nya mobil :D happyface! Nu slipper jag äntligen det rosa monstret. Höhö, hon köpte tillochmed ett par solglasögon till mig inne på Gina Tricot. As najsiga! Men nu ligger jag och hostar och snörvlar så det skriker om det... jag har nästan glömt hur det känns att vara frisk ... jaja, har iallafall en ny mobil och ett antal nya filmer att underhålla mig med imorgon om jag nu måste stanna hemma :)

Fan vad trött jag blev nu ...

Natti natt!


me right now :)

20 mars.

Fortfarande sjuk ... yeey. Febern har gått ner iallafall men jag hostar fortfarande och jag låter som en anka när jag pratar ... hoppas jag blir lite bättre imorgon för jag måste fan ta mig till skolan, även fast jag inte vill >< men man får väl se det från den ljusa sidan ;) får ju en ny mobil imorgon med. Its karma :)

Har precis kollat på Valentines Day med mamma så är rätt seg nu, men det ska väl inte hindra mig från att lyssna på lite skön musik, right??

peace

Christmas in mars??

Kul att det ligger 10 cm snö ute i mitten av mars :) känns ju härligt! Hoppa över våren och sommaren vettja, vi kör vinter en gång till ... inte nog med det så sitter jag hemma och hostar sönder!!! GAH!! orkar inte var sjuuuuuuuk!! hatar det ... men jag har iallafall äntligen kollat på filmerna jag laddade ner för 100 år sen. Eller jag kollade på en av dem, Up. Skiiiit mysig film verkligen, åh vad jag gillar den :') Annars är det bara för mig att ligga kvar i soffan och vänta på bättre tider ...

krya på mig!

S J U K

it sucks .....

noooooo

Fan jag börjar nog bli sjuk ändå. Jag bara känner hur varm jag är och jag kan knappt andas genom näsan .. känns bra nu när man har så jävla mycket att göra i skolan :) :) :) Bra timing verkligen! Men nu ska jag gå och lägga mig lite så jag förhoppningsvis mår lite bättre senare.

ÖH!

Sitter i skolan denna soliga dag och "jobbar" med Popcorn. Asså jag är så trött på den tidningen nu. Allt hänger på mig och Marina nu också, att vi hinner redigera klart den till på fredag. Känns ju bra när man inte vet vad som är klart och vad som behövs göra klart och vad som finns inne och vad som ska med ...... k a o s. Plus så tror jag att jag börjar bli sjuk. OCH vi har prov idag... död åt skolan......

A shot at love ..

Rättare sagt One shot to many x) haha igår kväll var skit kul! Massa shottar, massa dans, massa folk .. ja som vanlligt typ ;) haha fast Sambukan kunde vi ju undvikit .. fyfan >< så aa, idag mår man som man förtjänar. Förjävligt rent sagt, men det var det fan värt ;) Idag har jag bara legat i soffan tills familjen drog mig till Eurostop för lunch. Men det var gott som fan. Och ett nytt bälte hittade man också! Gött. Annars ska man väl ligga i sängen och soffan resten av kvällen ;) Har ingen ork till annat. Men det är heeelt okej för mig. Så ska det ju vara på söndagar.

peace



































Gamling!

Idag blir kära Marina 19år! Grattis Gamling!! ;) Haha det ska ju självklart firas ikväll med god mat och massa annat kul. Är så taggad! Önskar bara vädret var liiiite roligare. Men det ska fan inte hindra oss ;) Håret är plattat, manikyren är på plats och outfiten är ... på G men jag är taggad till tusen :D Ikväll kör vi så det ryker!

peace


Gammal bild ....... men lika snygga ändå ;)

Ultraviolet!

Fredagsmyyyyyys! :D haha älska att det är fredag idag!! Snart blir det god mat och sen mysa framför Let's Dance med familjen. Är jag den enda som kollar på det eller?? xD haha känner mig inte alls som en nörd, nej nej ;) Imorgon fyller kära Marina 19år och det ska självklart firas så det taggar vi till! :D

Nu sitter jag och lyssnar på en as härlig låt med nåt boy band från nån film men man blir på sånt jävla bra humör när man hör den, och bara taggar inför helgen på strålande humör! Hoppas bara solen tittar fram!

Fan, hare gött alla! :D





:D :D :D :D :D :D :D :D :D

snooz

Ah vad skön känsla. Vaknade upp och kom på att det finns ingen anledning till att åka till skolan idag. Så jag ligger nog kvar i sängen en stund ^^ Synd bara att vädret fortfarande är förjävligt ... regn är ju det sista man vill ha just nu.

Men men, idag ska man nog fixa lite plugg och sen träffa Ronja :)

peace

Girlpower

Asså, nu är det fan vår :O Var ju cp varmt idag ju! GILLA! haha. Idag kollade jag bara på dansuppvisningen i skolan och sen jobbade jag lite med popcorn och sen slutade jag :) 10 - 14. Så ska de va! Sen traskade jag in till stan i det underbara vädret för att låna en bok snabbt på bibblan till svenskan. Seeeeen hem och gå en runda i det underbara vädret och sen bara hem och chilla :) Idag är det tydligen Internationella Kvinnodagen för pappa kom med två buketter tulpaner och en ask Paradis till mig och mamma :) tack pappsen!

Ikväll står jag och Simon för maten, kommer bli mumsigt!

peace


GIRLPOWER!

Halmstad ink part 2

Måndaaaaag och jag är i sjunde himlen! haha denna dagen kunde ju inte bli mer perfekt. Jag vaknade sent (sovmorgon ♥) och såg att solen sken. LOVLEY! På med skinnjackan, conversen och brorsans solglasögon (mina ligger i mammas väska..) och sen in till stan för att möta Ida för att sedan gå och tatuera oss. Asså jag är så ego nu x) haha kan inte sluta stirra på tatueringen x) happy happy happy!!

Hoppas vädret håller i sig för nu kommer verkligen sommar känslorna!!

PEACE!


there it is! :D

SUNSHINE!

Underbar dag idag ju! :D rätt ironiskt att jag upptaderar nu när det är mörkt .. men men, solen har skinit hela dan och det har varit 5+ och jag har invigit skinnjackan! :D härligt! Annars var man och handlade med mamma, både mat och nya skor. Sen blev det en tripp till gymmet med pappa. Måste fan komma igång med träningen ;) Senare kom Halima och vi kollade på Dumma mig och skrattade som faan x) haha omg .. vi är oslagbara! Hon åkte hem för en timme sen typ och jag har bara segat framför tv:n med nån film som man sett 100 000 ggr så jag satte mig här istället :) Och det var min lördag.

Söndag imorgon och sen måndag och då gäller det!!!!! :D

peace


<3

Live a little..

Fredag och helgen nalkas! Kommer bli så skönt, men jag har ändå en liten känsla nånstans att jag kommer sova bort det mesta ;) haha. Idag var en rätt körig dag. Åkte till skolan - åkte hem - åkte till skolan igen - jobbade på som fan - stan - shopping, mat och bio med mamma - hem - Lets dance - Modern family - och nu: sängen :) Bion vi kollade på var Black swan. Asså, som film generellt var den hur bra som helst. Skit bra story och danserna i slutet var helt underbara! Natalie Portman förtjänade verkligen sin Oscar för hon var verkligen otrolig! Men jag tror nog att denna filmen var den läskigaste filmen jag sett på länge x) Inte riktigt min smak, men den var iallafall värd att se :)

Nu ska jag nog trötta ut mig lite framför datan och sen blire natti natt :)

peace



Natalie Portman i Black Swan

Lyckat!

Var i skolan kl 9 idag och insåg att jag inte hade nåt att göra där. Så jag åkte hem igen :) och nu sitter jag i soffan och väntar på att tiden ska gå för sen bär det av tillbaka till skolan igen för lektion.

grrrrrrreat

booooooooring

Sitter typ helt ensam i grafen och har inget att göra på en timme :) känns bra. Kom hit kl 9 imorse och trodde jag skulle ha nåt att göra men neeej, fanns inte ett skit :) så jag, Johanna, Carro och Lisa stack in till stan för att fika lite och sega runt i affärer och lite sånt. Kl 2 ska vi ha möte för popcorn så jag bara sitter och väntar :) Hittade ett klipp från UF mässan igår x) haha Tv4 kom ju och filmade och visst, i slutet står jag och Johanna och dansar xD hahaha as kul ju!
Nä nu ska jag ta lite fula foton!
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_halland?title=unga_entreprenorer_presenterade_sina_affarsideer_i_falkenberg&videoid=1283971

UF FTW!

Viiiiiilken dag det har varit! Fick ett panik sms igår av Johanna som bönade och bad att jag skulle med henne till Falkenberg och UF mässan för att hjälpa henne att sälja in sitt företag till folk. Självklart ställer man upp på det ;) Vid 9 anläde vi till Falkhallen och började rigga upp montern. 2 timmar senare var det invigning och några priser delades ut. Sen startade allt igång! 400 pers kom på en gång så det var full rulle hela tiden. Men vi log och sålde på :) Gick skit bra! Över 150 företag var det där och alla är startade av gymnasie elever, så det var fett skojj att kolla in vad alla andra hade hittat på. Vi var ju de enda från Sture också, men några kända ansikten såg man allt (eller jag träffade 1 jag kände) dessutom lärde jag känna lite nytt folk, och det är alltid trevligt ;D Iallafall, från 12 - 16 stod vi och sålde och sen var det prisutdelning. Johanna blev nomierad till Bästa Säljade men vann tyvärr inte. Men jag skrek ändå när hennes namn ropades upp! :D haha och halv 7 var vi hemma :) As kul verkligen! Jag gillar verkligen mässor - höhö, och både Ullared-Morgan och Annika Andersson var där så ;) najs najs.

Nu stinker och värker fötterna och jag är heeelt slut men det var det värt :) ska bara ligga i soffan resten av kvällen!

peace

Poppar...

Ja! Så var APU veckorna igång :) Eller Popcorn veckorna för min del. Fast idag var fett kul x) Jag Mari och Den Maskerade Toalettmannen gick runt i stan och testade och bedömde toaletterna på stadens fik :) :) jag trodde jag skulle dö av skratt!! Gud det var kul .. annars har man bara suttit och .. aa .. suttit :) Men ska snart dra hem. Och imorgon ska man hjälpa Johanna på en skit stor mässa i Falkenberg :) skojj skojj!
Näe men nu ska jag dra mig hemåt!
peace
RSS 2.0