happy happy happy

Är så glaaaaaad! :D hehe nu har jag iallfall en sak mindre att tänka på ;)
Nu kan jag knappt gå också tack vare ett jävla köttsår jag fick på knät efter att jag skulle roa Lisa och Marina med min springa-efter-bussen grej, självklart halkade jag och trillade framlänges ..... fattas bara att jag faceplantade, tack gud att jag inte gjorde det utan landade på knäna istället. De dog av skratt såklart. Haha kul att jag roar er ;D

Men nu ska jag käka och sen bara sega framför tv:n och tycka synd om mitt knä

peace

!!!

Har vart på Kattegatt hela morgonen för att få lite material till projektet. Satt ensam och väntade i typ 20 minuter för att Sofia den tönten aldrig kom. Fick tillslut tag på Halima och satte mig med henne och Marigona i bibblan. Får sen reda på att Sofia är sjuk och att hon inte tänkte komma alls .. och när skulle jag få reda på det hade hon tänkt?? men allt löste sig :)

sitter i skolan nu och stressar som fan med detta inlägget för nu ska man iväg på viktigare saker :)

peace

Luck of the irish.

Måndag och inga lektioner! Fick sms precis efter att jag tagit mig upp ur sängen och fixat mig och allt, att vi inte har nån historia idag. Kunde legat kvar i sängen men whatever. Tog min in till stan vid 11 och vandrade runt bland affärer tillsammans med Johanna :) känns som man är i stan allt för ofta nu .. jaja. Var hemma vid ett och kollade på Ellen DeGeneres Show, gick en runda (sviiiiin kallt) sen satte jag mig och pluggade lite teori och kollade lite tv och aa ... inget viktigt ;) Senare på kvällen kom mamma hem från jobbet och det var första gången jag såg henne sedan hon åkte till Irland. Fick massa fina presenter :D godis (Jelly Bellys!! 8D) två skit fina tunikor/toppar/tröjor (vad kallas de nu för tiden?) mössa och halsduk, UGG boots, smycken och en as häftig Toy Story 3 lunchbox :D (med marschmallows i)

Nu ska jag plugga lite till och sen bara sega framför tv:n och imorgon blire fullt upp med projektarbetet!

peace

1:a Advent

Nu är det vinter på riktigt asså. 1:a advent, julskyltning och massa snö, allt på en dag :) Kom precis hem från stan och julskyltningen som sagt och det var as mysigt som vanligt :) Johanna hängde på och vi gick mest runt och kollade och smakade och jag köpte tillochmed en godispåse med fudge :) gottgott. Fika blev det också på världens mysigaste fik. Vet inte vad det heter nu bara för det ... jaja. På väg hem började det snöa för fullt också. Vintern är häääääär!

Just nu är det bara jag och pappa hemma eftersom bror är och tränar fotboll i detta vädret stackarn, så nu ska jag lyssna sönder lite jullåtar och se om det kommer nåt kul på tv ikväll :) ikväll kommer mamma hem från Irland också :D

peace


Queen of the castle.

Jag brukar faktiskt inte gilla att vara ensam hemma, men idag var det faktiskt helt okej :) Hade absolut inget emot det. Gick en lång promenad innan i kylan, var kallt men jävligt mysigt. Annars har jag bara duschat, kollat en film som gick på tv (Knights of the South Bronx) käkat pizzan som blev över från igår och pluggat teori. Nu väntar jag på att Harry Potter och Hemligheternas kammare ska börja så jag bara kan ligga kvar i soffan och chilla ännu mer :)

Hehe

Snart december.

Redan helg. As skönt .. Fredags mys hos Johanna igår kväll :) eller det var mysigt tills Bella och Becca kom xD haha då vaknade vi till ;) men Idol + godis + Julmust är mysigt hur galet det än blir. Haha Idag är jag ensam hemma eftersom pappa och bror är nere i Malmö för att spela fotboll hela dan. Fick reda på det igår kväll så hann inte planera nåt att göra under dagen. Sitter nu i morgon frilla med datan i knät och kollar på Gilmore Girls...känner på mig att det inte kommer hända så mycket mer än det ;) eller måste iförsig plugga teori och duscha men annars blir det nog inte mycket mer än så :)

peace

The time of our lives

Fredag och sista riktiga lektionerna innan projektarbetet drar igång. Sitter i grafen som vanligt med samma gamla gäng och lyssnar på I had the time of my liiife!! Marina tycker det är tragiskt att han är död :( håller med henne ... Efter denna lektionen blire lunch och sen journalistik. Efter det sticker jag till stan med Johanna för lite önske shopping och nåt gottit att äta sen blire fredagsmys hemma hos henne med film eller Idol och massa massa godis :)

Nu spelas julmusik i E12 och humöret är på topp!! vi har tillochmed adventsljusstakar i fönstret! :D

God Jul! (eller äre för tidigt?...näääe ;D)



All by myself..

Jag och Marina sitter ensamma kvar i grafsalen och lyssnar på musik och snackar massa skit om allt och alla :) eller typ mest om studenten och att vi kommer sakna E12 och allt som händer här (för här har det hänt grejer! hoho ni ska bara veta) Snart ska vi ut i mörkret och stå och frysa fötterna av oss i väntan på bussen som aldrig kommer ... Sista riktiga skoldagen imorgon för sen är det projektarbetet som gäller i två veckor och sen sista veckan innan jullovet. SATAN vad snabbt det har gått :O snart jul förfan! Marina kallade mig tydligen loser i hennes blogg så bara för det kallar jag henne TÖNT!!!!! >< skit moget i know ...

..and a Merry Christmas to you all!

Working girl!

Sovmorgon till ett idag, till tolv imorgon och till ett på torsdag .. kan det blir bättre?? :D bara tre timmars lektion idag också och det är bara att jobba på med loggorna. Efter en skit dag igår så ser veckan rätt ljus ut :) sen två veckors projektarbete efter det. Bara att jobba på!

Hard work work!

21 nov. (shit redan??)

Så var denna helgen över och den har varit jävligt chill. Film hela dan igår och typ ingenting idag. Åkte till Eurostop med famljen för lunch och sen åkte vi till papps kompis som precis hade fått barn, så vi grattade och åt lite tårta och sen åkte vi hem och nu har jag precis kollat på Toy Story 3. Riktigt bra var den faktiskt. Ronja sa att hon grät i slutet men jag tänkte va fan kan man gråta till här men jo visst, tårarna rann här med ;P haha det blir typ den 5:e tecknade filmen jag gråtit till, men det är mysigt x)

Ikväll blir det parlamentet och Och så kom Polly på tv och imon körskolan direkt på morgonen.

peace

Movie night!

Lördag = Film maraton :D Skulle nog gått ut idag, men jag är lika taggad som ett päron, va fan nu det ska betyda, men jag pallade inte iallafall. Film maraton lät mycket bättre :) Just nu sitter vi helt uppe i Harry Potter och De vise sten och senare idag blire nog Heartbreak Hotel :) eller kanske Armageddon .. får se vad vi är suga på ;) innan idag kollade vi dessutom på Dirty Dancing 2 (eller typ slutet) och sen School of Rock. Skare vara film maraton så skare vara det på riktigt ;) haha.

Nä nu tillbaka till filmen :)

puss

All by myself.

Brorsan has left the building och jag sitter ensam nu.... Idol rullar på fortfarande och det är Linnea nu .. hon är bra henne gillar vi :) :) :) .. hej jag har typ ingenting att skriva här .. fan va gött med helg nu! .. the winner takes it aaaaaaaall ........

FF!

Nu sticker mamma och pappa iväg på middag hos några och jag och bror blir lämnade ensamma hemma. FF! haha ;) nu ska jag in till köket och laga lite mat till oss och sen blire Idol :)

trevlig fredag! :)

SNÖ

Fredag! En lektion kvar och sen äre helg! gött. Dagen har bestått av tomteverkstad inne i foto med julsång och hela grafklassen, sen intern tv och sen stack vi till utbildningsmässan för att kolla runt lite. Nu sitter vi i grafen igen och bara segar och väntar på att tiden ska gå och sen blire lunch :) På journalistiken vet jag inte vad vi ska göra men tror inte det blir så kul ....

Ikväll är jag och bror ensamma hemma, så det blir grillad kycklingfilé och Idol :)

peace!

psst.. lite bilder från studenttävlingen kanske ;)















najzzzzz

Better the second time around.

Ååhh har precis kollat Eclipse igen :D sååå bra den är asså! Bara ett år kvar till 4:e filmen kommer ut. TÅLAMOD! och med Paprika Pringles på det .. min lediga dag kunde inte bli mycket bättre. Men nu ska jag chilla lite till och sen måste jag nog plugga lite teori :)

peace

A day off.

Ledig idag and im loving it! :D Känns bra att bara sitta hemma och inte ha något viktigt att göra. Men jag ska nog gå en promenad, kolla film, plugga lite ... aa, bara ta det lugnt helt enkelt :)

Men nu tillbaka till 7th Heaven :)

Ingen middag idag...

FYFAN!
Så var andra studenttävligen över... det var nog det värsta jag varit med om. Men 3:a kom vi :) 3 media klasser i finalen också, av 5 platser. Det är ju fan grymt! MP is the shit! haha. Jag fick representera min klass i finalen och jag vettefan vad jag tänkte med. Tina skulle mata mig med en smoothie av fil, kaviar, senap, ägg, lakris godis, tonfisk och tandkräm. Spyr nästan av att skriva ner det här. Asså den smaken................. äeh nu pratar vi inte mer om det :S

Nu ska jag lägga mig ner och vila stackars magen.

peace

#1!

Studenttävling idag och jag erbjöd mig att ställa upp. Äcklig mat ätar tävling .. har ingen aning om vad jag har att se fram emot men gott kommer det då inte bli. Fyfan.. ska göra mitt bästa iallafall och försöka att inte spy x) har ju Tina med mig så .. Hejja oss!!

peace

Tvåtusentio.

Måndag är lika med historia och psykologi. Massa genomgång på historian och prov på psykologin. Det var det. Har bara boken att läsa till svenskan på onsdag och skriva recension sen vette fan vad jag har att plugga :D hoppas inte jag kommer på nåt .. det hade vart så skönt.

Men nu blire The big bang theory och naturgodis :D kan det blir bättre??

pöss

P L U G G

Idag har jag läst läst läst och pluggat pluggat pluggat så mycket att jag svimmar om jag öppnar en till bok ><
Förtjänar en liten data paus.

Nu: musik

peace

Say cheese!

Bilder från studentfesten!


Förfest hos Johanna

















Moon!






Packat med folk vare så dansa kunde man knappt men kvällen var fan lyckad ändå ;D
Och skolan dagen efter kl 8 var ju as kul verkligen .. haha
Men äre studentfest så äre ;) nu taggar vi nästa!

Dagen efter.

Maryan = trött. Maryan = illamående. Maryan = Jätte bakis.
Fyfan, men så ska det vara dagen efter :)
En lektion avklarad, en kvar. Sen hem till fyllot (Johanna) och hämta mina grejer. Sen är det helg!

can't wait

A scouts honor.

Så blev det med den efterfesten x) Johanna mådde så illa att hon inte ens hängde med. Haha, men fan så kul det var igår :) blev liiite mycket på förfesten kanske, för alla tror jag .. jag menar, är det illa att nästan däcka på förfesten? guilty (a) jaja men jag ryckte upp mig och såg någorlunda nykter ut när det var dags att åka till månen. Där blev det massa dans! (eller så gott det gick) hoho vi dansade på månen x) Sen när allt var över så var det bara att dra sig hemåt :) riktigt synd att det inte blev som vi planerade men vad ska man göra ;) det tar vi igen nästa gång!

Idag är jag trött som faaan och av nån anledning kan jag inte gå helt rakt x) är jag full fortfarande eller?! Scout kläderna är på igen och snart bär det av till skolan.

peace

I gotta feeling..

Hemma från Göteborg och är taggad som faaaaan inför ikväll :D snart kommer pappa och sen kör vi mot Johanna och där kan festen börja!

PEACE! :D

Its gonna be a long day..

..it sure will ;) haha. Drar snart iväg till skolan för att sen åka till Göteborg på utbildningsmässa. Sen blire ingen vila! Hem - hämta alla grejer - åka hem till Johanna - Fixa sig - Förfesta - STUDENTFEST! - Hem till Johanna igen - inte sova ett piss - Skolan kl 8 :)

HELL YEAH!!

10 nov.

En lektion i skolan och sen gick jag in till stan för att köpa in det sista till outfiten för imorgon. Längtar som faan! :D haha men nu ska jag fixa lite plugg och sen kolla The big bang theory :)

peace

Im crazy but you like it

jag älskar det .. bara älskar det! ♥

Äntligen hemma!

Är hemma efter den längsta dagen jag varit med om .. och klockan är inte ens 3. Vaknade ju 5 för att få bra kö plats då det var dags att köpa studentfest biljett idag. Halv 7 kom man fram till skolan och där satt vi, typ 13 st utanför Meddan och frös. Men biljett fick man tillstlut och sen var det bara att börja skolan. Man var ju inte jätte taggad för det ska jag ju säga men vi fick iallafall ett gott skratt när Tina trillade av stolen och tog sönder den på vägen. Haha och Mia var snäll och skickade hem oss när vi var klara med uppgiften så nu sitter jag här och käkar godis och dricker julmust :) har lite plugg också men det är inget farligt. Och jag ser ut som en hemlös i håret idag ...

Lång och väl behövande sovmorgon imorgon och Gbg och studentfest på torsdag :) ser ut och bli en bra vecka!

peace

Good freaking morning!

Gött! De visar Vänner halv 6 på morgonen. :D

Alltid redo!

Är äntligen hemma efter att ha varit i skolan sen elva men har inte haft en enda lektion. Och hur går det till? jo det ska jag förklara: Kom till skolan vid 11 som sagt och åt lunch med Johanna. Sen skrev jag ut mitt historia arbete och sen satt vi bara och snackade tills lektionen började vid ett. Där fick vi veta att alla som var klara och hade lämnat i arbetet fick dra. Så jag och Johanna stack till stan (okej jag va inte i skolan hela tiden men ni fattar ;P) där var man tills klockan var typ halv 3, då tog jag bussen tillbaka till skolan med Hanna. Men först Hemköp! Sen satt vi och väntade på att psykologin skulle börja och där hade vi en snabb genomgång till provet och sen fick vi också sluta för typ ingen hade bok eller anteckningar med sig. Så nu sitter jag här och väntar på att The big bang theory ska börja. Sen måste jag bara plugga ..

*suck*

peace

8 nov.

Måndag och tillbaka till verkligheten igen. Och ingen vila här inte, hade ett arbete till idag, har seminarie imon och måste fixa en svenska text till onsdag .. fyfan, men på torsdag blir en en tripp till Göteborg och på kvällen blir det studentfest :D det gillar vi!

Sitter nu och kollar på Ozzy och Drix på Cartoon Network och väntar till klockan ska bli kvart i elva för så bär det av till skolan för lunch med Johanna och sen Historia och Psykologi :) Sen blire bara tillbax till pluggandet.

peace



The afro is back

Snart slut på lovet, men det har vart ett bra lov för min del så jag är nöjd :) Vaknade idag av att solen lös upp hela rummet, så efter frukosten gick jag ut på en promenad. Men nu väntas plugg hela dagen. Mindre kul, men det måste göras.

Dessutom har jag ingen sovmorgon varken imon eller tisdag >< blääää

peace

Girls rule!

Kom precis hem efter att ha spenderat kvällen och natten hos kära lilla Gusselusse :) Det var äntligen dags för tjejkvällen vi hade väntat på så länge. Jag fick äran att åka helvetes bussen hela vägen till Hylte som Marina och Lisa gör varje morgon och jag kan inte säga hur synd det är om dem... 1 timme .. fyfan... Men sen kom man äntligen fram och blev mött av Lisa. Snart så började fler och fler droppa in så vi började laga tacos för fulla muggar. Och efter maten blev det spel och massa skratt och senare mot kvällen blev det Super Mario och Donkey Kong. Sedan började folket dra hem och jag Lisa och Lisa blev ensamma kvar så vi la oss i Lisas föräldrars säng och snackade låångt in på kvällen tills det var dags att sova. Idag blev det mumsig frukost och sen fick man skjuts till stan av Lisas pappa så man slapp den bussresan hem iallafall och nu sitter jag här :) (många Lisor i den här historien..) Funderar på om jag ska duscha nu eller sen .. plugga pallar jag inte iallafall >< jätte fint väder ute så det blir nog en promenad senare också. Får se :)

Men kvällen var iallafall sjukt kul och ett bra slut på höstlovet. Och Hyltelukten kommer jag nog aldrig glömma ...

puss

~

Behöver plugga, måste plugga, pallar inte plugga...

Movie time!

Ronja sitter här hos mig och kollar i brorsans skolkatalog medans jag sitter och bloggar och kollar halvt på The big bang theory. Vi har precis kollat på film och har ätit massvis med godis. Jääätte mätta är vi men filmen var as bra så vi är nöjda :) Vi kollade på Catfish btw.. hehe. Vi sitter fortfarande och är helt tagna av den .. att det finns såna människor. Nu blev ni allt nyfikna va? xP haha ni får kolla på den för att se vad jag menar :) Som sagt, as bra var den!

de va allt...

peace



 

3 nov.

Idag blev det en runda på stan med Johanna :) Vädret var ganska kasst men man överlevde. Köpte en halsduk och ett par örhängen och så blev det lunch på Roberts med massa snack. Uppskattas alltid. Imorgon ska man träffa Ronja på kvällen för vi ska ha vår film kväll med massa godis som vi har planerat länge nu x) och på dagen måååste jag bara plugga..usch

Ikväll blir det Greys :D bara så bäst...

peace

Taggade inför studenten



MP08good looking?

In the city

Kom precis från frisören och nu har jag rakt hår igen! x) inte föralltid utan hon bara plattade med plattång. Känns helt mysko, och jag ser helt mysko ut också. Haha, nu ska jag äta lunch med mamma och sen bär det av hemåt för att ta tag i lite plugg.

ciao


Back to where we were :)

F u c k

Nepp, denna gången gick det inte... helvete vad sur/arg jag blev. Men nästa gång ska jag fan klara det!

Dagen D

Idag gäller det. Halv 5. Körlektionen innan gick åt helvete. Är det ett tecken? Hope not .. omg nu kommer nerverna...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! <--- nerver
RSS 2.0