Exhausted.

Är helt sluuut...Stack från skolan vid 3. Gick in till mamma för att äta något innan ryskan. Hon hade köpt sushi till mig för jag har aldrig smakat det innan. Och uuuuusch! :S trodde jag skulle tycka om det faktiskt men gud nej >< spydde nästan så fort jag kände smaken...fy, så jag köpte en fet baguette på Regnbågen istället och gick mot Kattegatt för att ha ryska lektion, pallar inte skriva nåt om det...Kom hem för typ 45 minuter sen och har ätit en skål glass änsålänge :) mumma. Datan där nere har kommit tillbaka också :D ganska rensad är den men den funkar iallafall :) :) alla bilder är kvar så jag är nöjd.

Orkar inte plugga teori idag..men snart ska jag iallafall gå en runda och sen bara ta det lugnt och kolla Fångarna på Fortet.

peace

Vi har vingar...

Så det skriker om det! hoho massa Red Bull till denna klassen är inte bra, speciellt när man har 4 timmars lektion och ingen lärare :) :) Marina är bäst, men det var väl ingen nyhet ;) eller Gussen säger att hon ljuger, men det var väl ingen nyhet det heller? HAHA va? Caroline och Gussen gav oss en liten föreställning, en mycket vacker sådan också, som snart kommer hamna uppe på facebook ifall någon är intresserad x) tralala vad kan man mer skriva om?? Marina ska övningsköra idag, låt oss alla be en bön för henne så att hon klarar sig oskadd. Hon skulle tydligen krocka ?? låter som en bra idé eller hur? Själv ska man övningsköra tomorrow. Känns bra... ha ha ha

nae nu försvann min fantasi så nu drar jag (:

HEJDÅ!

29 aug.

Söndaaag..släktingarna åkte tidigt imorse så det är ganska tomt i huset nu...Har inte gjort mycket idag, gått en runda, två gånger tillochmed, pluggat teori, tagit en snabb fika i stan med Johanna..jao. Men det är väl så det ska vara på söndagar? Om en och en halv timme börjar iallafall Hard times of R.J Berger på Mtv och det ska jag bara inte missa :P hoho.

Imon skola och psykologi för första gången ;) men sovmorgon till 1 också, I love it

peace

Inception

Igår såg man ju äntligen Inception på bio tillsammans med Ronja. Asså, jag fattar inte vad folk inte fattar med den filmen x) Den var ju hur bra som helst! Helt klart min typ av film :) :) ÄLSKADE DEN! haha och inte nog med det så fanns det en karaktär som hette Yusuf. As ballt ju! Det var absolut inte sista gången man såg den ;)
Idag skulle man egentligen träffat Johanna och haft det lite trevligt men eftersom våra släktingar åker tidigt imorgon så ska vi spendera hela dagen med dem :) Johanna ska jag träffa imon istället.

Efter att jag spenderat hela morgonen framför tv:n och min stora kärlek så ska vi snart iväg till Brottet. Bara det inte börjar regna eller nåt.. sen MÅSTE jag ta tag i teorin!

puss




Murvel at work

Sitter i journalistiken och lyssnar på Marinas klagande och skriver en artikel om Rödluvan.
Men det är fredag och tonight blir det bio med Ronja (:
hang in there

It's a beautiful morning

ä l s k a  s o v m o r g o n

Flow.

Asså shit kan det inte sluta blåsa snart? :O det typ stormar konstant nu ju. Inte okej..Onsdag och allt rullar på som vanligt. Skolan var väl inte så intressant, NV för första gången bara. Efteråt stannade vi iförsig för att lyssna på en grafiker från Alabama som visade lite vad han jobbade med och han var gryyyym! Helt sjukt hur duktig man kan vara. Han sa iförsig att han jobbade 24/7 och om nån frågade om han ville typ festa eller hänga med nånstans så sa han nej för han hade ett jobb att göra. Snacka om ambitiös (stavning?) Var hemma typ halv 6 och gick en runda men blåste nästan bort :S Och nu har jag kollat Fångarna på Fortet med hela famljen (: älskar det programmet!! hoho

Imorgon är det sovmorgon till 1 och på fredag bio med Ronja (: känns bra!

peace

23 aug.

Första "riktiga" skoldagen idag. Kommer typ älska mina måndagar känner jag. Sovmorgon till 20 i 1 är ju aldrig fel ;) Fast historia i två och en halv timme känns ju sådär men läraren verkar as schysst :S fattar inte vaför Tobbe och Carl bara ska gå och klaga på henne. Får se med tiden antar jag :) Träffade äntligen Johanna och fick en jätte snyggt armband av henne som hon så snällt hade köpt till mig i Turkiet. Sen traskade vi in till stan tillsammans för en liten lunch/fika och massa snack (: Sen efter en dag med massa solsken så började det spöregna..så nu sitter man här inne i regnet och funderar på vad man ska hitta på x) stackars bror har fotbollsmatch nu. Jaja..

Ganska chill dag imorgon också, religion för första gången och sen körlektion för mig så missar andra lektionen. Men men, vad ska man göra :D

peace

I gotta' feeling...

Phahaha, galen kväll igår! Var ju planerat att det skulle bli nån strandfest nere i Vilshärad, så jag, Gussen och Marina bestämde oss för att dra dit (: skulle hoppat på bussen som de satt på men självklart missade jag bussfan! Va typ 100 meter från busshållsplatsen när jag såg bussen bara åka förbi. Jaja, pappa körde ner mig och väl på stranden hade vi det ganska trevligt tills nån gubbe bestämde sig för att ta av sig alla kläder och ta en liten simtur. Tog ju ett tag innan han fick på sig kläderna igen...efter typ en halvtimme om inte mindre ändras planerna och vi åker hela vägen tillbaka till Söndrum hem till nån kille med ett SJUKT snyggt hus! Inomhuspool, behöver jag säga mer? Sen vid 12 åkte jag hem igen (: Men trevligt var det iallafall :D
Idag har jag bara hunnit kolla på mitt FAVORIT program :))) och nu ska jag nog ut en runda och sen blir det nog bara att stanna hemma och ta det lugnt (: antagligen plugga teori.

peace

Back to reality

Sitter nu i den åh så efterlängtade grafsalen och ska egentligen börja på projektarbetet men det går ju sådär.....

b a j s

19 aug.

Andra dagen i skolan, Check! Den va inte så illa den heller. Vi lekte bara med tvåorna i några timmar och sen slutade vi. Tog en snabb lunch med Gusselussen på Donken efteråt och sen dess har jag bara suttit hemma. Ska nog ut och gå en runda snart med Mp3:n i högsta hugg men ska nog inte lämna kusinen hemma helt ensam :P Ska nog plugga lite teori nu. Ska fan ta och fixa körkortet! :D och imorgon händer det tydligen lite skojjsiga saker så man har nåt att se fram emot också (:

peace

Thats it?

HA! en timme var man i skolan..och nu har det börjar spöregna också. Toppen (: hoppas det slutar till 5 då jag ska stå ute och sälja muffins.

har inget mer att rapportera så
peace!

Tagga skola?

Gud nej .. sitter här och funderar på bussar och när de går och eftersom Hlt:s jävla filer inte vill fungera har jag ingen aning om när bussarna går .. GAH! perfekt start på terminen (: jaja, sista dagen på sommarlovet har spenderats hemma hos Marri eftersom hon fyller år idag. Jag och Jenny åt upp hela hennes kladdkaka och sen spelade vi lite spel och pratade och allt sånt och sen cyklade jag och Jenny hem. Och nu har man suttit och kollat Jersey Shore med bror och deppat över att skolan börjar imorgon :( eller jag har deppat, han börjar ju inte förens på måndag...Ser ut som det kommer regna imon också. Juuuuust great.

Förhoppningsvis går vi inte länge imon så det är ju lite skönt, men sen ska jag sälja mina berömda muffins på brors match. *stoooooooooooor suck*

puss

Liseberg ♥

Just deeeeeeet :D haha hela dagen har spenderats på Liseberg. Har sååå ont i mina fötter nu att jag tror jag behöver rullstol :S haha, nae ääälskar Liseberg. Hur kan man inte lixom? Åkte typ allt, vann ingenting..as usual ;) finns typ inget mer att rapportera. Skola om tre dagar, känns ju mindre kul. Sommarlovet har gått så jääävla fort ;o illa illa, men nu har man tredje och sista året att se fram emot och det kommer bli skojj ;)

Har inget mer vettigt att skriva så jag drar nu (:

peace

In my own little world

Hoho, måste se kul ut för den som kommer in i mitt rum nu :P Eftersom min moster och kusin sover i Simons rum måste han sova i mitt rum på en sån uppblåsbar madrass ni vet och då får inte datastolen plats och eftersom datan där nere inte vill fungera så sitter jag här, på golvet på den uppblåsbara madrassen med tangentbortet i knät och sitter och stirrar på skärmen typ en meter ovanför mig xD haha. Får snart ont i nacken men vad gör man inte för internet. Har suttit hela morgonen fast klistrad framför So you think you can dance ♥. Är helt förälskad i det programmet och försöker att inte missa ett enda men det händer ibland. Tack gud för Youtube säger jag bara ;P Annars vet jag inte vad som händer idag men imorgon ska vi iallafall till Liseberg 8D

ååhh min mage kurrade precis så jag ska ner och äta nåt ;)

puss

eeeeeevighet

blöh, känns som dagen aldrig kommer ta slut >< vaknade klockan 6 (oh lord) och drog iväg på körlektion en timme senare. Gick faktiskt as bra och nu har jag bokat in rubbet så jag vet när teorin och uppkörningen är så nu är det bara att fokusera och tuta och köra (HA! xD) men dagen har gått såååååå långsamt. Klockan är bara kvart i 2 men det känns som den ska vara typ halv 6 eller nåt. Jaja, föräldrarna åkte precis iväg för att hämta min moster och min kusin som flugit in från Ukraina och jag ska snart iväg in till stan för att träffa Johanna (:

har nog inget mer vettigt att skriva så .. im out! (:

peace

Twilight fever!

Ååååååååhhhhhh så mätt jag är x) Twilight maraton idag med Ronja var ju inbokat, och som sagt, massa chips och godis blev det och jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv som jag är nu. Jag och Ronja har upptäckt en sak; hur mätt man än är och hur illa man än mår så kan man bara inte sluta äta Sweet Chilli/Sourcream chips xP vi får skylla oss själva i guess. Dessutom kollade vi bara på de första två filmerna, och ändå satt vi från halv 3 tills nu (18.55) Men åh så bra de är och ÅH som vi längtar till 4:e filmen!! 8D Men tills dess får man se fram emot parodin som gjort av Twilight ;) Den får man ju bara inte missa! :D

Nu ska jag bara vila lite och sen gå en promenad för att känna mig lite nyttig ;)

peace



Jacket on, Jacket off

Måndag idag ja. Här har det inte hänt så mycket. Var i stan med mamma en snabbis för att köpa ny piercing :D en som passade den här gången ;) och nu har man precis kollat fim med lillebror. Karate Kid blev det och den var riktigt riktigt bra!! :D Jaden Smith var helt sjukt grym också. Vill också kunnde göra så ju xP får börja ta Kung-Fu lektioner :)

Imorgon ska jag och Ronja ha Twilight maraton med chips, godis och massa Twilight och på onsdag har jag körlektion tidigt som attan och sen kommer det släktingar hit från Ukraina (:
awesome...

bye


Jaden Smith i Karade Kid (:

The sky is falling down

..känns det som. HAHA, jag har inget liiiiv >< sitter bara hemma och dör. Stör mig på att halva piercingen hänger utanför ögonbrynet också ... den är för stor, i know, men jag tänker inte byta tillbaka till den andra söndriga äckliga så får leva med att den är för stor, tills jag köper en ny iallafall. Kolla! sitter och skriver om min piercing. WOO kul liv jag har här ......... ville gå en promenad så man kom ut ur huset en stund iallafall men nää .. då ska det självklart börja regna. *grrr* jaja, får stanna hemma och kolla film. Det är iförsig aldrig fel (:

hejdååååååååå



Lägger in en random bild på mig och bror från Italien (:
(va ju ett tag sen man la upp en bild)

6 aug.

Här går det segt ;P haha har inte haft så mycket att skriva om så håller mig borta från bloggen för tillfället. Men idag åkte man iallafall in till stan där man träffade Gusselusse och vi tog en lunch på Sandys, smsade 118800, köpte godis och vandrade runt och pratade massa strunt och gjorde allt sånt som man gör när man ses :D haha, köpte hem ett nytt halsband och en ny piercing (äntligen!) också så är supernöjd! :D Mindre än två veckor kvar tills skolan börjar, inte jätte kul men vafan, har ändå ingenting att göra här hemma så varför inte lixom? ;P

Men nu ska man äta godis och ... aa .. hitta på nåt ;P

bye

3 aug.

Shit, redan augusti :S fattar fortfarande inte hur fort tiden går..aja :D
Idag har jag bara chillat hela morgonen. Eller dagen kanske man ska säga eftersom jag vaknade typ halv 12 x) Damsugade hela nedervåningen också så gjorde lite nytta hemma iallfall xP Men nu kom jag precis hem från en promenad med Jenny JokMok och vi hade det trevligt som alltid med massa snack och sånt. Men jag missar So you think you can dance idag :( inte kul! Mamma och pappa har tagit tv:n här nere och lillebror sover för han ska upp tidigt imorgon så jag är lite sur nu .. men får fan inte missa reprisen på lördag vid 12 nångång.

men nu!.....jaa, vad fan ska jag hitta på xD

hejdå

Noooooooooooo!

Nu har den kommit. Elgiganten reklamen. Varje år när den kommer så vet man att sommarlovet snart är slut. Aldrig ett bra tecken, och när jag såg den idag så dog en liten del av mig...

:(

Home alone.

Ellen DeGeneres, Glee, promenad, plugga teori och film (kanske) står på schemat.
Slappemåndag

RixFm Festival 2010!

And im hoooooome! Efter att jag stressade Ronja innan idag, åkte vi in till stan och RixFm festival, vår årliga tradition (: Riktigt bra var det också! Men favoriterna var ju ändå Donkeyboy och Broken Door. Sen blev man ju döv på ena örat när det var E.M.Ds tur men annars var allt tipptopp (: efteråt joinade jag Ronja och hennes boyfriend och några av deras vänner i parken där de bara satt och chillade och sen träffade jag tvillingarna och Mia och fick skjuts hem av dem. Och nu sitter jag här :D Blev en snabb sumering av kvällen, orkar gå in på detaljer... Och nu händer det inte mkt mer i sommar :S den är ju iförsig slut snart men ändåååå! >< vill inte att sommaren ska sluta :( fast nu börjar iförsig sista året på gymnasiet vilket kommer bli grymt så ... lite bitterljuvt är det :P

jaja nu ska jag inte skriva med onödiga saker utan ska lyssna på musik istället (: bilder från festivalen kommer typ nångång.. x)

god natt

Petter är hjulbent jag är kobent..

Kul kul KUL var det igår :D haha om man bortser från idioten till busschaufför som alla typ hatar nu så var kvällen jävligt lyckad (: Var hemma hos Johanna vid 7 tiden och efter en halvtimme kanske börjar de andra droppa in. Vi var bara 6 stycken när vi tog bussen in till stan där vi träffade Cajsa och massa annat folk som sedan hängde med in till Marinfestivalen. Alla var på jätte gott humör (xP) och vi sjöng massa reklam låtar och bara var allmänt glada :D där väntade vi på att konserten skulle börja men vi stannade bara 20 minuter kanske för det var inte jätte skönt att kolla en rock konsert i klackar och sen kollade vi bara på skate uppvisningen och sen åkte jag hem (pallar inte ta så mkt detaljer ;P) men as kul hade jag så tack alla för igår!

Men idag blir det äntligen RixFm festival med Ronja! :D WOO!

puss

RSS 2.0