Blame it on the alcohol ??

Söndag idag och jag är heeelt utmattad .. Skulle egentligen plugga i helgen men det har inte hänt och jag känner inte för att göra det nu. Igår var det ju utgång.. Det var nog den jobbigaste kvällen jag har varit med om .. nånsin. Den visar verkligen var alkohol har för effekt på vissa människor, för varför skulle jag annars bitch slappa min bästa vän och sedan skrika på henne mitt på gatan för att visa att jag faktiskt älskar henne?? kanske ska ta det lite lugnt med alkoholen på ett tag och fokusera på skolan.

nu ska jag vila ut mig och kolla på lite film .. det är ju faktiskt 1:a advent (:

Peace ..

Just do it!

OUH vad jag är grym! Är rejält igång med träningen nu!! (rejält igång???) Körde Dans Fuego igår på Friskis och gymmet och Zumba idag på Sats med några brudar från klassen. 3 timmar tränade jag idag!! *stolt tjej* Känns jävligt skönt att vara igång nu. As lätt att snacka om det hela tiden men nu är man fanimej igång! :D Sedan blev det en lunch i stan med Bella ... OCH NU KOM RONJA OCH VI SKA TITTA PÅ IDOOOOOOL! :D

Snart December

Var ett tag sen man skrev här ... jaaaaaa så vad har hänt?? Tentan - Har verkligen INGA känslor mot den just nu .. INGA ALLS!! NFL/Mario Cart battle på Trasten - SÅÅÅÅÅ kul! hahah asså Mario Cart tar verkligen fram de dåliga sidorna hos PSY'11. Shit vad vi svor! hahaha men riktigt kul var det. Vad har mer hänt ... nää, massa plugg och lite träning på det :) skojj skojj.. allt rullar väl på antar jag. Imorgon ska det provas overaller till nollningen och sen Zumba med några sköna brudar ;) sen lunch i staden med Bella som man inte träffar på såååååå länge!!

Något att se fram emot ;)

PEACE

Eufori

Gillar det ordet ..

FREDAG! Helt ledig, känns bra! Träffade Johanna i stan och tog en fika och en lite shopping runda och sen en lunch. Mycket trevligt då man inte har träffat den bruden på länge ;) Alla juleljus är uppe i stan så man får en riktig mysig känsla i magen :D Sen var det raka vägen till bibblan för plugg. GAH så mycket det ääääär!! Blir ingen vila i helgen .. men imon är det Öppet hus på Sture så där ska man titta in en snabbis :)

Och nu blir det Idol och Pizza :D LETS GO FREDAGSMYS!

PEACE

Part 1

Nu har vi sett den! Breaking Dawn Part 1. Var den bra?? Vad tror ni?? ;D KLART DEN VA! Men fucking jävla cliffhanger slut .. INTE OKEJ! Kan det inte bli sommar nu nu NUUUU!!??

Jaja, nu ska jag käka lite och sen dra mig mot skolan och berätta för att brudar i klassen hur bra den va ;) sen jävlar ska det pluggas!

PEACE

Soon...

Ronja gick precis hem efter att vi suttit och frossat i chips och cheese crunchies (??) och kollar på Eclipse. Om två och en halv timma sitter vi och Bella där igen, i salongen, och tjuter av glädje (fast nää .. vi är ju inga fjortisar) men glada kommer vi va :) :) :) :)

COUNTDOWN!!!

Jul i November

Söndaaaaag. Helgen är sluut och jag inte gjort ett skiiiit. Men det kändes bra ändå, att inte göra något :) bara slappa, chilla, dega, sega .. you name it! Har gått promenader, suttit vid datan, läst .. aa, chillat som sagt (: Fick den goda nyheten idag att vi ska åka och se Jul på Liseberg :D Blev helt varm inombords när mamma sa det! älskar jul och älskar Liseberg så den kombinationen kan ju bara inte bli fel! LÄNGTARRRRR!

Och på tal om jul, ikväll blir det lite julmys med folket på Tylösand :) GILLA!

(och grattis pappa på fars dag )

PEACE!

11/11-11

Jordens undergång?? Nää allt är ok!
Idag: Skola - prova overaller till nollning - träffa Jossan - Donken (inte ok!!) - Friskis - bli biff! - hem - varmt bad. Och nu taggar vi Idol! Om en och en halv timme ... Jaja, fredag är det iallafall! :D SCORE!!

PUSS&PEACE!

Plugg?

Plugg plugg pluggggggggggg. Tre tentor och två arbeten som ska fixas innan jul. Maaaaaassa plugg! Men idag fick man inte lite shopping. En kuvertväska, en halsduk och ett pannband. Hoppsan! Och nästa vecka blir det bio (Breaking Dawn Part 1 PREMIÄÄÄÄÄR!!) och fika med Johanna.

Finns några ljus i allt pluggmörker ;)

Jag rullar.

Sista lediga dan idag innan skolan börjar igen. Denna lediga veckan behövdes! Dagen spenderades med Marina i staden. Vi (hon) shoppade lite och sen blev det lunch på Sibylla (Donken is in the past..) Hahah fick också min mycket försenade födelsedagspresent, och det var precis vad jag önskade mig; EN BIL! :D en volvo C30 för att vara exakt! Har jag goda vänner eller vad!? ;P HAHAHAHA!! massa snack blev det också såklart! Vi planerar ett efterlängtat återbesök på Sture snarast möjligt och även en resa over seas till nyår. Hoppas iallafall en av de blir av ... hahaha. Imorgon är det som sagt skola och efteråt ska jag fanimej komma igång med träningen! Gym och Affro med Jossan står på schemat. LETS GO! :D

Men ikväll blir det bara chill ;)

PEACE


Vilken skönhet ;)

Take me back!

ÅH vad jag vill tillbaka till igår kväll!! Asså ni ANAR inte!! Fyfaaaan vad han är rolig!! Var lite pinsamt nästan för ingen skrattade så högt som jag och Bella x) Vi tog tåget vid 3 härifrån och var i Gbg vid 4 och försökte direkt ta oss till teatern .. gick sådär men vi kom dit tillslut x) haha vi kom fram till att Göteborg var lite för stort för oss. När vi väl visste vart vi skulle vara så bestämde vi oss för att hitta någonstans att äta. Vi gick och gick och hamnade tillslut på McDonalds vid Scandinavium :) Fint ska det va! Va ju Frölunda match igår också tydligen så vi stötte på massa supportrar. Vid 6 gick vi tillbaka till teatern och vi satte oss i baren och tog varsinn cider och bara vänade otåligt. Sen började det äntligen! Hans två kompisar kom upp först och drog några skämt. AS roliga var de men inget kan ju slå Fluffy ;) Asså vi skrattade konstant när det var hans tur. Han hade helt nytt material men bestämde sig för att avsluta med några gamla godingar ;) Och vi i publiken sa skämten med honom, typ som när man sjunger med i en låt när man är på konsert, och han älskade det xD hahah asså jag kan inte fatta att jag har sett honom live!! Det enda tråkiga var att vi hade ett jävla tåg att passa efteråt så vi hann inte stanna kvar efteråt för att träffa och ta foto med honom ... jävla skit. Men nästa gång! Då jävlar ;D

Igår var fan en av de bästa kvällarna på länge. Och idag är jag ledig idag och imorgon likaså och sen börjar allvaret igen ;)

PEACE







E-glesias with an I

Idag sticker jag och min kära polare Bella till Göteborg för att kolla på världens bästa komiker. Och vi hade jävligt tur med vädret ;) Vår i november??

FLUFFY HERE WE COME! :D


Gabriel Iglesias a.k.a Fluffy ;D

Bondbrudar

Okej .. igår sa jag ju att jag var för sjuk för att gå ut och fira med klassen men jag insåg tillslut to hell with it!! Jag har jobbar för jävla hårt med detta så jag förtjänar att fira!! Och tack gud i himlen att jag gjorde det för det var (vet att jag säger detta ofta men den här tar nog priset) DEN ROLIGASTE KVÄLLEN PÅ LÄNGE!! Fyfaaaan asså! x) Förfest hos Damir = Awesome. Dans och drinkar på Bond = Awesome. McDonalds = Awesome. PSY + Bond = TRUE LOVE ♥♥♥♥
Och idag är man ju inte lite bakis .. nejdå .. och en bihålsinflammation på det (Y) men jag ångrar INGENTING! Skulle göra om det även om jag var döende ...

Och ikväll blir det nog bakishäng med gänget på Tylösand :) :) LIKE!

PEACE

Bookworm?

Hej jag heter Maryan och jag bor på Stadsbiblioteket :) Har jobbar på flitigt som faaan den senaste veckan med brudarna Lovisa och Kajsa med vår jävla hemtenta som vi håller på och bli klara med as you reed this. HALLELUJAH! Ska bli skönt att lämna in skiten. OMG asså ni anar inte ..... haha. Och imorgon är det tentafest hos Damir med vandring till Bond senare på kvällen, och jag har bihålsinflammation... F-M-L. Missar ju allt kul .. får se om jag är frisk nog så jag kan titta in hos Damir en liten stund iallafall :)

Men nu jäääävlar ska vi göra klart skiten! HARD WORK WORK!

PEACE
RSS 2.0