Alien invasion

Vill stanna i nollnings bubblan för alltid. Har aldrig haft såhär roligt!
 
 
 
 
 

And so it has begun!

Första dagen av nollnigen är officiellt över! Den började med kaos med slutade med genemskap och massa skojj. Och 113 st nollor är fan inte att leka med. Massa att göra och hålla koll på, men ÅH så roligt! Äntligen är vi igång! Längtar SÅ till imorgon!!

Oh my god maybe!

T minus 2 days. Är ännu mer taggad nu efter Kick offen igår. He-rre-jävlar vad kul det var. Ännu en gång blev det lite mer än tänkt men jag kan väl inte göra mer än att tacka och boka. Spenderade 30 kr och fick ändå i mig en cider, en öl och runt 5 shottar. Awesoooome. Och såklaaaaaart blev det massa dans. Både av oss och av staben. Och alla var ju i sina utstyrslar vilket var fantastiskt. Haha man kände inte igen en jävel så alla umgicks med alla. Ikväll är det stormöte och imon är det bara att tagga tagga tagga!
 
 

Sucker

Okej .. allergin visade sig vara en förkylning. Yeey .. perfekt timing :) tur att jag inte har något planerat idag! Igår blev det iförsig Bulls i nån timme med tjejerna. Vart faktiskt kul att träffa alla igen. Eller nästan alla .. vissa dissade ju. Men men .. sånt är livet. Idag ska jag bara ligga i soffan och tycka synd om mig själv och hoppas att det gör mig frisk :)

Like a kid again

En hel vecka med sol. Det är fan rekord denna sommaren! Hoppas bara det håller i sig till Nollningen. Dagarna har varit ganska tomma. Stan med pappa och simon, lite film kollande, bok läsande .. men igår! Igår minsann, då vart det kalas i Laholm! Hanna hade en fyra månader försenad kalas middag, med mat och tårta och allt. Så jag mötte upp Angelica i stan vid 5 tiden för att handla presenter och sen hämtade Tobbe upp oss och vi körde raka vägen mot Laholm där vi satt långt in på natten och spelade, pratade och hade väldigt väldigt trevligt :) Men .. all good things come to an end .. min jävla allergi är tillbaka!! GAH! Jag som har gått i flera veckor och mått tipp topp så bara slår den till över natten .. Och jag som ska träffa tjejerna ikväll för en försonings middag på Bulls .. Hoppas fan det går över!! Och om inte nu, så gäääärna till nollningen. En nysande mamma är väl inte så spexigt??
 
Kalas!

Cheap Monday

Måndag och ny vecka. 10 dagar kvar till nollningen!! Tagga tagga tagga!! Idag har det inte hänt ett skit. Försökte sy det sista på overallen men jag slutade med att jag nästan kastade symaskinen genom fönstret. Den får fan vara klar nu. Annars har jag bara vart på Go'middag med pappa och bror och käkat gott plus att vi hälsade lite snabbt på våran nya granne. Ingen av oss kunde inte riktigt lista ut vad han hette eftersom han snackade med väääldigt bred skånska men förhoppningsvis listar vi ut det snart x) 
Helgen avslutades med bio (igen). Jag och mamma pallade inte sitta hemma så vi gick och såg Cockpit. Det kan vara en av de bästa svenska filmerna som gjorts. Fyfaaan så rolig den var!! När vi sen kom hem bänkade vi oss framför tv:n och kollade OS avslutnings ceremonin. Asså .. stor eloge till London. Den var riktigt grym den ceremonin. De kunde nog inte trycka in fler kändisar. Haha, höjdpunkterna för mig var ju utan tvekan Queen och Spice Girls. 
 
Nää .. dags att hitta på något kanske. Fint väder ju .. promenad it is!
 
 
Cockpit :)
 
 
Spice Girls återförenade :'D

Summer at last

Mån, tis, ons & tors: Nervskada i benet (Maryan=handikappad) och fixa overallen till nollningen
Fre: Bulls och Bio med Johanna
Lör: Stan med Ronja och stranden med mamma
 
Dagarna rullar på. Sommaren börjar äntligen visa sin rätta sida. Sol hela kvällen igår och hela dagen idag. Hoppas det håller i sig. Det har ju regnat hela sommaren typ och överraskande nog regnade det allra mest i Halmstad. Såklart .. Nästa vecka blir också händelserik. Födelsedagskalas i Laholm och försoning med tjej gänget.
 
Hepp hepp!

Already August

Sommarlovet blir kortare och kortare. Inte alls långt kvar till andra året som högskole student, och ännu bättre; inte alls långt kvar till nollningen! Måste fan sätta mig nån dag och sy ihop overalls jäveln.. Dagarna nu är ganska tomma. Om inte jag och min påhittighet kommer på något kul att göra men det händer sällan. Men igår, faktiskt, så smsar Angelica och bjuder hem mig på lite vin och trevligt sällskap och det tackar man inte nej till. Kvällen bestod av att hon, jag, Hanna och Milos satt i hennes kök och drack vin och spelade Alias. Väldigt medelålders av oss, men fan så roligt vi hade (och inte endast pga vinet). Denna kvällen blir också ganska händelserik faktiskt; födelsedags fest hos Malin står på schemat. Can't wait!
 
Så nu är det bara att tagga till!
RSS 2.0