Hstd ink part 3

Woop woop, nu sitter de där :D tatuering 3 OCH 4. Två flugor i en smäll. BAM! Är sååååå nöjd :D De håller på och läker för tillfället så kan inte ta en bild men de kommer så småningom. Vad har annars hänt idag?? Föreläsning från 9 - 12 , tatuering kl 1, prova kläder till modevisningen på lördag och nu sitter jag med datan i knät och Top Model på tv och väntar på att klockan ska bli 7 för så sticker jag till frisören för att färga håret till visningen på lördag :D Har iiiiiiiiingen aning om vad hon ska göra med mig men det blir spännande.
Imorgon får ni se en ny Maryan!
PEACE

Good day

Idag var en super bra dag! Konstigt för torsdagar brukar vara rätt bläh men inte denna :D Tränade kl 12. Börjar komma in i träningen nu, gillar det lite tillochmed ;o haha! sen träffade jag Ida och vi gick till Blue Thai och käkade och pratade massa. Verkligen massa. Kändes skönt att prata ut med den tjejen och ta igen för all tid vi inte har träffats på. Sen gick vi och bokade TATUERINGSTID! Woop Woop! Längtarrrrrrrrrrrr :D
Nu ska jag chillidilla och fixa naglarna och duscha lite. YESBOX!

PEACE

Bild från nyår (:

Jokes on me

Det var den chillar dagen x) Som ni ser i mitt förra inlägg så planerade jag att inte göra ett skiiiiiiiiiiit på hela dan meneeeee det ändrades när Bella ringer vid 1 tiden och ba "Hej vad gör du jag kommer till dig nu hej då" typ. Hahah så dagen spenderades med henne. Gud vi gjorde massa saker orkar inte rabbla upp allt x) Vi gjorde lite planer inför framtiden iallafall. BIG DREAMERS, det är vad vi är! :D haha men vi håller ihop!

Resten av kvällen har jag iallafall för mig själv .. puh .. HAHA

PUSS



:*

Chillin

Har släppt hemtentan nu .. kommer lämna in den i april. Inte likt mig! jag lämnar alltid in i tid men nu går det bara inte. Har utbildning inför Nollningen igår. Var sjukt kul! Längtar otroligt mycket :) Längtar till nästa gång vi åkter till London också! Jag och Marina har typ gråtit på facebook över hur mycket vi saknar det. Vi SKA dit igen :D
Jaooooo och idag ska jag sitta i pyjamas och kolla film och inte göra ett skiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Behöver en sån dag :)
Peace


Death

Omg denna hemtentan = döden. Har suttit i tre dagar och jag är inte ens klar med första frågan. Har tre frågor kvar och den ska lämnas in på fredag. You do the math ..

Im fucked.
Släpper den skiten nu och gör något annat istället .. jag borde inte men jag gör det iallafall!!!

PEACE

Jerzday

Vilar från pluggandet idag.
Istället blir det två avsnitt av Jersey Shore på raken
BAM!
lets go lördag!

Home away from home

Tillbaks i mitt andra hem - stadsbibblan och försöker förgäves plugga på hemtentan. Har suttit här sedan tolv och bara läst och stirrat på ett tomt word dokument .. gah! Har suttit i fem minuter nu och debatterat med mig själv om jag ska gå hem och ta igen arbetet imorgon eller om jag ska envisas och iallafall få ner några ord ............... näe! min hjärna pallar inte mer! JAG GÅR HEM!!
hoppas fanimej det går bättre imon ...
peace

Friendzone

Hellu cyberspace!
Sitter med otrolig mensvärk med datan i knät, friendzone på tv och grubblar om framtiden. Nuet känns great! gillar plugget, älskar min vänner .. jaa vad mer behövs?? Men jag hoppas jag får ett jobb snart så man kan samla på sig lite cash och flytta hemifrån!! Är såååå sugen på det. Nollningen har kommit igång. Har min "mamma"-utbildning nästa vecka. Ser fram emot det som tusan! Jaa what else?? Vädret är underbart .. haha mm så äre :)
Kanske också ska nämna att Marina blir vuxen idaaaag! 20år GRATTIS BRUDEN!! ♥
Nu blire chocklad mousse och Simpsons innan det är dags att träna!
PEACE



:*

Dagen efter ...

Igår kväll var super kul!! Gick långt över gränsen tillochmed x) God mat, roliga spel, Melodifestivalen och massa massa vin. Så kan man väl sumera kvällen :) Blev några fyllesamtal också visst .. När vi väl kom in till stan stannade jag på moon i en halvtimme sen var jag klar för kvällen. Tack och hej kl 1 var jag hemma och det var direkt in på toan och aa .. ni kan nog räkna ut vad som hände där :) sov riiiiktigt gott.

Men hylte levererade! med hjälp av lite Halmstad brudar ;) Det gör vi om! med lite mindre vin då kanske?

PEACE



Marinas kväll

Blinget är på och snart lämnar jag Halmstad för att bege mig mot Hylte för att fira Marinaaaaaaaa! Middag och utgång står på schemat. Looking forward to it ;)

All in tonight!!

Happy friday

Arbetet är inlämnat, fick G på helvetes tentan, det är fredag, Hakuna matata, inga bekymmer (just nu iallafall) .. LIVET LEKER!
Nu ska jag käka lunch och chilla framför lite Harry Potter :)
PEACE

haha

Pluggar

näe .. 9gag FTW!!











~

Idag var en bra dag!

MINSANN! Hela gänget samlades för att tillsammans storma sture. Hahaha vi stormade genom alla korridorer i jakt på våra lärare, otroligt kul! Sen blev det lunch och fika, och sen sjöng vi in våren med ett glas vin i slotts parken. Kan man ha en bättre fredag?? Underbart sällskap i underbart väder. Punkt.

Och ikväll .. ja det blir väl chill i tv soffan :) och imorgon ska jag sovaaaaaaaaaaa

PUSS



Skål för våren



Halmstad gänget tar över Kalmar

Gasque + 007

Bakis på en torsdag?? Gillar det inte alls .. men igår var fan toppen! Gasque med hela PSY + U + VALP med Red Carpet tema. God mat, härliga spex och lite mysig dans. Sen fortsatte festen på Bond. Det stället sviker en aldrig. Psy levererar once again ;) Och idag, bakis som jag var, drog jag mig ändå till skolan för plugga med grabbarna grus (Dorjan&Felix) och det är alltid härligt och få ett GOD MORGON!! skriket rakt i örat en morgon som denna x) Men plugget gick faktiskt awesome, och det var ännu mer awesome att komma hem till soffan och myskläderna, och där har jag legat hela dan typ och kommer ligga där hela kvällen också :) :) :) I LIKE!

Imorgon blir det ett besök på Sture med Hstads Finest + Hanna och sen en fika med hela goa gänget

PEACE

RSS 2.0