Valborg!

Härligt väder vi har! Vem älskar inte regn och grå himmel? haha döda mig..vill ha sooool! ><
jaja, kom precis hem från skolan. Vi var bara tre på lektionen också, as skönt faktiskt :) vi redovisade vår grej, gjorde en övning och kollade på en kille som sjöng på teckenspråk på youtube :D sen vare helg! haha.
Börjar bli redigt förkyld så håller mig hemma ikväll. Man blir ju inte precis peppad av det härliga vädret heller så..tror inte jag kommer missa nåt ;)

men glad Valborg alla! eller hur man nu säger x)

29 april.

aj aj AJ mina fötter! skulle inte ha gått promenixen :( jaja..whats done is done..
Nationella i engelska på morgonen idag. Gick väl bra (: lååång håla sen men då jobbade man bara på MDK typ så det gick fort. Redovisa på svenskan. Ett litet tag iallafall för sen stack alla på musik treornas slutproduktion ;) sketa bra var den! :D haha och sen samhäll i en halvtimme där janne bara snackade hela tiden.

Redan torsdag idag :O asså jag hänger ju fan inte alls med längre xP fredag och valborg imorgon. Har inga planer änsålänge.
Men idag ska man bara ta det lugnt resten av kvällen (: läsa twilight! ;O haha

puss

Making my way downtown..

Sitter sysslolös för tillfället..2 timmar kvar på lektionen och jag har inget att göra. GREAT! hittar säkert på nåt ;) snart min tur att ha utvecklingssamtal, inte så nervös faktiskt. Det ordnar sig! haha. Alla är tötta och sega men de har damp ändå ;P haha vet inte om det är bra eller dåligt..
Nu ska jag göra nåt!

herrå

Tuesday's grey...

Va fan hände med solen? inte okej..Stress som faaan i skolan idag :S sista dan för att jobba med MDK projektet och aa .. vi satt över en och en halv timme av lektionen så snacka om att vi jobbade asså! men det känns ganska bra so im cool..ska iväg på ryska om 2 timmar så ska nog börja jobba på svenskan lite nu..eller snart ;P chilla lite först..

orkar inte skola..kommer ha fullt upp snart, ogillas!

pöss

He was to afraid to fly so he never did land..

Måndagen redan över (: eller jaa, snart iallafall xP väldigt skön måndag faktiskt. Engelska där vi bara gjorde nån hör övning och snackade lite inför nationella. MDK där vi jobbade på som vanligt och matte samma sak (: efter skolan bar jag mig hemåt lite snabbt för att sen åka tillbax till stan för min Synundersökning. Den gick på 10 minuter (eller 5 egentligen, mamma snackade bort halva xD) och den va med ingen mindre än Lelle (lillebrors tränare) så han va snäll och bjöd på den också ;) sparade 60:- Sen tog jag och mamma en glass på stora torg och vandrade runt lite i affärer (: hon va snäll nog och köpte en tröja och ett linne till mig också (A) hoho älskar mami ♥

Kom precis hem och har bara planer på att chilla resten av kvällen ;) kolla Top Model sen också :D

puss

25 april.

Fasen vad dagen har gått långsamt :S jag trodde klockan skulle vara typ 7 nu men så är den bara 5 xD haha fail. Har inte gjort nån nytta idag, bara chillat (: men det är så det ska vara på söndagar. Det fina vädret börjar iallafall komma tillbaka och det gillas skarpt!

ska nog gå och platta håret nu, sen chilla lite till och senare kolla Taking the stage ;)

pöss

Ubongo!

Lördag morgon..det finns typ inget bättre! bara att sova ut..haha men idag blev jag helt förvirrad xD jag tror att jag drömde att jag vaknade och kollade på klockan, så var den 20 i 2 på dagen. Palla gå upp tänkte jag och la mig igen. Sen när jag vaknade på RIKTIGT så var klockan kvart i 9, och jag var ju helt inne i drömmen och trodde att klockan var kvart i 9 på kvällen xD jag blev as stressad, trodde jag hade sovit bort hela dan. Men sen kom jag fram till att första gången jag vaknade var bara en dröm, och att klockan var 9 på morgonen xD haha läskigt som fan..
Igår kväll var as nice! måste bara slänga in ett inlägg om det känner jag ;)
Fick ett sms på kvällen av Jenny som undrade om jag ville hänga med henne och Marri ikväll. Självklart säger man inte nej till det ;) så först cyklade jag och Jenny till gamla Konsum som öppnat, och köpte lite godis och sen cyklade vi bort till Marri som inte var hemma än x) så vi satte oss utanför hennes dörr och hade tuggummibubbel tävling xD När Marri väl kom så gick vi in och satte och och spelade spel xD haha vi tre och hennes mamma. Skit kul hade vi! vi spelade nåt spel jag aldrig spelat förut (Ubongo) och jag ägde alla x) hoho sen spelade vi också Med andra ord och GUUD vad vi skrattade. Asså..det spelet är bäst! :D sen vid 12 drog vi oss hemåt där jag satte mig med mamma och kollade på Roast på Berns :D
trevligt fredag! men idag ska man in till staden men Johanna och kolla nån modevisning (:

slänger kanske in nåt inlägg ikväll ;)

later


Jag&Jenny på Sunedagen i 9:an x)

22 april.

Tjolahopp! haha va fan nu det var för uttryck xD torsdag redan! imorgon är det fredag och sen är det helg :D varför inte påpeka det uppenbara lixom ;) men veckorna går ju snabbt som fan :O snart är det ju sommarlov för i helvete! om exakt 6 veckor är det skolavslutning! :D
Men nu till idag. Dagen har varit skön som fan, har inte nåt att klaga på tror jag. Började med Journalistik (: va inte så pjåkigt. Sen svenska där vi skulle jobba själva och jag marina lisa och tina satt i meddan och hade kul som fan i säkert två timmar xD vi körde sanning eller konka och det slutade med att tina la sig på skåpen och skrämde alla som gick förbi. Fyfasen vad vi skrattade! xD helt cp är vi. Samhäll tillsist där vi jobbade själva. Jag hade betyg snack med Falken också och han sa att om jag får VG på provet så får jag VG, men då MÅSTE jag på VG ;o så nae nae ingen press inte ;) haha

nu tänkte jag söka jobb, plugga teckenspråk och läsa Twilight (:

peace

alla barnen..

onsdaaaaaaaag. jävligt seg dag måste jag säga :S va hela förmiddan på Kattegatt på Yrkesmässa (: Jag lyssnade på Radio/TV yrken, Journalist och Arbeta utomlands. Va faktiskt ganska givande. De snackade typ mest om vad de gjorde och vad som krävdes och lite sånt ;) Sen traskade man in till stan med Johanna, Carl och Tobbe för en lunch på Mongolian. Såå gott :D Sen va de bara en långa graflektionen i skolan kvar. Halva gick åt att läsa massa dåliga skämt för varandra xD haha men vi hade kul iallafall ;)
Men dagens Wtf är ju ändå när det regnade/snöade/haglade i typ en halv timme vid 3 tiden :O va fan?! sen klarnade det upp och solen kom fram igen..det är ju inte normalt :S
Va hemma halv 6 och satte mig bara och chillade och kollade på How i met your mother (:

Ta´t lugnt resten av kvällen (: läsa Twilight sen antagligen!

puss

Hey soul sister

Lyssnar på Train på högsta volym och bara ler (:
älskar låten!

iväg på ryska snart

peace out yo

Hakuna Matata

Igår var en perfekt dag (: Kort dag i skolan, massa skratt fick man. Sen bar det av till stan med Johanna. Vi skulle schteka i solen men det va för kallt så vi vandrade runt i affärerna och snackade massa istället. Sen hade vi en så perfekt stund, att inget kunde förstöra den; Vi satt ute i solen, det hade slutat blåsa, med Donkan glass i handen och bra musik i bakgrunden och härligt sällskap..asså det kunde typ inte bli bättre :D det va ett äkta Hakuna Matata moment säger jag bara ;) Men det gulligaste på hela dagen va ju de två killarna vi såg gå hand i hand :') SÅ JÄVLA GULLIGT! haha jag och Johanna smälte nästan kändes det som och vi va nära på att gå fram till dem och fråga om vi kunde bli bästa vänner men vi avstod x)
Sen på kvällen hade ju lillebror match och jag och mamma skulle stå och sälja MINA fina cupcakes (och annat som andra har bakat men whatever xP) Och mina cupcakes gjorde en sån jävla succé :D fick massa komplimanger av alla. Stolt är jag (: och våra pojkar vann med 5-4 också. Not bad ;) det ända negativa va att de va så jääääävla kallt att jag hade ont i hela kroppen :S men jag överlevde ;)

Sticker till skolan om typ 20 minuter. Kort dag idag med :) det gillar vi!

Livet suger, sen dör man

seeg lördag. Har spenderat hela morgonen med att läsa Twilight. Satt i två timmar och läste över 100 sidor utan att märka något, jag bara läste och läste. haha tvignade mig till en paus när jag märkte hur mycket klockan var xD men aaaaaahhhhhhhh va bra den är :O sista boken ftw! haha. Åkte till flygstaden med mamma och pappa, lämnade bror på IP på vägen, han ska ha nån match eller nåt..vette fan. Köpte skooooor! Vita converse :D (eller inte Converse, men samma sko utan märket bara..you get it) 179:- KATCHIIING! hoho.
Nu måste jag ta något att äta, sen ska jag nog kasta mig in i boken igen :D eller kolla på Avatar..har inte riktigt bestämt mig än..men mer än så blir det nog inte denna lördagen (:

peace

16 april.

FREDAG! åh så härligt! skolan börjar sent, lunchade med mamma på Café Regnbågen ute i solen. As skönt! hon har faktiskt hittat ett sommarjobb till mig också :D blir bara att söka till det och hoppas på det bästa! teckenspråken va as chill. Berätta sin saga och sen kollade vi på Petson och Findus :D haha. Väl hemma kollade jag på Top Model och sen läste jag Twilight. HAHA! riktigt kul ställe i boken är jag på xD Bella och Edwards smekmånad.. GUUD vad kul det är att läsa xD ska inte spoila för någon nu men kul som fan är det iallafall. Ska snart iväg och handla med mamma och sen får jag se vad som händer (: antagligen fredags mys ;)

skönt med helg nu (:

puss

15 april.

haha ifall ni undrar om det förra inlägget så va det Marina som tvingade mig att skriva ett helt inlägg om henne xP
Dagen har vart as skön (: vaknade typ 9 även fast vi började 1, dont ask why, men jag spenderade typ hela morgonen ute i solen med Twilight i handen :D de va ett tag sen jag läste den så de va kul som fan att börja igen. hoho. Svenskan va ganska intressant. eller typ inte..först genomgång i klassrummet, sen meddan med Lisa och Marina (HAHA där hände grejer) och sen till S-huset för att sitta lite vid datan..skojj skojj..Samhäll va bara anteckna, big surprise. Blev ingen promenix idag, orkade inte. Snart ska jag plugga lite teckenspråk och sen blire att dyka ner i Twilight igen (:

Fredag imorgon! happyface! :D

puss

Marina Zlatunic

Detta inlägget tillägnas en mycket kär kompis. Hon är så jävla bra att jag bara måste skriva om henne, och hon heter Marina Zlatunic.
Vi har känt varandra i ett och ett halvt år nu och dagarna blir aldrig tråkiga när hon är med oss. Jag minns fortfarande första dan, och de första orden Marina sa till mig "Jag hittade dig på bilddagboken!" haha, de orden blev början på ett minnesvärt år :D Alla gånger vi sprang ifrån Bettan, Alla gånger vi gick till hemköp och sjöng Burn baby Burn, Alla gånger vi satt och spelade kort och lyssnade på awesome musik, När Redbull bilen kom och du dog av glädje. Tyvärr blev det också en början på ett missbruk, men vi tar hand om det sakta med säkert xP Marina och redbull..inget kan skilja dem åt. Inte heller Marina och plattång. Jag vet inte hur många gånger jag tvingades ta med mig min plattång för Marina va förälskad i den xD haha men det gjorde jag med nöje bruden ;) Sommaren 09 - Midsommar, Marina och hennes sidekick kommer hem till mig för att göra sig fina inför kvällen som för den delen blev totalt misslyckad. Men vi hade det mysigt vid brasan på Tylösand. Iallfall tills regnet kom xD Och som sagt, kvällen avslutades ganska misslyckad hemma hos KJ, men idag kan man inget annat än skratta åt den kvällen (: Vi va ju så grymma att vi ordnade en dag på Tylösand åt alla typ två veckor efter, remember? coola som vi är (H) Jag får ju inte glömma alla sjuka saker min kamera har sett under året som gått. Alla snygga bilder jag har på dig, fast vissa måste nog brännas men ändå (: Alla dina dampanfall och PMS anfall xD haha när du sitter och skrattar åt dig själv, du ser ganska IQ befriad ut då måste jag erkänna men vi älskar dig ändå :D Och alla vet hur mycket Marina äääälskar sitt Hylte :D haha hon pratar så fint om det varje dag och hon vill aaaaldrig flytta därifrån och hon äälskar bussarna också :D (jävlar med sarkasm det blev där xD)
Men det bästa minnet vi har tillsammas tror jag skedde för exakt en vecka sen ;) då du jag din sidekick och blondinen va och såg The man :D BÄST right?  hoho men fler minnen kommer det bli för fan! ett och ett halvt år kvar! och trean och studenten nalkas och då jävlar! :D

okej, för att sammanfatta detta:
- Marina är beroende av Redbull
- Marina är bäst!
- Jag och Marina har gjort massa cp/kul grejer tillsammans
- Svenskan börjar igen så jag hinner inte skriva mycket mer

PUSS PÅ DIG MARINA!

Home sweet Home!

Äntligen hemma :D eller aa..kom hem för typ 1 timme sen men jag gick på min promenad direkt (: skönt as always..Nu sitter jag och lyssnar på Schwomp, mina kära klasskompisars radio program :D och just nu spelas nån sjuk låt på nåt språk jag inte ens vet vad det är för nåt xD haha, Tobbe och hans musik smak..
Redan torsdag imorgon och jag tror det kommer bli ganska chill. Skriva nån grej på svenskan och, en vild gissning, anteckna på samhäll (: sovmorgon är det ju också :D as härligt!

(fick höra nu att låten va på vietnamiesiska (?) haha xD)

Greys ikväll :D awesome!

puss

Long time no see

Tillbaka i grafsalen :D de va ett tag sen man satt här känns det som :O aja .. solen skiner, men humöret är ganska nere :S alla är väldigt sega idag av nån anledning. Jag också för den delen.. Men solen skiner ännu en gång och det får en på lite bättre humör iallafall (: Dagen har änsålänge bestått av sittande i meddan, 118800, 11,5 på matte provet (halvt poäng över VG!!) men hon kanske skulle dra av några poäng av nån anledning som jag inte minns, lunch med tobbe och frida och nu sitter jag här (: tror inte det kommer hända så mycker mer idag faktiskt :S

Promenad när jag kommer hem (: sovmorgon imorgon och sälja foundation till marina (: sen fredag och heelg! :D

later

13 april.

Nu är det fan vår! knopparna har ju slagit ut for fuck sake! :D haha! jävlar vad jag har blivit positiv den senaste tiden :D men men..the sun brings it out of me ;) Två lektioner idag, hem, äta, promenix, ryska (: yes yes..de va typ min dag det!
Nu ska jag kolla på alla avsnitt av Annoying Orange igen och skratta tills jag gråter (snälla titta inte på det, för om ni gör det kommer ni se hur patetisk min humor är och tycka jag är en jävla no life loser xD haha (a) ) och ikväll är det tjejerna som regerar soffan :D (jag&mamma...) Dating in the Dark, Desperate Houseviwes och Cougar Town :D

Girls Rule!

12 april.

Första dan tillbaks i skolan. Inte så illa som jag trodde :S det enda jävliga va ju förstås att vakna halv 7 -.-..men skolan va helt okej (: orkar inte ta detaljer...När jag kom hem satte jag mig framför Ellen DeGeneres - måndags tradition, och när det var slut gick jag min promenix i det goddamn härliga vädret! :D haha jaa jag gillar sommaren (A)

Chilla resten av dagen, finns ingen anledning till att inte göra det typ.

bye

Blue my mind

Nu visade det sig att det var mamma som skulle iväg och grilla med sina kompisar och inte vi..jag kunde följt med men jag sket i det ;) hoho. Har istället duschat och sen legat ute i solen och läst. Har äntligen läst ut boken också! så jävla gött :D Mina naglar är blåa ännu en gång och när de har torkat ska jag ta en skål med glass och bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen och skolan. Är inte så pepp på det ska jag erkänna :( haha men vem är det? solen skiner iallafall och det får en på lite bättre humör ju (: men tiden kommer gå fort och sen vips så är det sommarlov! :D haha

äeh nu måste jag blåsa på mina fingrar

peace

SMILE!

sol sol soooooooooool! happy happy happy! haha.. Nu är det fan snart sommar! Precis gått med mamma på Tylösand och har snackat om projektarbetet. Har fortfarande ingen idé :S usch..jävla press asså. Ska tydligen iväg och grilla senare med familjen. haha massa spontatinet nu när solen är framme :D Sen måste jag duscha, måla om naglarna, läsa ut bokfan, fixa håret..och hur fasen ska jag hinna med allt det där hade jag tänkt? :O

Whatever, solen skiner! :D

pusssss

Let the sunshine in!

WOHO inget regn! haha halleluja moment! detta ska vi fira genom att ligga och sola med Ronja! :D hoho. Men först mat och musik (:

ciao ciao

Makeover

Kände för att ändra headern lite ;) den andra va så grå och trist..och det passar ju inte nu när vi drar mot sommaren och allt :D hoho. Kom precis hem från min promenix. As härligt men sol och blå himmel! men det blåser som faan :S haha, aldrig kan det vara perfekt..Senare blir det fredags mys med familjen. Chips och Godis och Talang. Me like (:

Två dagar kvar på lovet (: sen tillbaka till skolan. blöh

puss

9 april.

ÅÅHH vad jag vill tillbaka till igår! haha hela morgonen har bestått av massa snack på msn om hur jävla awesome det var igår! (med massa menar jag mig och marina xD) nu sitter jag här i min Shan t-shirt jag fick igår och ska snart hjälpa mamma med maten. Sen måste jag ju nästan gå ut :O sol och allt ju (jaja det kunde vara sol i förrigår och idag, men inte igår, nej nej så skulle det regna och vara kallt...grr) sen skulle man kanske träffa Ronja (: får se vad som händer

later

The man

Precis hemkommen från Shan the man föreställningen eller vad det nu kallas :D haha MY GOD säger jag bara! fyfan vad jag skrattade! :D snabb sammanfattning av dagen då;
Vaknade ganska tidigt, gjorde ingenting hemma hela morgonen. Tv, chill, läsa..jaa.. Kl 5 tar man bussen in till stan med Frida. Halv 6 är vi på Maxi och köper proviant till den långa väntan utanför Kåren. Kl 6 sitter jag och Frida utanför Kåren och väntar och snackar och äter. Lite efter 6 kommer David och lite efter han kommer också Marina och Lisa. Så nu sitter vi 5 ute där i regnet en timme innan insläppet och dampar oss och tar massa bilder och jag vet inte vad xD när vi blir insläppta då blir det kaos. Lisa springer ifrån oss och rusar fram på första raden med mig tätt bakom. Men vi fick de bästa platserna iallafall och vi förtjänade de också! FÖRFAN! :D Och han va så jäävla rolig asså..att se honom live är typ 7586 gånger bättre än Youtube xD haha och SJÄLVKLART va han ju tvungen att få med Frida mitt i allt xD guuuuuuuud va kul!
Och om inte det va nog så kom han ut efteråt och kramade oss och tog foton med oss :D lyckad kväll? Jo tack :D haha
(bilder kommer när Lisa&Marina har skickat dem :P)

peace

Happyface!

God morgon! eller snart god middag ju..haha palla xD Måste bara slänga in ett inlägg om gårdagen!
09.30 - mamma stormar in i mitt rum och väcker mig för efter frukosten bar det av till Gekås!!
Maryan♥Gekås asså.. haha de va säkert 4 år sen eller nåt vi var där sist så fan va pepp jag va på att åka dit :D Blev massa kläder as usual, två bikinis, Wavemaker till håret (♥!!) och lite annat smått (: haha Maryan är lycklig nu :'D
På vägen hem åt vi på Laxbutiken..fasen vad god mat de har där :O gud, jag trodde jag skulle dö! har aldrig ätit så god lax innan! När vi kom hem stannade jag bara hemma i 45 minuter för sen bar det av till Kärleken och till Johanna (: därifrån stack vi sedan till Alle för taconight! Blev massa snack och lite spel (som jag och Johanna vann på) och gud man fick fan minnen för livet asså xD haha jävlar vad man skrattade! Sen blev det lite dans och sen kom Jacob, Johan och Nosse (?) så det blev massa mer snack och jag vet inte vad. Vid halv 1 blev alla as trötta så vi drog oss hemåt (:

Och idag..jo vad är det idag.. SHAN freaking ATCI!! 8D 8 timmar kvar tills vi sitter där!

happyfaaace! :D

Morgon pigg!

Hellu! god morgon allihopa! är faktiskt ganska morgonpigg idag måste jag säga :O konstigt eftersom jag vaknade ganska tidigt..jaha..sitter helt ensam hemma just nu, inte så kul men va fan ;D haha. Iväg och äta med pappa och bror senare, sen tandläkaren och sen to the city med Johanna en liten stund (: nice nice..men nu sitter jag i min pyamas och ska lyssna på lite skön musik och maybe kolla film eller nåt ;D vi får se...

later!

5 april.

Snacka om waste..haha har inte gjort någon nytta idag xD vaknade halv 12 tror jag..satte mig med mamma som kollade nån komedi grej på tv..as rolig va den xD Umbilical Brothers eller nåt hette den..jaja..sen bara satt vi vid tv:n och segade tillsammans hela morgonen..eller eftermiddagen blir det ju..jaja. Seventh Heaven och Ellen Degeneres, sen bestämde jag mig för att gå ut och ta lite frisk luft så jag gick min lilla runda. Väl hemma låg mamma framför tv:n igen så jag joinade henne xP Sex and the City stod på schemat då. När det var slut, vid 4, zappade vi genom kanalerna och hittade Pearl Harbor! Älsklings film! <3 så jag, mamma och pappa (han hängde också på) har suttit fastklistrade vid den filmen de senaste tre timmarna nu..pappa förklarade nästan allt för mamma så det blev en liten historie lektion också xD haha men GUD vad den filmen är bra :O rekomenderas ifall ingen har sett den ;)
Blev lite sms snack med Johanna under tiden också. Hon bjöd med mig på en taco kväll på onsdag så nu har man iallafall något planerat denna vecka ;)

Imorgon har jag tid hos tandläkaren. great, nu vid påsk när man har ätit massa godis xD annars ska jag nog läsa. Måste läsa ut bokfan tills måndag.

peace




:')<3

Never say never

WOW! min naglar är galet blå! hoho. Regnet börjar komma utanför. isch. vi ska ha lunch gäster om två timmar. lamm med potatis. <3 Igår va as trevligt (: marika är så schysst att jag kommer få hyra hennes altan till min 18 års & student fest! haha vilka snälla fd. grannar vi har :D Lyssna på musik och läsa är planen för idag (: kolla Taking the stage och Evan den allsmäktike på kvällen, finns inte så mkt annat att göra när regnet öser ner..

Näh, nu blire The Fray och Plain White T´s =D

hääj då

Glad Påsk!

ÅH vilket härligt väder det har varit idag! Sol och +10 grader hela dan..om inte mer :D
Har egentligen inte mycket att skriva nu..hoho. Sitter med krulligt/frizzigt hår och ska snart iväg och platta ut det, sen ska vi iväg till Marika och Co. för Påsk middag (: najsigt!

glad påsk på er! (:

låååång fredag

Har inget annat val än att stanna hemma idag :( min fot is killing me! jag kan knappt gå! :O men nu har smärtan flyttat på sig till sidan av foten istället :S helt fucked up..Har bara kollat tv med mamma hela dagen men nu har hon gått och lagt sig och jag sitter här och segar. FAN va härlig fredag :) ikväll blir det iallafall fredagsmys med familjen (: massa godis har vi så det är bara att börja tjocka sig x)

gla´påsk på er :D

April fools day!

Har faktiskt inte blivit lurad av någon idag! hoho i survived! lurade faktiskt ingen heller för den delen så..det blev bara en vanlig torsdag (: Vädret idag va ju helt fucked up asså :S sol när jag vaknade, mulet när jag gick till skolan, sol under hela svenskan, regn på samhäll, sol när vi skulle in till stan, spöregn inne i stan..sen har det bara vart mulet resten av kvällen :S helt jävla sjukt ju! bara i Sverige kan det hända nåt sånt...Trippen till stan blev lyckad som attan :D ny mascara, två nagellack och min älskade klänning från gina :'D NU kan sommaren komma för fan, så man kan använda alla jävla sommar kläder man har köpt, haha.

Chilla läget ikväll, antagligen imon också. Iväg till Marika på lördag och sen får man se vad lovet har att bjuda på (:

puss

1 april

Morsning! sista dan innan lovet då! så jävla skönt ;) härlig sovmorgon och sen bara två lektioner. Sen stan med Johanna också men då är det redan loooov! :D haha. Sitter med hela foten insmörjad med Zon för jag har tydligen skadat min hälsena :( just nu gör det inte ont för jag har tagit Ipren, men annars så aj! pappa säger att det kommer ta ett tag innan det går över också så..men men. Massa gråa moln håller på och flyta in över huset. Undra vad som hände :O när jag vaknade va solen framme och det såg jätte ljust ut, men nääe då, gud vill inte fira vår sista dag i skolan med solsken, nää låt det regna istället. haha. äeh usch regna ska det inte :S hoppas det ljusnar senare mot dagen :)

börjar inte förens 1 så har massa late tid hemma nu ;)

puss
RSS 2.0