30 dec!

Precis hemma efter en dag hos Bella. Blev massa snack och skratt och gud vet vad ;P haha god mat bjöd de på också. Men nu behöver jag en dusch!

peace

Epic

Hemmaaaa från mitt ute i ingenstans där man satt i en källare och kollade på Epic Movie och åt kebabpizza med Rhode island sås :) haha. Lyckat (Y) nee men vi hade trevligt som fan! Sen tog jag Bella, Becca och Hanna bussen in till stan där de skulle käka. Självklart blev det donken och shit .. det blev fan krig över den sista pommesen.... mellan bella och becca då x) hahah har nog aldrig sett så hungriga tjejer! x) men kul hade vi! Vi kommer nog aldrig ha tråkigt tillsammans ...

imorgon blire att planera inför nyår :D wihoo

peace







mitt ute i ingenstans.. (bakom skylten är en stor åker)

Del 1.

Nu har jag äntligen sett den jävla Harry Potter på bio :D haha. Det slutade med att jag gick med brorsan och hans kompis men skit samma, nu har jag iallafall sett den :) Och snart bär det av igen då det blir film kväll hos Alle med tjejerna.

gött mos.

peace

Tredje gången gilt

Kom precis hem från bion. Mamma ville gärna se Änglagård 3 som hade premiär igår och ville att jag skulle hänka på, och bio säger jag då aldrig nej till ;) även om jag inte har sett de första två .. men jag fattade allt ändå :D Fast ska ändå se ettan och tvåan så man är med på alla detaljer ;) Och på onsdag blire bio igen - Harry Potter.

Gud vad jag älskar att kolla på film :D


Yesterday ...

Fyfan vad lyckad kvällen blev igår! Sjukt jävla kul! Allt började hemma hos Becca med tjejerna. Dricka musik dans och massa fula foton xD haha tack gud för min nya kamera! Efter en fittig bussresa, en joggingrunda, och några böner hamnade vi äntligen inne på Corner och där var det packat :O Hela Hstd var ju ute! Men va fan, kul vare ju ;) Man träffade ju massa folk, as always ;) Men vi dansade på som vanligt och vid 2 drog man hem :)
Idag är rösten så gott som bort blåst och fötterna värker men vad förväntar man sig ;P Idag blire bio med mamma. Skönt .. behöver vila lite ;)

Får väl lägga upp lite bilder också ;)

peace



















Tagga!

Ikväll kör vi! :D Är taggad till tusen. Nya kameran är med, nya klänningen är på och jag vill bara köra igååång! :D
Hem till Bella - hem till Becca - Corner - ROCK ON!!

Ses i mörkret ;)

Ho ho ho!

Oj oj oj, tre uppdateringar på en dag, jag är på hugget! :D Har precis kollat fjärde Harry Potter som precis gick på tv. Hela familjen satt samlad :) Innan det spelade vi Ubongo som jag och bror fick i julklapp. Vad har man mer fått, jo; En väska till datan, lite kläder och sånt, kalender till skolan OCH EN JÄVLA DIGITAL KAMERA! 8D trodde inte jag skulle få det! Shit, jag började nästan böla x) Och imorgon får man testa den för första gången då det är utgåååång :D fick nog nåt mer men kommer inte på vad just nu xP

Men julafton börjar lida mot sitt slut :( snyft. Men som tur är finns det mer att se fram emot ;D

God Jul!

When you wish upon a star

Så var Kalle Anka slut för iår :) Fan, det är ju grejen med hela julafton typ :D Jag bara älskar det! Sitter alltid och ler som en liten småunge. Satt med hela familjen och åt tårta och drack Glögg och bara njöt. Favoriterna är ju Tomtens verkstad (jag bara älskar när de målar schackbräderna xD) Tjuren Ferdinand, Kalles Fågelskådning .. asså vad fan håller jag på med? ALLT ÄR JU BRA!! 8D

Nu började nån film på femman och jag och pappa tänkte sitta kvar i soffan och bara njuta av den :) är så mätt så kan knappt röra mig xD haha.

Ha en fortsatt trevlig julafton!

GOD JUL!

Och så var det julafton!! :D GOD JUL TILL ER ALLA!

för nu ska jag öppna julklappar ;)

PUSS!

Dan före Dopparedan!

Imorgon är det julafton people! :D ifall nu någon skulle ha missat det .. Och nu sitter jag ensam hemma för mamma och bror åkte in till stan för att köpa lite stuff. Snart ska jag även ut på en liten promenix och sen kommer det bra filmer på tv så jag tänkte parkera mig i soffan. Är fortfarande förkyld .. jävla vinter, men det är bara att göra det bästa av situationen, right? :D Igår var jag ju i skolan och sände med Schwomp. Var faktiskt skit kul. Två timmar bara flyger förbi :O Och vi hade riktigt julstämning inne i studion med julklappar, julgodis och julmusik .. riktigt mysigt var det :)

Men nu taggar vi till imorgon! :D

peace

Jul med Schwomp!

Efter en ganska lång dag i stan tillsammans med Johanna sitter vi nu i skolan och ska snart sända Schwomp :) Har äntligen köpt in de sista julklapparna också. Nu är det bara att invänta julen. Ska ju få Johannas julklapp nu :D hoho. Och fika blire har jag hört! Haha,  jag valde rätt dag att gästa asså ;D Ska bli så trevligt, så trevligt. Massa julmusik också :D och paket och grejer, NU kommer julkänslorna!

Det närmar sig ..

Steg precis upp ur sängen och möttes av 7th Heaven på tv ;) det gillar vi! Bara jag och brorsan hemma och snart sticker jag till stan för att köpa in de sista julklapparna. Sen drar man till skolan för att sända radio och fixa lite med PA. Är fortfarande förkyld också .. great.

peace

White christmas!

Skit fint ute verkligen :O Solen börjar gå ner och himlen är typ rosa/gul, nästan persiko färgad och massa massa snö överallt :D Antagligen jävligt kallt ute också men sitter man inne och kollar ut genom fönstret är det väldigt vackert :) Bestämde mig för att stanna hemma idag också för att inte gå ut och blir ännu mer förkyld. Förhoppningsvis är man väl nästan frisk imorgon då man ska in till stan för att köpa in de sista julklapparna och sen drar man till skolan med Johanna för att gäst sända i Schwomp ;)

Men nu ska jag fortsätta att sega framför tv:n, äta de sista chipsen som blev över från några dagar sen och boka bio biljetter till mig och mamma :)

God Jul!

19 dec.

Förkylningen börjar äntligen lägga sig lite. Tack gud, orkar inte vara sjuk mer. Har precis kollat Spy Kids på tv med bror. Massa gamla filmer på tv nu, det gillar vi ;) ska snart iväg till Tempo för att köpa chips (har varit sugen på det i två dagar nu) annars kommer väl dagen att spenderas framför datan eller tv:n, och i duschen ;)

peace

Cajsa 18!

Igår skulle vi ju fira Cajsa som äntligen fyllde 18 :D Först blev det bowling på B&B, sen hem till henne för mat och spel och dans och allt det där ;) Vid 11 fick jag tacka för mig för förkylningen började komma tillbaka men jag hade iallafall sjukt trevligt. Nu sitter jag framför nån Disney film som går på femman och mår allmänt dåligt .. jävla vinter och jävla förkylningar .. så det blir väl film maraton för mig idag ;) Grinchen halv 8 får man ju bara inte missa.

peace

Christmas time!

Julavslutning idag och det var hur jävla bra som helt! Sista julavslutningen för min del också så det blev jävligt känslosamt .. men Idol-Linnea var där och livade upp stämmningen så jag klagar inte ;) Jag menar, Mariette förra året och nu Linnea.. är ganska glad över att jag valde Sture ;) Sen blev det stan med Johanna, Michelle och Amanda för att köpa present till Cajsa som vi ska fira ikväll. Så nu måste jag fixa mig.

MEN NU DET ÄR JULLOV FÖR FAN!! 8D

Merry X-mas!

Take my breath away.

Vaknade halv 3 inatt och kunde knappt andas. Kändes ju mindre kul. Låg sedan sömnlös i typ 4 timmar och när jag väl vaknade gick jag ner, drack en kopp te med honung, åt en citron och gick och la mig igen med en halsduk runt halsen. Så jävla bra timing! Julshowen idag missar jag och jag hoppas verkligen jag mår bättre imon då det är julavslutning och Cajsas födelsedag. Btw! Det är snöstorm ute :) grrrrrrreat ...

Men nu sitter jag och multitaskar som fan; bloggar, läser högskolekataloger och kollar på Oprah där Robert Pattinson, Kristen Stwears och Taylor Lautner gästar :)

krya på mig!

Har ingen fantasi till att komma på en rubrik..

Hey hey heeeeey. Inte långt kvar alls till jullovet nu! Fattar inte? Ofta det redan är jul? tiden går ju bara snabbare och snabbare .. hänger inte med fan .... *sadface*. Haha men nej allvarligt nu ;) Sitter nu i Simons rum och väntar på att mamma ska komma upp så vi kan kolla Shrek 4 tillsammans. Finns ju ingenting på tv idag så .. Imorgon gäller körlektion och julshow och på fredag julavslutning och Cajsas födelsedags firande ;) Sen loooooooov!! *happyface*

Nu kommer mamma! :D

peace

Say cheese!

HA! kollar i skolkatalogen som man fick idag ;D omg .. haha. Iallafall, idag: Sovmorgon och jobba själva på historian = stan och bakad potatis med Jossan på Sandys ;) sen Psykologi och hem. Kallt som faaan var det också idag :O stod och hackade tänder när jag väntade på bussen. Fyfan, nu äre vinter.

wow, vilket onödigt inlägg ...

peace!

Party like a rockstar!

Sista dan på helgen, men jag klagar inte :) speciellt inte efter en sån kväll som igår! ;) Bella fyllde ju 18 och det skulle såklart firas! Vi började med aaas god middag hemma hos henne. Välkomst drinkar, efterrätt, champagne ja hela köret :D Sen taggade vi till som fan med massa sång, massa dans och massa Brittan ;) Sen blev det utgång med ännu mer sång och dans! Fan va kul det var! Och nästa vecka är det Cajsas tur ;) Tagga till!

Men nu vilar jag fossingarna och kollar Spirit på tv :)

peace

Schwomp

Har precis lyssnat klart på Schwomps julshow och inte jobbat ett piss med projektarbetet idag x) bra? dåligt? only time will tell .. Iallafall! Vann värsta fina armbandet också :D hoho gött gött, sen kom det kändisar också :O de ni! Krister Claeson (Stefan och Krister) och Snäckan :) trevligt värre! Bra jobbar Johanna, Carl och Tobbe :D nu väntar jag på att Marina ska bli klar i stan så vi kan ta en lunch tillsammans för jag sitter här och svälter just nu. Men det ska bli gott :) Nu sitter vi allesammans i grafen, ovanligt, och bara lyssnar på musik och chillar. Ska se om jag kan få lite gjort på PA också.

peace


Kändisar in the medietek ....

Vad är väl en bal på slottet?

Okej, mamma kommer in i rummet och säger att hon har letat balklänningar på internet och undrade direkt varför jag inte gjorde det (-.-...) anyways, hon visade mig en sida med så sjuuuuuukt snygga klänningar att jag nästan började gråta :') det var en som mamma gillade skit mkt och som va kärlek vid första ögonkastet för mig. SÅ SNYGG! (och billig!) och gul! jag som älskar gula klänningar 8D när man är solbränd och allt.. OMG den var så perfekt! vill ha den nu! vill gå på bal nu! NU NU NU!!

okej maryan nu andas vi ......

HEY!

Oj vad segt det går här .. haha har ju inte hänt nåt kul så .. Projektveckan rullar på, går rätt segt nu om jag ska vara allvarlig x) NAE! nu får jag skärpa mig! men idag orkar jag faktiskt inte skriva något (A) haha. Åker in till stan senare (för typ 75:e gången denna veckan) för att fixa lite stuff till helgen :) och sen ska jag bara hem och chilla. Torsdag och fredag kvar av projektveckan bara :S jävlar, redan slut? aja, men jag ska nog få det att funka :) sen helg och sen sista veckan innan jullovet :D shiet! här går tiden undan ;)

men nu ska jag gå innan jag somnar ...

peace

Måndag gör jag ingenting ...

... nee men typ? Har inte gjort så mycket idag. Blev skitsur vid lunchen så sket i historian och vandrade runt i stan på jakt efter några julklappar. Gick tillbaks till skolan sen för psykologin. Där går det skit bra iallafall :D läraren sa att jag var duktig och att det gick as bra på provet, och det typ gjorde min dag :D sen har jag bara segat framför tv:n och nu sitter jag här och skriver om ingenting (:

Nää, nu ska jag lyssna på lite musik och chilla lite till ;D

peace

Redan fredag?

Shit där ser man! Tiden går fort när man har projekt veckor :D Två veckor kvar också, sen är det jullov. SÅ NAJS! Men nu ska jag hem. Och som ni ser så har jag ju inte designat om bloggen, men det kommer nog snart .. om jag pallar.

peace

Lil P-Nut

Kan man va sötare? Eller coolare?

1 dec!

Okej, jag kommer haltande till skolan och vad möts jag av? En as garvande Marina x) haha kommer aldrig få glömma det som hände känner jag...men annars har allt varit chill, jääävligt chill :) älska projekt veckorna. Men nu ska jag lyssna på julmusik och designa om bloggen ;)

peace

RSS 2.0