Hallå Estland!

Bakis tisdag .. ugh
Club Monday igår blev lite fööör bra. Blev en shot för mycket tror jag. Förfesten var hos Johanna, så klart. Hon, jag och Adrian drack och fulade oss så det stod härliga till. Efter en helvetes bilfärd ut till Tylösand började minglet. Jag och Adrian tappade bort Johanna på direkten och minglade runt och sa Hallå Estland till varenda kotte vi träffade. HAH jaa varför inte?? Hela kvällen bestod mest av mingel och dans, men runt ett mådde jag för illa så det blev hemgång för mig. Lyckad måndag? lite för lyckad .. men kul hade vi!
Idag ville jag typ dö .. men det blev ändå en tripp till stan och sen en sväng till Johanna för att hämta lite kvarglömda grejer. Ska nog ut en sväng i solen nu.
 
Ciao
 
 

Project X

Asså .. jag är mållös. Snacka om episk fest, MINST sagt. Man måste nog komma på ett nytt ord för vad de var. Men jag ääääääälskar att den är baserad på verkliga händelser. Hats of till de som ordnade "the best high school party of all times"
 
Lite inspiration till 20års festen kanske??
 

Summer celebration

Jupp .. det var för bra för att vara sant. En hel vecka med brännande hetta och perfekt strandväder avslutas med en stormande lördag. Jag vaknade av att det åskade och att himlen hade öppnat sig. Det ööööööööste ner .. nu är det lugnare, det regnar inte men det är äckligt fuktigt ute och det kommer nog börja regna vilken minut som helst. Tur att vi fick njuta av den fina värmen igår för på kvällen var det grill och lekar och mys som gällde hos Johanna. God mat, roliga lekar och trevligt sällskap, vad mer kan man begära? Och idag är det perfekt film väder! Pappa och Simon är iväg på match och jag är home alone. Så jag ska fixa mig en god sallad och parkera mig i soffan och kolla Project X
 
ciao!
 
 

Äntligen!

Detta kallar jag sommar! 27 grader och stekande sol. Gött! Dagen spenderades på Östra Stranden med Ronja. Stek och bad och snack. Typ hela Hstd var där också. Packat med folk! även fast vattnet var typ brunt och smutsigt .. fresh. Hemma nu och har ont i fossingarna så det blir väl soffläge resten av kvällen. Mamma reste till Ukraina idag så i 10 dagar framåt är jag mamma i huset. Får se hur det går ;) hoho
 
Imorgon står träning och Johanna på schemat och på fredag blir det sommarfest. Can't wait!
 
peace

WTF?!

Vad fan hände med måndagen?? den bara flög iväg! jävlar .. måste hitta på något att göra på dagarna.

First ladies on the moon

Lördag - Morfars - drinkar - shottar - Moon - nada människor - dansa - äga stället - B&B - stalkers - dansa - pausa - dansa - kaosa
Söndag - zzzZZzzZZzz
 
 
 

Tonight we are young

So lets set the word on fire! Bulls och Moon med girlsen står på kvällens schema.Its gonna be legen .. wait for it .. DARY!

Killing me softly

Desperate times calls for desperate measures
Allergispruta i rumpan
 
det får sumera dagen .. ciao!

Tilt powah

Another day passes by. Molniga blåsiga sommardagar är ingen höjdare .. men perfekt shopping väder dock! Så jag och Angelica tog med oss våra sista slantar för att hitta något flashigt till lördag då det ska festas till lite ;) Efter många svordomar och uppgivna miner så hittade vi tillslut lite smått och gott. Never give up var lite dagens motto .. Jag kom hem med två toppar, en kjol och en ring + så fick vi en varsinn goodiebag. Och goodiebags gillar vi! Väl hemma blev det en runta till flygstaden med mamma för att handla in lite nödvändigheter och sedan en promenad i det faktiskt ganska fina vädret. Och ni sitter jag här med kurrande mage och väntar på att klockan ska slå 22.00 för då sitter jag bänkad framför So you think you can dance!
 
Får väl hoppas att de kommande dagarna också har lite roligheter att bjuda på!

Just perfect ..

Åska och regn i mitten av juli... lovely
Jag bosätter mig i soffan med den andra Hunger Games boken
 
over and out

Welcomed with sunshine

Hemma igen eter en fantastisk vecka på Mallorca. Sol & bad för hela slanten och inte en tanke på något annat. Och även Halmstad levererar solsken. Så nu när batterierna är full laddade så är det bara att ta tag i livet igen :)
 
Lets do it!

Soon ..

Regn och mulet i Halmstad idag
Strålande sol i Mallorca imorgon
 
Längtar!

Buzz kill

Där förstörde allergin ännu en kväll. Skulle dragit till Leffes ikväll på premiären men nää, allergin bestämde sig för att slå till hårdare än någonsin. Träningen fick lida också .. jävla bajs allergi. Så ikväll blir det jag och min allergi sittandes framför Bad Boys 2.
 Helt ok ändå ..
Annars har dagen bestått av lunch och lite shopping i staden med bror och far. Blev ett linne och ett par nya solglasögon rikare. Sen kommer mamma och ger mig två biobiljetter och brorsan ett par högtalare till sin mobil, bara sådär. Haha love her
 
Men nu ska jag få i mig lite mat i magen och sen bara .. aa .. softa :)

Summer paradise

Idag var det sommar på riktigt. 20 grader i skuggan. Nu börjar det likna något ;) Dagen spenderades på Västra stranden med Johanna och Abbe. Vi lekte lite i vattnet och promenerade längst stranden och avslutade med en  varsinn glass i den stekiga solen. Sen bestämde sig allergin för att komma tillbaka och förstöra hela min dag. Har suttit hela eftermiddan med ont i huvet, kliande ögon och rinnande näsa. Lovely.. tre dagar tills jag slipper den. Längtar längtar längtar!!

 

Café Söderpiren på Västra stranden. Ganska perfekt läge :)

Refresh

Ny blogg design och nya tag. BAM! Solen skiner men det känns som det kommer försvinna när som .. ser massa moln komma in. Whatever, på lördag sticker la familia till Mallis och njuter av solen och värmen i en vecka. Halleluja! precis vad jag behöver. En vecka bort från tråkiga självmordsbenägna Halmstad. Haha nää så illa är det inte ;) De senaste dagarna har varit rätt roliga. Lets have a recap;
Söndag - Mingolf och fancy middag med la familia på Östrastranden. Sedan blev det bio och kvällsmys med Johanna. Ice Age 4 och varsinn cola på Morfars uteservering. Filmen vad barnsligt rolig. Skrattar för mig själv bara utav tanken. VVV = Våga Vägra Vuxen!!
Måndag - PS2 och Prison Break (♥♥♥) hos Ronja heeela eftermiddan och kvällen. Nerds for life!
Idag - Träning och god lunch alldeles för mig själv. Home alone! 
Och nu sitter jag med datan i knät med Khloe och Kourtney Kardashian på i bakgrunden och bara chillar läget :) 
 
Räknar ner dagarna till sol och värme. Sålänge är jag inställd på chillmode!
 
peace
 
RSS 2.0