Cherry cherry boom boom

Fasen vad varmt det är ute nu! Nu börjar det kännas som sommar (: eller aa .. nära nog iallafall ;P
Kort dag idag i skolan. Engelska där jag inte minns vad vi gjorde men jag och Marina och Elina gick iallafall till medieteket mitt i allt så vi gjorde nog inget viktigt. Vi kollade på alla bakfulla treor som fulade sig i medieteket hela morgonen. haha nästa år är det vår tur och jäävlar vad jag längtar! :D Ingen MDK sen så det blev staden med Marina och Lisa. Bara massa spring i affärer. Sen tillbax till skolan för matte där vi fick reda på nationella. 2 jävla poäng från VG var jag ;O gud jag som trodde det gick rent åt helvete för mej men det gick visst bättre än jag trodde! Fast VG hade ju inte suttit fel där asså ;P
Hängde med Johanna på svenskan där de kollade på skräckfilm. Jag är ju inte det största fanet av skräck måste jag ju erkänna, har ju undvikit det och inte sett en enda skräck film men nu var det tydligen dags (: Barnhemmet blev det och jag tvingade Elina varna mig innan nåt läskigt kom eftersom hon hade sett den. Som tur var kom det inte så många läskiga saker innan lektionen hann sluta :P haha men den va ju inte rolig precis!!
Stan efteråt igen med Johanna och Sandra. Jag och Johanna tog en lunch på Pastavagnen och sen mötte vi upp Sandra för lite shopping (: blev en tunn tunn jacka för min del och en morsdag present (: Och nu sitter jag hemma och vilar mina stackars fötter som är helt slut efter dagens springande i stan.

Nämnde ju Eurovision i förra inlägget men glömde säga något om paus underhållningen som var så jäääävlans bra :P De filmade massa folk i olika städer som dansade samma dans till en av Madcons låtar. Sjukt bra var den verkligen (:
NU blir det soooooft! ;P

peace

här är paus underhållningen då ;)

I'm in a orbit all the way around you

Puh, kände att jag gjorde rätt denna gången. Visste inte om jag ville gå och kolla på balen eller stanna hemma och ta en varm dusch. Det blev duschen och det är jag glad för eftersom det regnar ute nu. Stackars treor..men men, mer kan man väl inte förvänta sig av det svenska vädret.
Glömde ju slänga in en komentar om Eurovision innan. Fast egentligen finns det väl inte så mycket att komentera förutom idioten som sprang in på scen under spaniens bidrag. HA! jag fattade ingenting först, trodde bara han skulle vara med men att det var konstigt att han inte var klädd som alla andra. Tillslut kom ju vakterna och drog ner honom och DÅ fattade jag xP haha både jag och Frida (som jag satt och smsade med under hela tävlingen) bara garvade xD men hur bra kunde säkerheten vara om han lixom lyckades komma in på scenen? haha det kan man ju undra.. Tyskland vann ju. Vet inte vad jag tycker om låten. Hatar inte den men älskar inte den heller..det fanns ju bättre låtar. Jaja.. inget att göra åt det nu (:
Hoppas bara sverige skickar ett tillräckligt bra bidrag för att iallafall komma till finalen nästa år xD haha

Nu ska jag vänta på att mitt hår ska torka, sen TV evening (: Glee, Taking the stage och Parlamentet (Måste platta håret nån gång där emellan också...)

Forever's gonna start tonight

Söndaaaaaag! lamaste dagen på veckan..men men. Ännu en helg snart över. Inte mycket som hänt här. Köpt ett nytt bord till vardagsrummet, mamma och pappa är iväg och hämtar det nu, så jag och bror är ensama hemma. Vi har precis städat hela huset och satte på Total eclipse of the heart på högsta och sjöng tills vi blev hesa. haha idol nästa? Yusuf syskonen ftw!

Nu ska jag kolla Are you smarter than a fifth grader med bror, sen duscha, sen kanske åka och kolla balen (:

peace!

Jag smälter...

We're gonna be victorious!

Fredaaaaaaaaaaaaag!! Fattade för typ 1 timme sen att det faktiskt var fredag idag xD hahah trögfattad? Sista teckenspråks lektionen nånsin idag vilket suger! Skulle välja steg 2 men historian var ivägen så det gick inte. Haha historian har inte börjar än och den förstör redan för mig. Inte så gott tecken kanske. Får komma på nåt annat för teckenspråk var så jävla kul! Vädret börjar bli bättre också, det regnade hela dagen men nu är solen framme och allt, hel skumt. Kommer aldrig förstå mig på det svenska vädret...

Planer med Marri och Jenny ikväll verkar det som ;) g r e a t !

puss

27 maj.

Allt plugg är äntligen över!! Sista provet idag i samhäll och det gick bättre än jag trodde (: tror fan jag kommer få mitt VG iallafall :D haha hoppas det iallafall. Annars har dagen vart helt ok (: fint väder, långa raster, lite plugg och massa snack..haha. Exakt två veckor kvar till avslutningen och nu börjar man fatta hur jävla snabbt tiden har gått.

Sture på stan nästa vecka och det ser man fram emot! :D men nu blir det chill och promenix!

puss

It´s a beautiful day!

hoho vad denna dagen har varit bra! :D nästan perfekt! Först engelska. Jävligt onödig lektion. Halva lektionen satt man med Marina den Bästa inne på facebook och andra halvan lyssnade man bara på massa snack xD haha efter det gick man in till stan med Johanna och Marina den Bästa och soooolen sken och det var varmt och bara as skönt! :D vi gick runt i affärer och bara dreglade över alla snygga kläder och SKOR! omg asså skorna..rena helvetet att kolla på om man inte har pengar! Speciellt för Marina som nästan började böla över sin älsklingar. Sen satte vi oss på Roberts med Johanna och Musse en liten stund och kollade på när en mås åt sin lunch..HAHAH en annan mans kladdkaka som han bara hade lämnat för att gå på toa eller nåt. Så jävla komiskt! Lite taskigt av oss att bara sitta och garva åt den men vad gör man ;) haha. Promenera tillbaka till skolan sen och bara sätta sig på gräsmattan och snacka massa blev avslutet på vår fina utedag (:

Sitter på  grafen nu och väntar på att vi ska börja. Plugg väntar när man kommer hem..isch

just det .. MARINA ÄR BÄST! :D

puss

Afrodite&Gusse

Vilken jävla dag >< vaknar av att det typ stormar utanför. Så jävla great. Inte okej att ha halsduk i slutet av maj. Vad fan ska det här föreställa? en andra höst? jo tack men det räcker med en. Skola i typ 45 minuter (Y) kändes ju för jävla nödvändigt men jaja, man överlevde iallafall. Sen stressade jag och Lisa som fan till bussen för vi skulle till stan för hon skulle köpa skor och hennes buss gick om en halv timme och massa sånt tjafs. Klockan är typ 09.15 när bussen kommer så vi andades ut och bara tog det lugnt för hennes buss gick 09.45. Väl på bussen, vad kommer inte jag på då, jo, ATT STAN-FAN ÖPPNAR INTE FÖRENS 10.00.....hahahaha hur jävla failade som helst kände vi oss xD så vi bara tog det lugnt och gick till hemköp och köpte lite att äta sen satte vi oss bara utanför Åhlens och väntade (: Hennes nästa buss gick inte förens 10.45 så vi hade gooooooott om tid :D men vi hade as kul och provade hattar, glasögon, lekte med gosedjur, letade efter Barbapappor och massa annat. haha tiden går faktiskt ganska fort när man har kul också ju ;D

Har vart hemma ett tag och bara ätit, kollat Ellen DeGeneres och pluggar samhäll..Sista jävla provet och det är hur svårt som helst..älska samhällsekonomi ♥
tar en paus nu sen är det bara att dyka in i anteckningarna igen

puss


Gusselusse&Afrodite (:
(gaaaaaaaaaammal bild)

Maj/Oktober?

vafaaaaaaaaaaaaaan!?

.................................

24 maj.

Måndag och ny vecka vilket betyder att dagarna i skolan bara minskar :D snart sommarlov! Det känns iallafall inte som sommar. Okej, det är as skönt när solen väl är framme men när den går i moln..brr..eller så börjar det regna (Y) känns ju för jävla bra. Som idag t.e.x, när jag stack till stan efter skolan var det sol och varmt som fan. Sen när jag åkte hem blev det molnigt. Sen när jag skulle in till stan en andra gång började det regna :S Bara i Sverige! jävla väder..
jaja, biljetterna till Sex and the City 2 är hämtade :D bara att vänta nu ;D Ser fram emot det som faan!!

det var typ allt jag hade att säga ...

hejdå!

With no power, comes no responsibility

Film blev det! Och det blev Kick Ass. Det var nog den sjukaste film jag sett på länge men den va ändå cp/ kul/weird/bra/awesome. haha allt i ett lixom ;P
Men en sak är säker, Hit Girl är fan min nya idol. Hur jävla grym som helst! :D

lite bilder kanske ;)







Lovin the heat

ÅÅHH vad varmt det har varit idag! men jag ska inte klaga. NEPP! jag ville ha sol och värme och nu är den här och jag kunde inte varit gladare! Stekte ute i solen med Ronja hela eftermiddan. Sen blev det för varmt så vi gick till Tempo och köpte glass (: Sen tillbaks till Ronja där vi kollade igenom alla gamla bilder. GUD vad fula xD hahah fyfan. Sen åkte man iväg till Eurostop för lunch och på vägen hem stannade vi på nån bil mässa där massa folk visade upp sina bilar och det var inga skruttiga små bilar, åhnej, det var som om Pimp My Ride hade kommit till Halmstad. Jävlar vilka kärror! Bror blev helt till sig och tog foto på alla bilar typ.

Hemma nu och bara tar det lugnt. Solen börjar gå i moln så inget mer solande för dagen. Kanske sätter mig framför en film eller nåt, det var ju ett tag sen...

puss

H O T

Ut och sola med Ronja nu (:

s u m m e r ♥

21 maj.

Freeeeeeedag! göttit med helg nu! :D Lunchade med brorsan på New Shanghai, sen traskade man till skolan och där traskade vi tillbax till stan fast med öronproppar. Vi skulle leka döva och bara teckna med varandra hela tiden :D haha var faktiskt jävligt intressant, även fast det inte blev så mycket tecknande. Vi köpte glass och fick olika uppdrag att göra och vi skulle bara teckna hela tiden. Skojsigt.
Nu har jag precis bokar biljetter till Sex and the City 2. 3/6 blire jag och Johanna at the movies ;). Får se om vi drar med oss några fler ;)

Nu börjar Top Model snart och sen ska jag bara chilla (:

peace

Tralala

Fredag today och solen försvann..typiskt. Nu har det börjar regna också. Jaja, sitter på mammas jobb nu och väntar på att bror ska anlända så vi kan äta lunch och sen bär det av till skolan för teckenspråk. Hoppas solen tittar fram så fikan blir av. Inga planer för kvällen so far, fredags mys ifall inget händer ;) alltid nåt ju.

talk to you later!

Halleluja moment!

Okej..nu har nåt storslaget hänt asså. Idag mina damer och herrar var sista gången nånsin som vi antecknade på samhällen! jag tror jag gråter glädje tårar nu asså! :'D S å  j ä v l a  g ö t t ! Sista provet är nästa vecka och sen ingen mer samhäll! Annars var dagen som vanlig. Stor debatt i meddan med alla ungdoms förbund (okej inte så vanligt kanske men ändå), Journalistik, stress in till stan, svenska (där vi målade naglarna typ hela lektionen) och då samhäll. Hemma gick jag min promenix och tog en skål glass efteråt (:
Redan fredag imorgon! Fika på teckenspråken då bara, sen helg!

T h e s e  a r e  h a p p y  t i m e s (:

bye!

Tv-Kändis

yes yes yes! yours truly har vart med i TV.
Är man cool eller? ;)
http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/halland?videoId=1.1645069

Today is as good as it gets

FAN vad härligt denna dagen har varit! okej vi hade prov nyss men asså .. kan ändå inte klaga på det! Hela morgonen var man ju på bibblan och berättade en massa saker om bloggar. Rusty var med mig och snackade om bloggar annars var det Lina och Johanna på Facebook, Johanna och Tobbe på Mobil, Tina på Sims 3 och Gustav på WoW. Sen var det typ 4 killar till som hjälpte till. Och Jävlar vad jag fick snacka xD haha alla möjliga frågor hade dom. Och om inte det var nog så tog hon in mig och Lina att sitta och svara på frågor framför ALLA som kom dit. Det var en kvinna som ställde lite frågor och vi svarade snällt på dem. Det kändes som en talkshow för jag fick ett sånt headset att snacka i och alla satt som en publik framför. Sen fick vid en biobiljett som tack för hjälpen och jag skulle LÄTT göra det igen. Lunch fick vi där också så jag, Tina, Johanna och Tobbe satte oss utanför i skuggan och åt gott.

Och jävlar vad varmt det är ute nu :O fan så gött!! Sommaren är påväg med stormsteg! :D haha blev precis klar med grafprovet och sitter uppe i radio och väntar på att klockan ska bli 5 så jag och Johanna kan gå på Modevisningen :D

FETING NICE! :D

Digital Turist

Står i bibblan nu och väntar på att folket ska komma och fråga mig om blogg (: haha asså, stå vid en data och blogga, vara inne på facebook, spela sims och WoW och äta godis och slippa lektioner..Denna dagen blev bättre än jag väntat mig ;)

Good Morning!!

Indeed :D sovmorgon + sol + 18 grader + inga lektioner innan lunch = GOOD FREAKING MORNING! haha
Ska ju vara på nån mässa idag, kommer bara sitta vid facebook och bloggen i 2 timmar. Bättre än skola iallafall ;D
Möter upp Marina vid Donkan 09.30, Prov i skolan sen och till sist modevisning i Bergman. Inte så pjåkigt ;)

talk to you later!

SCHTEK!

ÄNTLIGEN KOMMER VÄRMEN OCH SOLEN! 8D haha redan lixom? xP
Matte B nationella idag som sagt, gick antingen okej eller rent åt helvete, kan inte riktigt bestämma mig. haha men G iallafall ;) efteråt traskade man in till stan med Johanna och Carl och åt en åh så god lunch på Sandy´s. Sjukt trevligt att bara sitta där ute och prata och äta gott efter att morgonen har varit så jobbig. Sen när jag kom hem märkte jag att mina nycklar redan var hemma så jag joinade Ronja och Susanna på Ronjas baksida och schtekte lite med dom ;) as varmt och as nice. Jag och Susanna mobbade Ronja lite på facebook men hon älskar oss ändå, haha det måste hon annars slår vi henne ;D
Iväg på ryska snart med bror, deppar inte för det för solen är äntligen framme och jag måste komma på nåt annat att klaga på xP haha nesh nu ska vi vara positiva!

Teknikmässa och graf prov tomorrow. wihu...

bye!

MVG barn?

5 TIMMAR har jag suttit och pluggat matte. 5 JÄVLA TIMMAR! fatta stolt jag är över mig själv nu? får väl se imorgon hur mycket som fastade i skallen. Äeh, bibblan är ett perfekt ställe att plugga på. Satte mig där med Johanna vid halv 2. Efter två timmar kommer Emma och Alle. Sen gick jag och Johanna till Sandy´s för att köpa mat och fasen vad gott det var! Raka vägen tillbaka till bibblan och äta och plugga lite till. Tog bussen hem halv 7. Hemma nu och bara tar det lugnt och ska inte anstränga mig för matten tog mina allra sista krafter. Kolla Top model kl 8. Jao..det var det typ ;)

Nationella imorgon som sagt. Taggad? fyfan..

peace

Så länge vi båda andas

HAR ÄNTLIGEN LÄST UT BOKEN NU!! ♥ guuuud vad bra den var :O satt i en och en halv timme nu och bara läste som en idiot och vips så bara slutade den. Jag och Ronja vet inte riktigt vad vi ska göra med våra liv nu när Twilight grejen är över men jag sa att vi väntar tills filmerna har kommit ut och sen kan vi hoppa i Nissan (: haha nej, nu ska vi inte överdriva. men tänk de som är typ besatta av Twilight, undra var de kommer göra när allt är över. Typ ta självmord eller nåt. Haha nej, men det blir nåt att se fram emot ;)

Men riktigt jävla bra var de iallafall :D och från ett bra till ett annat, Nu ska jag kolla på Glee

peace


Walk down memory lane

haha att kolla på gamla bilder är ju alltid kul, men inte när man blir taggad på 20 bilder på facebook när man inte ens var beredd på det!! and I'm talking to you Ronja.. haha guuuud vilka flash-backs man fick! Vi har gått igenom mycker jag och hon och typ 97% av allt finns på bild. HAHAH okej lite överdrivet men typ.

Sista dagen på lovet, tre prov nästa vecka. Fiifan. 4 veckor kvar till skolavslutningen. Låt det gå fort!

bye


Ronja&jag ♥
(på tal om gamla bilder)

A quicky

Snabb sammanfattning av dagen;
Kolla Life of Ryan hela morgonen och gråta över att det spöregnar ute
Läsa Twilight
Oj, solen bestämde sig för att titta fram
Promenix
Permanenta håret
Duscha
Lösa Sommarkryss
Kolla Rosa Pantern

Och på den sista punkten är jag fortfarande på ;D hoho for väl springa in när nyheterna är över.
Känns som söndag idag men som tur är det bara lördag. Sova ut en dag extra ♥

Det var typ allt för mig...

see ya!

14 maj.

SOL! Maryan=happyface! dumma SMHI som lovade regn idag. De kan ta och lägga sig nånstans tycker jag. Dagen spenderades i staden med käraste Emelie som man inte sett på jäääätte länge så det var as kul att ta igen lite tid ;) massa spring i affärer blev det och glass på stora torg och massa planeringar inför sommaren ;) as nice!

bara för att mina planer för kvällen sket sig så blir det fredags mys för fulla muggar! :D

peace out!

K.Himmelfärd

GUD vad skönt det var att bara sova ut idag :D segade hemma hela förmiddagen ;) låg i pyamas med lillebror och mamma och kollade på Mulan, sen åkte vi till Östrastranden för en promenix där jag och mamma samlade snäckor. Sen lunch och lite shopping på Eurostop, och klockan är redan kvart i 6 :O helt sjukt vad tiden går fort..Ska kanske träffa Ronja ikväll om hon mår bättre (:

imorgon staden med Emelie :D

pöss

Långhelg!

Fan vad skönt att det redan är helg :D två dagar extra, fasen så najs ;)
Denna dagen har varit, aa, intressant om man nu säger så ;) vädret kan bara gå och dö. Film på engelskan, ingen gympa men jag och Marina pallade inte gå nånstans så vi va med på lm/lr:s lektion och satt och snackade med Alan hela tiden. Sen började det intressanta ;) Lunch sen och sedan matte där Marina joinade. Vi gick bara igenom proven och sen fick vi gå. VG för mig!!! :D Sen hände lite mer intressanta saker men jag ska inte gå in på detaljer. Jag och Marina skulle då egentligen till Kroatien på grafen, Tina skulle hänka på också, men det sket sig så vi satte oss i meddan istället ;D lika bra det.

Intressant slut på veckan som sagt ;) Bara slappa i helgen eller vad säger ni?

peace out biaches!


(H)

screaming in the rain (:

ÅH älska Sverige (: Nu när jag har kjol på mig och allt så börjar det såklart SPÖREGNA! åh vad jag vill dö nu..orkar inte. Men jag och Marina ska dra till Kroatien nu och bara skita i allt och alla :D Hej dåå!!

"Kiss my fat ass!"

Vad fan är det för fel på vissa människor?! Jag tror aldrig jag har blivit så arg som jag var när jag såg Tyra Banks Show innan idag. Fyfan säger jag bara. Det handlade om vad kvinnor sa om andra kvinnor som var överviktiga och det var tre kvinnor där som jag bara ville slå. Asså, de vet nog inte vad respekt är för något. De har vid många tillfällen gått fram till överviktiga kvinnor och sagt att de var det äckligaste de har sett och att de inte borde vara där och massa sånt skit. Asså, okej om man tycker det men man behöver ju fan inte gå fram och säga det rätt i ansiktet på den andra personen. FYFAN! Som tur var va ju Tyra där och snackade åt mig. ;) Hon sa ganska mycket av det jag tänkte så det lugnade ner mig lite.
De sa ju massa annat som jag inte kommer ihåg nu men om jag hittar nåt klipp så får ni se.
Gud..måste lugna ner mig.




Det va så jävla mycket snack efter att hon hade sagt detta
men fan så rätt! they just can't handle the truth ;)
you go girl! ♥

Goddess of Love

En timme i skolan idag! Känns ju för jävla nödvändigt xP men samhälls lektionerna vågar man ju inte missa nu när det är prov och allt. Och provet blev dessutom framflyttat en vecka till så nu har jag 3 prov nästa vecka istället för 4!! WOOHOO!! 8D.
Men jag Fittarina Vagina, Analisa och Fittina hade trevligt iallafall ;D haha. Btw mitt nya namn är Afrodite..ifall någon skulle undra ;) hahaha nej vi har inga liv! 

Sitter bara hemma nu och väntar på att bror ska komma hem, sen bär det av på Ryska och sen till stan. Lång dag imorgon, men sen lång helg ;)

peace


Fittarina, Analisa & Afrodite (bad ass bitches)

Girls will be girls

WOO inget MDK prov för mig idag ;P jag och marina hade inga papper så vi fick flytta fram det till nästa vecka istället :D eller .. vet inte vad som är så jävla bra med det egentligen, 4 prov nästa vecka då (Y)
Måndag: MDK
Tisdag: NP Matte B
Onsdag: Graf
Torsdag: Samhäll.
weei, kill me please?
jaja, idag efter skolan promenerade man in till stan med Johanna och där var det ingen vila minsann! haha Johanna hade en plan så jag bara hänkade på. Men jävlar vad vi gick fram och tillbaka hela jävla tiden men vad gör man inte för shopping? Själv hittade man iallafall ett par nya solbrillor och tights. Hittade faktiskt ett par pilotglasögon som jag chokerande nog passade i så jag bara köpte dom. haha jag passar ALDRIG i pilot brillor men nu så ;) Träffade en massa folk man inte sett på jätte länge :O bland annat Dajana :D träffade även Sofia, Stefanie och min kära granne Maria som åka med mig på bussen också ;)

Ingen promenix idag, stan tog hand om det. Bara chilla resten av kvällen och kolla Tv på kvällen ;) Sovmorgon imorgon också! puss på det!

herrå

Bad ass sucker!

God morgon! Vaknade på rätt sida av sängen idag så allt känns bra :D bara plus i kanten att vi hade sovmorgon för den delen också ;) OCH SOLEN SKINER! ;O eller nästan iallafall .. några moln i vägen men ändå! inget reeeegn! värt att fira ;) Jag har spenderat största delen av morgonen med att suga upp myror! (med dammsugaren ifall ingen fattade det) vårt hus är fullt av dem :S såna små snabba jävlar. isch..men nu är de mesta borta! tack vare mig ;P hoho

två lektioner i skolan idag, sen stan med Johanna :D

peace

Sunday Night

Ännu en helg snart över (: och denna har inte varit mycket olik alla andra. Bara varit hemma och tagit det lugnt mest. Vädret har ju inte vart då jävla kul så har ändå inte haft lust att göra mycket annat ;) Men nästa vecka blir det långhelg :D torsdag-söndag och då får man fan ta och hitta på nåt! bara solen kan komma fram. KOM IGEN SOMMAR! palla va så jävla seg...

sovmorgon imorgon! så jävla gött! (:

good night

Such a softy..

Mjukisbyxor!! Har inte använt dem på jätte länge :O Varför Maryan? Fattar inte hur jag lyckas, men idag fan! :D MJUKIS FTW! haha. Grått och trist ute, inte så kul men det har iallafall slutat regna :) Är halvt förkyld så stannar nog hemma idag. Blir väl film antagligen ;)

talk to you later (:

I'm still here

jäv-lar vad det blåser ute :O va fan nära på att blåsa iväg påväg till bussen innan :S gud..storm inatt typ. jaja..låång dag idag. Nationella hela morgonen. Gick väl okej. Kunde gått värre så jag klagar inte :P haha. Sen teckenspråk som vanligt men vi typ spelade spel hela lekionen ;) och så fick vi gå 50 minuter tidigare också. Det gillas! Fryser så jävla mycket om fingrarna att det för gör ont att skriva detta :s illa?
Kvällen kommer bestå av mig och pappa med en pizza att dela på och Talang 2010 på tv. Typ..mamma i Gbg och bror dissar oss för Pålsbo så .. jag och pappsen tonight (Y)

lördag imorgon = sova. Får se vad som händer sedan ;)

puss

Mrs.Sleepyhead

PALLA att jag är uppe så här tidigt på en fredag! inte okej! jävla nationella, ska komma och ta min sovmorgon sådär :@
iväg till bussen om en halvtimme typ, bara lata mig framför datan tills dess..Kommer bli en låång dag. jaja, bara att ta smällen! POW!....där tog jag den.

Hej jag är jätte trött och orkar inte detta

god natt

6 maj.

Haj haj..vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi kör på ändå ;) Dagen har väl vart okej. Journalistik, håla, samhäll, snack med Marina..inte mycket mer än så (: Stannade kvar efter samhäll för att hålla Marina sällskap lite och vi snackade bara om sommaren och vad vi ville göra och vad vi gjorde förra sommren och allt sånt. Vi blev helt deppiga tillslut xD haha inte så bra kanske ;) men denna sommaren ska fan bli den bästa! det bestämmer jag nu! pang boom så nu är det så!

Fredag imorgon och Nationella i engelska och det betyder ingen sovmorgon för Maryan..bajs..men sen är det ju helg och då får man ta igen det ;) Nu blire chill sen promenix

peace

I wanna dance with somebody!

Sitter i skolan på journalistiken och ska snart börja skriva nåt..efter detta är det lång rast och då drar jag och min whitney houston frilla in till stan för en lunch med Ronja ;). Hoppas solen tittar fram då. Orkar inte höst vädret :(
nu kom fröken, måste sticka (:
bye

5 maj.

Onsdag och jag har ont i magen. aj. HATA MENSVÄRK! >< har köpt choklad så mår lite bättre iallafall (A) haha
Matte prov today och jag tror att det inte gick så bra som jag hade hoppats. Men det gick iallafall. Engelska nationella blev det idag också, muntliga. fyfan..va tillsammans med Marina och vi snackade på så gott vi kunde för ämnet var fan inte lätt :S så det blev bara ett VG+ till båda och fan vad vi inte ville ha det!! (kalla mej pluggis med MVG i engelska ska jag fan ha!) spontan teori lektion på gympan. asså Christina, bless her soul, men asså..gud vet inte ens vad jag ska säga xP men henne gillar vi! haha. Låång graf sen och vi hade damp, haha men är man övertrött så är man!
Utsikten från fönstret här till höger om mig är mycket fin. Klar blå himmel utan ett ända moln, gröna buskar och grön gräsmatta och solen skiner och aahh så härligt det ser ut :D ska nog gå en promenix senare ;)

Lång håla imorgon, blir kanske att luncha med Ronja. Annars ska jag vara Lisas lärare (: hoho.

puss

4 maj in the morning

God morgon! :D anledningen till varför jag är hemma nu är för att jag bara va i skolan i en timme. 8.10-9-10. Sen vare slut. haha känns nödvändigt x) vi snackade bara var som behövdes till provet och sen utvärderade vi MDK projektet. Sen var det bara att ta bussen hem (: Nu börjar man märka att terminen snart är slut. MDK lektionerna är i stort sett över. Eller vi kommer ju ha några lektioner men de kommer bara bestå av kompliteringar och sånt. De nationella proven har börjat. Man börjar få ganska mycket plugg och det börjar sakta men säkert bli sommar, bara en massa moln ivägen. Gött eller vad? Sen är det 10 veckors hakuna matata! haha. Inga bekymmer här inte ;)

In till stan vid 1 för lunch med Ronja, sen blir det plugga matematik (: och ryska också, just fan...

bye

These words are my heart and soul..

Måndag och nystart! Vaknade och var ovaligt pigg och på jävligt gott humör, vilket jag aldrig är på morgonen annars men det var en trevlig känsla, haha. Hela förmiddagen gick åt att redovisa MDKn. MEN DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT ATT DEN ÄNTLIGEN ÄR ÖVER! jag kan inte säga någon som inte tycker så just nu. Det gick faktiskt bra för vår grupp också. Okej vi kunde varit lite tajtare och vi glömde några småsaker men i det stora hela är jag faktiskt as nöjd (: Missade lunchen så fick gå direkt till matten där vi hade repetition till provet på onsdag. ÅH så skojj.. efteråt traskade jag in till stan och åt lunch på Pastavagnen (♥!) och gick lite ärenden i väntan på att Johanna skulle sluta så vi kunde gå till biblioteket och plugga lite mer matte. haha där gick det långsamt ska jag säga xD men vi gjorde det mesta så det känns rätt lugnt. Sen gick vi till fiket och tog en varsin glass och tog en liten nostalgi tripp och snackade om 1:an och vad vi minns och allt sånt. För shit vad tiden har gått ;o vi går ju i trean om 16 veckor typ. 16 VECKOR! det är ju inte alls mycket :S herregud..sen kommer studenten och allt och sen är det slut :( nej gud maryan, så får du inte tänka! GLADA TANKAR FÖR FAN! hahaha x)

1 lektion imorgon, slutar 10.30. Hem och sova? ja tack x)

peace



Vi kör en liten nostalgi tripp vi också ;)


MP08e


Två bad hair days och en fuckad lugg period


Donken Powah!


.....


Sture på stan (:


Denna gillar vi ;)


(Marina snälla döda mig inte)

2 maj.

skönt slut på helgen :D så jävla gött med sol igen! haha fan jag typ dyrkar solen eller nåt, men jag älskar verkligen sommar people! Har bara tagit det lugnt idag. Gick en lång runda med mamma direkt efter frukost. Ner till havet och allt .. gud vad skönt det var. Städat och sånt sen. Sen var det Toy Story 2 på tv och det kunde man ju bara inte missa xD haha. Kom precis in efter att jag har suttit ute och målat mina naglar och bara njutit av solen :') Hoppas bara det håller nu så det inte börjar regna imorgon igen. Det har varit sugit som fan ><

Nu ska jag bara chilla lite till, sen på kvällen blir det tv maraton :D Glee, Taking the stage och Humorgalan (:

puss

SOL!

.

1 maj.

Och detta ska förställa vår? haha..Lördag och det rullar på. Dagen har gått snabbt som fan :O vaknade 10 och klockan är redan 4 :S vad fan händer med dagarna? de bara sticker iväg. Har bara gått min promenix idag och kollade precis på Toy Story. FAN va längesen det var man såg den med FAN vad bra den är xP Till oändligheten, och vidare! haha klassiker ;)

och vad ska man göra resten av dagen då? nae du.. är sugen på bio :S

peace

RSS 2.0